آشنایی با 7 ماده غذایی برای تسکین گلودرد

برخی مواد غذایی وجود دارند که روند تسکین گلودرد را سرعت می‌بخشند که در این جا به چند نمونه از آن‌ها پرداخته‌ایم.

این مواد غذایی عبارتند از:

1- موز
 


موزها از جمله میوه‌هایی هستند که نرم بوده و بلعیدن آن‌ها بخصوص هنگام گلودرد بسیار راحت است. این میوه همچنین از شاخص گلایسمی پایینی برخوردار بوده و سرشار از ویتامین‌B6 ، پتاسیم و ویتامین C است.

 
2- سوپ مرغ

بسیاری از افراد معتقدند که سوپ مرغ کمک خوبی برای رفع گلودرد است. خوردن یک کاسه سوپ مرغ گرم از آن جا که دارای خواص ضد التهابی است می‌تواند به عنوان یک آنتی‌بیوتیک عمل کند. در تهیه سوپ مرغ از مواد غذایی سرشار از مواد مغذی مانند هویج، کرفس، پیاز، شلغم،‌ سیر و سیب‌زمینی استفاده کنید.
 
3- مخلوط آب‌ لیمو و عسل
 
مخلوط آب‌ لیمو و عسل یکی از روش‌های درمانی توصیه شده‌ای است که می‌تواند در تسکین گلودرد و نیز کاهش التهاب موثر باشد.
 
4- سفیده تخم‌مرغ
 
تعداد افراد کمی هستند که می‌دانند سفیده تخم‌مرغ می‌تواند در برابر التهاب و درد مفید واقع شود. فقط مراقب باشید سفیده تخم‌مرغ را با ادویه‌جات تند مخلوط نکنید چرا که موجب درد بیشتر در گلو می‌شوند.
 
5- زنجبیل یا عسل
 
یک فنجان چای داغ تهیه شده از زنجبیل یا عسل، انتخاب خوبی برای رفع حساسیت و خارش گلو است.
 
6- جوی دو سر
 
جوی دو سر یکی از غذاهایی است که سرشار از فیبر خوراکی بوده و نقش مهمی را در کاهش سطح کلسترول بد خون بر عهده دارد. این ماده غذایی همچنین دارای مقدار فراوانی پروتئین است که با مصرف آن برای مدت طولانی احساس سیری خواهید کرد.
 
مصرف جوی دوسر برای رفع گلودرد توصیه می‌شود برای این منظور جوی دوسر پخته شده را با موز و عسل مخلوط کرده و میل کنید.
 
7- هویج پخته
 
هویج‌ها ماده غذایی مفیدی هستند که هنگام بیماری به عنوان یک دارو عمل می‌کنند. البته به خاطر داشته باشید برای تسکین گلودرد هویج پخته استفاده کنید چرا که خام آن موجب بدتر شدن درد خواهد شد.
 
هویج، سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K ، فیبر و پتاسیم است.

رأی دهید
baran828 - تهران - ایران
پیاز خام هم خیلی خوبه .هم خوردنش و هم اینکه یدونه شو چهار تیکه کنین وبذارین تو خونه.آلودگی رو میبره.
دوشنبه 2 مرداد 1391 - 09:34
morid - بوشهر - ایران
چه مفید و چه مطلب خوبیه. کار iranian بیست.
دوشنبه 2 مرداد 1391 - 10:02
rezab - دبى - امارات
موز با تولید هیستامین گلودرد را تشدید میکند ،کاش مسؤلین سایت از درج مطالب بدون منبع علمى خوددارى کنند
دوشنبه 2 مرداد 1391 - 11:00
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