سرمربی آلمان: ترجیح می‌دادم هلند و دانمارک مساوی می‌کردند

تیم ملی آلمان نخستین دیدار خود در مسابقات ۲۰۱۲ را با پیروزی یک بر صفر بر پرتغال به پایان برد. حریف بعدی ملی‌پوشان آلمان هلند است که یک بر صفر از دانمارک شکست خورده و برای صعود به دور بعد به برد نیاز دارد.


یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان، پس از پیروزی تیم‌اش بر پرتغال و همچنین شکست هلند از دانمارک در گفت‌وگویی با خبرگزاری ورزشی آلمان گفت: «ترجیح می‌دادم بازی دانمارک و هلند با نتیجه تساوی خاتمه می‌یافت.»


وی با اشاره به افزایش فشار بر هلندی‌ها افزود: «هلندی‌ها باید بازی مقابل ما را ببرند و این امر بر حساسیت و دشواری دیدار بین دو تیم افزوده است.»

 
تیم ملی فوتبال آلمان در دیدار با پرتغال نتوانست تحرک و پویایی گذشته را از خود نشان دهد و با اطمینان خاطر در میدان ظاهر شود.
 
سرمربی آلمان در ارتباط با عملکرد شاگردانش گفت: «پس از مشخص شدن نتیجه بازی میان هلند و دانمارک، میزان فشار بر ما و حریف‌مان [پرتغال] بیشتر شد، چون در صورت شکست، خطر حذف هم افزایش می‌یافت. مسئله بر سر این بود که هر طوری که شده، از خوردن گل جلوگیری کنیم.»
 
لوو همچنین گفت: «شروع پیکارها به مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک می‌ماند، البته بدون آنکه تیم‌ها فرصت داشته باشند خود را برای بازی‌ها گرم کنند. با توجه به اردوی تدارکاتی نه چندان مطلوبی که پشت سر گذاشتیم، هدفمان در نخستین بازی نتیجه و کسب ۳ امتیاز بود.»
 

ماریو گومز، تک‌گل آلمان مقابل پرتغال را به ثمر رساند


 
از جمله نکات پرسنلی در ترکیب آغازین تیم ملی فوتبال آلمان که کمی باعث غافلگیری شده بود، قرار دادن ماتس هوملز به جای مرتس‌آکر در دفاع میدانی در کنار هولگر بادشتوبر و همچنین چشم پوشیدن از میروسلاو کلوزه و روانه کردن ماریو گومز به جای او به نوک حمله تیم بود.
 
سرمربی تیم آلمان در این ارتباط گفت: «من همان دو سه روز پیش از بازی تصمیم گرفتم ماریو گومز را در نوک حمله قرار دهم. من در این باره با میروسلاو کلوزه هم صحبت کرده بودم. او [کلوزه] مانند پر مرتس‌آکر اگر چه در تمرینات خوب عمل کردند، اما هنوز به فرم صددرصدی خود دست نیافته بودند.»
 
وی افزود که گومز در تمام طول سال بازی کرده و گل‌های زیادی به ثمر رسانده بود و در نهایت در بازی مقابل پرتغال هم قابلیت‌های خود را نشان داد. به گفته‌ی سرمربی آلمان، گومز یک فرصت عالی داشت و از آن فرصت هم استفاده کرد.»
 
لوو همچنین تصریح کرد که پر مرتس‌آکر به علت مصدومیت مدتی از صحنه‌ی رقابت‌ها به دور بود و او به همین دلیل، ماتس هوملز را روانه میدان کرده که فصلی موفق و درخشان را پشت سر گذاشته و از آمادگی لازم برخوردار بوده است.
 
دیدار میان تیم‌های ملی فوتبال آلمان و هلند روز چهارشنبه ۱۳ ژوئن، ساعت ۲۰ و ۴۵ دقیقه به وقت اروپای مرکزی برگزار می‌شود. در دیگر دیدار گروه B تیم‌های ملی دانمارک و پرتغال به مصاف هم خواهند رفت.

رأی دهید
Afshin London - لندن - انگلستان
تو اول یاد بگیر جلوی دوربین انگشت تو دماغت نکنی. آلمانیها خیلی به این چیزا دقت میکنند، این چرا این عادت زشت را ترک نمیکنه
یکشنبه 21 خرداد 1391 - 17:26
odin - انتورپن - بلژيك
لذتی رو که از دیدن بازی یکدست و تهاجمی فوتبال هلند میبرم فقط میتونم با دیدن صحنه های تعقیب و شکار یک یوزپلنگ (چیتا) مقایسه کنم، دیروز با اینکه سالار میدان بود و بازی رو کاملآ در دست داشت، متاسفانه نتیجه نگرفتن و باختن اما یکی از تیمهایی که همیشه گربه سیاه بوده برای هلند همین المانه، بازیهاشون مهشره، اگر قرار باشه به میل من هلند سه تا بازی انجام بده، میگم اول با برزیل، بعد با المان، سومی رو هم با انگلیس بازی بکنه. این یعنی پارتی پای تلوزیون، تفسیر بازی هم با همین مفسر انگلیسی که کارش شاهکاره ولی اسمش یادم نیست. ابجو هم فقط «هوگاردن» با پسته باغ اقای رفسنجانی. المانیها فهمیدن هلند به نیت برد و تمامآ تهاجمی میاد تو بازی برای همین نگرانن
یکشنبه 21 خرداد 1391 - 19:32
arwin26 - روتردام - هلند
odin - انتورپن - بلژیک. دوست عزیز این بار هم ٱلمان هم چی خواهد زد که روح هیتلر در زیر خاک بندری می بزند ...فکر نگونی.....
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 13:15
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.