استرالیاییها، خوشبختترین مردم دنیا
رأی دهید
سیدنی، استرالیا
مردم همیشه به آمار و ارقام مؤسسات پژوهشی درباره میزان رفاه و حس خوشبختی در کشورهای مختلف علاقه نشان میدهند. بهترین کشور برای زندگی، مرفهترین مردم، شادترین ملت، ثروتمندترین افراد تنها چند نمونه از این فهرستهای پرطرفدار هستند.
در همین زمینه وبسایت خبری بلومبرگ، روز بیست و پنجم ماه مه، مطلب جدیدی را درباره یکی از این فهرستها منتشر کرد که توسط سازمان همکاری و توسعه اقتصادی مستقر در پاریس ارائه شده است. سازمان فوق پژوهشی مبتنی بر ۲۴ شاخص در یازده سرفصل – از میزان مشارکت مدنی تا کیفیت محیط زیست – در ۳۴ کشور به علاوه برزیل و روسیه انجام داده است تا درنهایت میزان «خوشبختی» مردم کشورهای مورد بررسی را تعیین کند.
بررسی این سرفصلها نشان داده است که استرالیا با کسب بهترین نتایج دارای شهروندانی با روحیه بالاتری نسبت به دیگر کشورهاست.
وضعیت اجتماع و میزان بالای رضایتمندی از زندگی در استرالیا از عوامل اطلاق عنوان خوشبختترین ملت به مردم این کشور بوده است. پایینترین جایگاه نیز در این فهرست از آن کشور ترکیه بود که امتیازهای نه چندان بالای آن کشور، رتبهای پایینتر از مکزیک، شیلی و برزیل را به این کشور اختصاص داده است.
در جایگاههای بعدی خوشبختترین مردم، پس از کشور استرالیا به ترتیب این کشورها قرار دارند: نروژ، ایالات متحده آمریکا، سوئد، دانمارک، سوئیس، هلند، نیوزیلند، لوکزامبورگ، فنلاند و در نهایت بریتانیا در رتبه دوازدهم.
سازمان همکاری و توسعه اقتصادی در وبسایت «طرح زندگی بهتر [Better Life Initiative] تأکید میکند که این رتبهبندی جنبه قطعی ندارد: مثلاً با تغییر ارزشگذاری بر روی شاخصهای مختلف، از قبیل وضعیت تحصیلات یا مسکن، میتوان بر روی امتیاز نهایی کشورها تأثیر گذاشت.
کشور استرالیا با جمعیتی ۲۱ میلیون نفری به دلیل نوع زندگی آرام و به دور از دغدغه و بافت منسجم اجتماعی شهرت دارد. تحقیق اخیر سازمان همکاری و توسعه اقتصادی نیز مؤید رابطه میان این عوامل با میزان حس خوشبختی در مردم این کشور است.
در میان سی و شش کشور تحت بررسی، استرالیا بهترین نتایج را در زمینه جامعه (قدرت شبکه اجتماعی) و میزان مشارکت مدنی (که از طریق اندازهگیری میزان شرکت در انتخابات و اعتماد به مؤسسات عمومی تعیین میشود) به خود اختصاص داده است.
علاوه بر موارد فوق، کشور استرالیا امتیازهای بالایی را در زمینه سلامت، امنیت و محیط زیست نیز از آن خود کرده است که در میزان حس خوشبختی مردمان آن کشور مؤثر بوده است. با این همه استرالیاییها به دلیل میزان پسانداز کم و فاصله فزاینده میان ثروتمندان و فقرا در حیطه ثروت و درآمد امتیازهای پایینتری را نیز در برابر دیگر رقبایشان به خود اختصاص دادهاند.
ukguy4u - لندن - بریتانیا
پس چقدر مردم انگلیس خوشبختن که استرالیایی ها اینجا کارگری میکنن!
سه شنبه 9 خرداد 1391 - 21:57
poriyaye_vali - دوحه - قطر
نمیدونم چرا هرگاه اسم استرالیا رو میبینم یه گله گوسفند میاد جلوی چشام!!!!
سه شنبه 9 خرداد 1391 - 21:57
Benika - برن - سوئیس
الانه که دوباره بین علما جنگ و دعوا راه بیفته؛)از من گفتن.من که هم تو ایران خوشبخت بودم هم مالزی هم سوئیس،هیچ تعصبی هم به کشور خاصی ندارم، ولی مالزی و سوئیس و یه ذرّه بیشتر از جاهای دیگه دوست دارم تو این ۲ تا کشور هم طبیعت زیباست هم احساس امنیت دارم،همه چی آروم و خوبه:)
سه شنبه 9 خرداد 1391 - 22:32
پرفسور - دن هاق - هلند
برو بابا دلت خوشه.. خوشبخت ترین مردم دنیا مردم ایران هستن که در کنار بلایای طبیعی مثل آخوند و گشت ارشاد و فیروز آبادی و احمدی نژاد ٍ، تازه کلی سرگرمی دیگه دارن مثل آلودگی هوا ، گرانی ، ریز گرد عراقی و تازگیها هم تب کریمه کنگو!!.. کجای دنیا این همه هیجان یکجا وجود داره؟!
سه شنبه 9 خرداد 1391 - 22:23
hamidla - هامبورگ - المان
آمریکا سوم! شوخی کرده جدی نگیرید؛)
سه شنبه 9 خرداد 1391 - 22:53
Taraneه - کبک - کانادا
هیشکی مثه مو نمیتونه خوشبخت باشه :d
سه شنبه 9 خرداد 1391 - 23:24
saman_12 - سیدنی - استرالیا
همانطوری که در این مقاله نوشته شده خیلی از فاکتورها اگر بالا و پایین بشوند نتایج تغییر خواهند کرد. فعلا که در استرالیا برای مردم کم درامد و کارگرها مستمری بگیرها آینده خوبی پیش بینی نمیشود. اخراج روزافزون کارگران ازکارخانه ها و قطع رو به ازدیاد خدمات اجتماعی برای مردم و بازار راکد مسکن و خانه سازی آینده نامطمئنی را برای اقشار کم درامد ساخته.در مورد مسائل و فاکتورهای دیگر بی راه نمیگویند. کشور قشنگی است.
سه شنبه 9 خرداد 1391 - 22:41
zedehal95 - آمستردام - هلند
خوشبخترین مردم دنیا ایرانی ها هستند ، چرا که همیشه منتظر این هستند که یکی دیگه بیاد براشون انقلاب کن و رژیم کنونی رو سرنگون ، مثال : وقتی که آخوند های زرتشتی خون مردم رو تو شیشه کرده بودند ، اعراب زحمتشو کشیدند ( از چاله در آوردن شون انداختند تو چاه ) حالا منتظر این هستند که اسرائیل حمله کنه ریشه آخوند اسلامی رو بکنه ! همیشه در جهت وزش باد !!!!!!!!!
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 00:07
AAbiye AAbi - منچستر - انگلستان
benika-برن-سوئیس, یه سرگرمیه دیگه رو یادت رفت بگی , تماشای اعدامی ها در خیابون و گرفتن فیلمشون و پخش سریع در اینترنت. که خودش کلی وقت لازم داره و اوقات فراغت خوبیه.
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 00:27
AAbiye AAbi - منچستر - انگلستان
benika-برن-سوئیس, یه سرگرمیه دیگه رو یادت رفت بگی , تماشای اعدامی ها در خیابون و گرفتن فیلمشون و پخش سریع در اینترنت. که خودش کلی وقت لازم داره و اوقات فراغت خوبیه.
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 00:26
AGH2003 - تهران - ایران
با سلام به دوستان میخواستم بگم البته استرالیا همهچیزش خوبه جز ۲تا چیزش یکی ایرانیهای تازه بدوران رسیدیی که تازه میان اینجا و دوم مردم کلا بیسوادو حمالش و البته وضع کاری افتضا و درامد فوقالعاده پائین و مدیریت ضعیف و کلا اشغالترین جای دنیاس،خدا وکیلیش ماها هم از سر بد بختی امدیم اینجا،امدیم واسه بهتر شدن اما دیدیم نه اون ایران،جای زندگی بود نه این خراب شده که بیسوادی و دهاتی بودن از سرو روش میبره...در کّل یه چیزیو میخوام بگم واسه آنهایی که مثلا تو ایران حمال بودن یا کلا الواطی میکردن بهترین جای دنیاست و البته اینو هم بگم که درصد خیلی کمی از ایرانیهای باشور هم اینجا هستن که البته ۴۰ ساله پیش پاشون به این مملکت باز شده و کلا ۹۹% بقیهٔ ایرانیهایی که دیدم کلا همه از دم بنا،نقاش...و جالبه بدونید در سر شمریی که من از ایرانیهای استرالیا کردم بالغ بر ۹۹% ۹۹۹% از دم همه دارای مدارک فوق تخصص و بالاتر هستند اما نمیدونم چرا کسیکه متخصص مثلا چشم پزشکی هستش نوشتن بلد نیست و یا چرا بنایی میکنه، البته یا بقول گفتنی خدا بهتر میدون مارو سننه...بدرود
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 01:08
ali1111 - تهران - ایران
یوکی گای - لندن - بریتانیا. دقیقا همینطوره، یک دور (ارلز کرت، ویلزدن)بزن نصف جمعیت یا اوزی هستند یا کیویز...(استرالیاای یا نیوز ی لندی)!
سه شنبه 9 خرداد 1391 - 22:57
Dara va sara - پرت - استرالیا
بستگی داره که خوشبختی را چگونه تعریف کنی ؟؟
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 02:54
IRAN E AZAD - هورتن - نروژ
ما که خوشبختی تو نروژ ندیدیم !. اکثر مردم با افسردگی،الکل و مواد دست و پنجه نرم میکنن. اینها قانع هستن و با یک سقف بالای سر و نان و پنیر و ۱ قوطی آبجو راضی هستن.خوشبختی با آن چیزی که ایرانیها از مفهوم آن استنباط میکنن بسیار تفاوت داره!
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 03:18
بهروزرضازاده - سیدنی - استرالیا
UKGUY . جو گیر نشو این فقط یک سری آمارو فرضیه است... تازه ته تهش من و تو ایرانی داریم برای هر دوشون کار میکنیم ... مگر اینکه دیگه خیلی خودتو خارجی فرض کرده باشی!!!!!
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 03:22
IRAN E AZAD - هورتن - نروژ
شنیدم که مشارکت در انتخابات تو استرلیا اجباری هست.اگر کسی شرکت نکنه از طرف دولت جریمه میشه. چه فاکتوری را انتخاب کردن !!!؟؟؟؟؟
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 03:23
bahman7 - شیراز - ایران
بنظر من هیشکی مثال خودم نیست الان ناراحتم 5 دقیقه بعد مثل یک خروس دنبال جفت گیری
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 04:24
Geelongcat - سیدنی - استرالیا
استرالیا درسته که کشور قشنگیه. ولی شهرهای سیدنی و ملبورن ترافیک بدی دارند. --. مالیات بر در آمد زیاد است و قیمت خانه خیلی بالا --. از تمام دنیا دور است --و بازار آن مملو از اجناس بنجل چینی با قیمت بالا است-- از لباسهای خوب ترکیه اینجا هیچ خبری نیست. همه چیز اینجا از آمریکا گران تر است.
