سرقت گاوصندوق منزل برادر

فردی که با همدستی چند سارق، طی دو مرحله گاو صندوق منزل برادرش را سرقت و طلاجات و دسته چک به ارزش بیش از 170 میلیون ریال را ربوده بود توسط پلیس آگاهی زنجان دستگیر شدند.

 


به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، رییس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: پیگیری موضوع سرقت گاوصندوق زمانی در دستور کار ماموران قرار گرفت که فردی با مراجعه به کلانتری 15 شهرستان زنجان  از ارائه یک برگ، چک بانکی جعلی اعلام شکایت کرده و پرونده جهت رسیدگی بیشتر به پلیس آگاهی ارجاع شد.


 

وی تصریح کرد: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد شاکی چک را در قبال فروش یک دستگاه خودروی سمند از فردی به نام «الف - ک» دریافت کرده است.
 
سرهنگ مصطفی طلوعی خاطرنشان کرد: در ادامه بررسی ها مشخص شد متهم «الف - ک» با سرقت شش فقره چک برادرش در سال 1379 با جعل ‏امضا، آنها را به اشخاص مختلف در قبال معاملات ارائه و متواری شده است.
 
وی افزود: با کار اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت های پلیسی متهم «الف - ک» در یک فرصت مناسب ‏دستگیر و مورد بازجویی فنی و پلیسی قرار گرفت.
 
اعترافات متهم
 
رییس پلیس آگاهی زنجان تصریح کرد: متهم در بازجویی های صورت گرفته گفت گاوصندوق منزل برادرم را با همدستی ‏دوستم به نام «ع - الف» خارج و در مغازه فردی دیگر با آوردن ‏قفل ساز بازکرده و مدارک آن را سرقت کردیم و چون طلا و پول نداشت با تعویض دوباره قفل آن را به محل اولیه اش بازگرداندیم.
 
این متهم افزود: با اطمینان از عدم شکایت برادرم در سال جاری نیز با همکاری سه نفر از دوستانم به نام های «ق - ن»، «م - ن» و «م - م» مجددا گاوصندوق را از منزل برادرم خارج و به مغازه دوستم «م - م» منتقل کردیم.
 
سارق در ادامه اظهارداشت: با ‏آوردن قفل ساز گاو صندوق را باز و طلاهای آن را جمعا ‏به مبلغ 17میلیون تومان سرقت و فروخته و شش فقره چک از دسته چک برادرم که در گاو صندوق بود را برداشته و با جعل امضای برادرم معامله کردیم.
 
رییس پلیس آگاهی استان زنجان تاکید کرد: با اعترافات این متهم همه همدستان وی دستگیر که پس از اعتراف به سرقت جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.

poriyaye_vali - دوحه - قطر
برادر وبرادری در ""اخرالزمن""
شنبه 21 مرداد 1391 - 13:45
goodboy82 - اربیل - عراق
واقعاکه ازمال برادرخودت بدوزدی جه انسانهای شریفی بیدامیشن
شنبه 21 مرداد 1391 - 15:12
shahab46 - هانوفر - المان
دمش گرم مسلمانی را در حق برادرش تمام کرد
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 10:21
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +227اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید