همسریابی اینترنتی با عنوان مرکز مشاوره ازدواج قانونی می‌شود

دویچه وله : به گفته وزیر ورزش و جوانان به دلیل افزایش طلاق قرار است مجوز سایت‌های همسر گزینی صادر شود. مدیر دفتر برنامه‌ریزی ازدواج نیز اعلام کرد ‌از این به بعد تمامی سایت‌های همسرگزینی در ذیل مراکز مشاوره‌ای ایجاد می‌شوند.


به گفته محمد عباسی، وزیر ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران به دلیل افزایش آمار طلاق و بالا رفتن سن ازدواج در تهران قرار است در تعامل وزارت ورزش با وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی به سایت‌های همسرگزینی مجوز داده شود.

محمد عباسی گفت، قرار است شرایط آئین‌نامه سایت‌های همسر‌گزینی به تمامی دستگاه‌ها از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اعلام شود.


 

به گزارش "خبرگزاری مهر"، وزیر ورزش و جوانان همچنین از تصویب آئین‌نامه ساماندهی مراکز مشاوره درباره مجوز سایت‌های همسرگزینی خبر داده و ادامه داده است: «در بحث سایت‌های همسر گزینی درصدد مذاکره با وزارت ارشاد هستیم تا با همکاری این دو وزارتخانه مجوز این سایت‌ها صادر شود و وزارت ارشاد با آگاهی کامل نسبت به آئین‌نامه و قوانین این سایت‌ها مجوزهای لازم را صادر کند.»
 
در همین زمینه سایت قانون روز چهارشنبه ۲۹ شهریور در گزارشی به "تحولات اخیر در سایت‌های همسریابی" پرداخته و به نقل از مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی ازدواج وزارت جوانان نوشته است: «‌از این به بعد تمامی سایت‌های همسرگزینی در ذیل مراکز مشاوره‌ای که مجوزهای لازم را از وزارت ورزش و جوانان و مرکز نظام مشاوره دریافت کرده‌اند، ایجاد می‌شوند.»
 
بنا به این گزارش، از این به بعد پروانه سایت‌های همسریابی از مرکز نظام مشاوره کشور صادر می‌شود تا اقدام مشاوره‌ای ازدواج "از سوی افراد تحصیلکرده و کارشناس" صورت بگیرد.
 
به گزارش "سایت قانون"، حدود پنج سال پیش بود که بحث راه‌اندازی این مراکز مطرح شد. مسئولان در سال ۸۷ به این فکر افتادند که این مراکز را راه‌اندازی کنند. همچنین سازمان ملی جوانان هم موظف شد تا طرحی را برای ساماندهی مراکز همسریابی تهیه کند.
 
بنا به این گزارش برخی از این سایت‌ها، بحث "ازدواج موقت" را هم پوشش می‌دهند و برخی افراد در این سایت‌ها پیام "اینجانب قصد ازدواج غیردائم (موقت) دارم" را همراه با اطلاعات و علایق خود می‌گذارند.
 
تمایل مقامات حکومتی ایران برای افزایش جمعیت
 
روزنامه اعتماد روز چهارشنبه ۲۹ شهریور در گزارشی با اشاره به صدور مجوز برای سایت‌های همسرگزینی نوشته است: «کاهش ازدواج تنها در پایتخت نیست که مسئولان را نگران کرده و به فکر صدور مجوز برای سایت‌های همسریابی انداخته است، در استان‌های دیگر کشور نیز کاهش این واقعه میمون و مبارک قابل لمس است و زندگی‌‌ها به سال پنجم و ششم نرسیده به جدایی می‌‌کشد.»
 

با وجود تمایل مقامات جمهوری اسلامی ایران برای رشد سریع جمعیت اما آمارها حاکی ازافزایش طلاق و سن ازدواج در ایران است
 

بر اساس نتایج آخرین سرشماری، جمعیت ایران به ۷۵ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۶۶۹ نفر رسیده است. این آمار حاکی از کاهش رشد جمعیت ایران است.
 