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 05:14
rezaghamkhar - سیدنی - استرالیا
لukguy4u ندن بریتانیا...بهتره بدونی که حقوق کارگردراسترالیا بیشتر از انگلیسه و در ضمن زندگی تو استرالیا خیلی راحت تر از انگلیس هست و همچنین از نظر ٱمارهای جهانی در زمینه رفاه اجتماعی رتبه استرالیا خیلی بالاتره .. اینجا هم خیلی انگلیسی و ایرلندی کارگر هستش....اگه تو با پاس انگلیسیت بخوای بیای استرلیا کارگری کنی مطمئن باش دولت استرالیا خیلی سخت بهت ویزای کار یا اقامت میده...محض اطلاعاتت گفتم...
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 06:55
salomeh_f - ساکرامنتو - آمریکا
بمیرم برای مردم ایران که اینهمه دارن زجر میکشن خدایا کجایی تو به داد این ملت برسی ، از همه بدتر طفلکی بچههای کوچولو که دارن تو اون هوای آلوده تهران زندگی میکنن فکرش هم دیوونهام میکنه
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 08:25
salomeh_f - ساکرامنتو - آمریکا
بمیرم برای مردم ایران که اینهمه دارن زجر میکشن خدایا کجایی تو به داد این ملت برسی ، از همه بدتر طفلکی بچههای کوچولو که دارن تو اون هوای آلوده تهران زندگی میکنن فکرش هم دیوونهام میکنه
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 08:25
hm210 - بریزبن - استرالیا
AGH2003 - تهران , از طرز ادبیاتت مشخص که خودت هم..بودی. بعدش هم اینجا زندگی واسه بیسوادا سخته . سوم اینکه کسی که تویه جامه ای نمی تونه جا بیافته سعی میکنه دیگران خراب کنه
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 10:19
golly47 - فرانکفورت - المان
پروفسور - دن هاق - هلند - اینهایی که گفتی بلاهای خوبشه از مفاخر اسلامی نگفتی : مثل اعدام جوانان ، حیف و میل و دادن ثروت مردم به عربها ، دزدیهای بیکران دسته جمعی ، تجاوز و کشتار ، آتش زدن جوانها پس از تجاوز ، خفقان ، دروغ ، از زیر کار در رفتن به بهانه فرایض دینی ، نابود کردن آداب و سنن ایرانی ، عوض کردن فرهنگ و تاریخ ایران به عربی ، نابودی آثار باستانی و طبیعت ایران و ..............
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 09:50
farzan sh - استکهلم - سوئد
ای بابا هیچ جا کربلا نمیشه در جوار بین الحرمین هر لحظه امکان منفجر شدن بمب و به درک واصل شدن دیگه چی میخوای
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 11:03
saman_12 - سیدنی - استرالیا
AGH2003 - تهران - ایران. درست است که خیلی از ایرانیهای اینجا شاغل در کارهای ساختمانی مثل نقاشی و بنایی هستند ولی اینها دارند نان شرافتمندانه ای را به سفره خانواده هایشان میبرند. شغل انسان معیار قضاوت در مورد شخصیتش نیست. خیلی از فرزندان همین نقاش و بناها به کمک زحمت والدینشان دارای تحصیلات عالیه و دانشگاهی شده اند و روز به روز میبینیم که ایرانیها دارند با تلاش فراوان خودشان را بیشتر در این جامعه جا میاندازند. اگر در محیط کوچک دور و بر شما مشکلاتی بوده لطفا آن را بر سر ایرانی های شرافتمند تعمیم نده.در هر جامعه ای خوب و بد هست و همچنین در همین جامعه کوچک ایرانیها ولی لات و الوات خواندن مردم فقط خودتان را بیشتر به میان همین لات و الواتها پرتاب میکند.
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 11:57
dara20 - تهران - ايران
هرچند توضیح دقیقی از فاکتورهای خوشبختی ارائه نشده اما در مورد هلند کشور پست و همیشه بارانی با اقتصاد بیمار و دولتمردانی ناکارآمد و سطحی بین و مردمانی سیب زمینی و اسفناج خور و بشدت خسیس و فضول که بیش از ۱۷ میلیون نفر در مساحتی کمتر از یک چهلم ایران در خانههای کوچک زندگی میکنند و بر اساس آمارهای رسمی سازمانهای بهداشتی روانی میزان بیماران روحی روانی بسیار بالاست و با توجه به آب هوای سرد و بارانی که باعث خانه نشینی بیش از ۸ ماه در سال میشود چطور میتوان نتیجه گرفت که خوشبختند؟ لابد چون از الدی و لیدل با چرتکه خرید میکنندن و دولت با افزایش روزمره مالیات پوست قرمزشان را میکنند احساس خشبختی میکنند؟ یا شاید بواسطه حضور شرکت غارتگر شل خوشبختند؟
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 12:42
ali1111 - تهران - ایران
فعلا که همه جا وضع اقتصادش داره بهم میریزه...جالب است که بیشتر ما تو این سایت(اول خودم)خیلی بیادب و پرخاشگر شدیم! ما در اصل آمدیم نظر بدیم و بشینیم در رابطه با نظرات مختلف گفتگو کنیم که هم با نظرات دیگران آشنا شویم و هم مبادله نظر کنیم ولی متأسفانه نمیدونم چرا مشکلات زندگی(شاید)باعث شده دائم به هم توهین کنیم و اصلا مانند دیکتاتورها نظر دیگری را جز نظر خود قبول نکنیم و اگر بتونیم بیرون این سایت قرار کتک کاری بگذریم...
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 12:31
ali1111 - تهران - ایران
چیزی که برام جالبه اینجا صحبت قیاس ۲ کشور بریتانیا و استرالیا نیست که کدام اعتبار بیشتری در دنیا دارند؟!! تازه اگر هم باشه کار زیاد سختی نیست جهت پیدا کردن درجه اعتبار و اقتدار این دو کشور و تاریخ آن دو؟!!! حتی با نگاه به گوشه پرچم استرالیا دیگر احتیاجی به سرچ کامپیوتری نیست!! من یک نفر عاشق طبیعت استرالیاام و اگر انقدر دور نبود حتما دوست داشتم برم اونجا برای هالی دی با اینکه از آفتابش میترسم...
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 12:44
ali1111 - تهران - ایران
جالب است که خود دو ملیت اونقدر تعصب ندارند که ایرانیهای مقیم دو کشور تعصب دارند مانند ایرانیهای آمریکا که از خود آمریکایها متعصب ترند(منظور خیلیها است، طبیعتاً نه همه)...ما مقیمان خارجی الاصل اینجا با هموطنان خود میجنگیم و توهین بهم میکنیم که کدام در جای بهتر اقامت گرفته ایم. انگار همه کشورها به ما اقامت دائم میدادند و ما حق انتخاب داشتیم؟!! چه بسی اگر میداشتیم مطمئناً انور دنیا انتخاب اولمان نمی بود.
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 12:54
Zahranaz - سیدنی - استرالیا
واقعا راست می گی اینجا به راحتی به حتی اروپایی ها ویزا نمی دن چون اگه بدن بخاطر شرایط اب و هوائی و کار همه اروپا می ریزن اینجا
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 14:39
sepherdad - سیدنی - استرالیا
ایرانِ آزاد - هورتن - نروژ. بله دوست عزیز ، جریمه و اگر جریمه رو ندی زندان !
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 16:00
ali1111 - تهران - ایران
ضمنا اون عدهای که میگویند به اروپأیها ویزا نمیدهن اصلا اینطور نیست. از (ای یو )۳ ماه و بریتانیا بسیار راحت تا ۶ ماه میتوانید بروید به تمامی کشورهای مشترک المنافع(خواستید میتوانم لینک سفارت هم براتون بگذارم). ولی کلا (ای یو) برای خودش راحت تر است. چه از لحاظ مسافت و چه از لحاظ کار و غیره. برای همین اسپانیا، پرتغال و مالتا، جنوب فرانسه...برای پولدارهای اروپا ایده ال است. آفتابی، زیبا، و از همه مهمتر فرهنگ و کلاس اروپایی.
چهارشنبه 10 خرداد 1391 - 21:09