پیش‌تر آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی، روز سه‌شنبه ۳ مرداد در دیدار با مسئولان نظام تاکید کرده بود، در صورت ادامه سیاست کنترل جمعیت "دچار پیری و در ‌‌نهایت کاهش جمعیت خواهیم شد".
 
آیت‌الله خامنه‌ای از مسئولان خواسته بود که کشور را از حالت هر خانواده یک یا دو بچه خارج کنند تا جمعیت ایران به ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون نفر برسد.
 
با وجود تمایل مقامات جمهوری اسلامی ایران برای رشد سریع جمعیت اما آمارها حاکی ازافزایش طلاق و سن ازدواج در ایران است.
 
روزانه ۵۰۰ تقاضای طلاق در تهران
 
در همین زمینه معصومه آباد، دبیر کمیته سلامت شورای شهر تهران گفته بود بر اساس آمار قوه قضائیه در تهران روزانه ۲ هزار نفر به مراکز قضایی خانواده مراجعه می‌‌کنند که از این تعداد مراجعه ۵۰۰ پرونده قضایی با موضوع طلاق تشکیل می‌‌شود.
 
بسیاری از جامعه‌شناسان افزایش طلاق یا کاهش ازدواج در ایران را با افزایش تحصیلات و مشکلات اقتصادی مرتبط می‌دانند. در همین زمینه و در هفته‌های گذشته محمد علی نجفی، عضو شورای شهر تهران گفته بود "افزایش آمار طلاق لزوما منفی نیست" و ادامه داده بود: «افزایش آمار طلاق نشان می‌دهد زنان ما دیگر نگاه با لباس عروس به خانه شوهر بیایم و با کفن سفید بروم، ندارند و حاضر به تحمل هر ظلمی نیستند. متاسفانه بیشتر مسائل و مشکلات زندگی بر دوش زنان است و این اصلا درست نیست.»
 
در سال‌های اخیر آمار طلاق در ایران بالا رفته است. سازمان ثبت احوال، زنان ۲۵ تا ۲۹ ساله را بیشترین متقاضیان طلاق در ایران اعلام کرده است. اطلاعات ثبت شده در این سازمان نشان می‌دهد که آمار طلاق سال ۱۳۹۰ در ایران نسبت به سال پیش از آن ۱/ ۴ درصد افزایش پیدا کرده است.

رأی دهید
shams al orafa - اصفهان - ایران
چه عجب ! بالاخره فهمیدند که رابطه جنسی مثل غذا خوردن هست ونباید ان را گناه بدانند
‌پنجشنبه 30 شهريور 1391 - 00:35
asal55290 - مشهد - ایران
به نظر من اینجوری فساد بیشتر میشه اونوقت با شهر نوی قبل از انقلاب هیچ فرقی نداره فقط یه ذره بیشرفته تر شده....
‌پنجشنبه 30 شهريور 1391 - 07:49
reza.28 - لندن - انگلستان
خدارو شکر آخوندا دارن میران سره کارشون
‌پنجشنبه 30 شهريور 1391 - 13:24
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
( !? ) -- چون تعداد طلبه‌ها زیاد شده ؛ دارند برای خودشان ایجاد شغل میکنند !!،، شغل جدید و شریفشان میشود عین همان خانوم بیارهای سابق !!،، این شغل شریف را به آخوندها تبریک بگویید !،، وقتی‌ پول بابت این واسطه گری را به حاج آقا می‌دهید ؛ یادتان نرود بگویید حاج آقا حلالت باشه و امیدواریم این پول برایتان برکت داشته باشد !!!،،، خوبه نمردیم و آخوند چیز کش هم دیدیم !!!،، معلومه که این تحریم حسابی‌ کار خودشو کرده !، و آنقدر وضع خرابه که ناچارا به اینچنین شغل هایی روی آورده اند !!!،،، مردم از خنده !
جمعه 31 شهريور 1391 - 01:10
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.