اولاند: گزارش کمک ۵۰ میلیون یورویی قذافی به سرکوزی را بررسی کنید

 

معمر قذافی (راست)، و نیکولا سرکوزی.

یک هفته مانده به برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، نیکلا سرکوزی و فرانسوا اولاند به تبلیغات خود همچنان ادامه می‌دهند.
 


آنها هردو ۵۷ سال دارند اما تفاوت‌های میان آنها زیاد است. نیکلا سرکوزی در سال ۲۰۰۷ با ۵۳ درصد آرا به ریاست جمهوری انتخاب شد. پس از ۵ سال مشخص شد که وعده‌های آقای سرکوزی برای ایجاد شغل و رساندن مردم به ثروت، سرابی بیش نبوده‌است.

 در همین حال به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان فرانسوا اولاند، نامزد حزب سوسیالیست برای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه خواستار انجام یک رشته تحقیقات درباره نیکولا سرکوزی، رئیس جمهوری کنونی فرانسه شده‌است. این درخواست به دنبال آن انجام گرفت که یک نشریه فرانسوی روز شنبه نیکولا سرکوزی را متهم کرد که در زمان تبلیغات انتخاباتی برای ریاست جمهوری در سال ۲۰۰۷، پنج سال پیش، از معمر قذافی، رهبر پیشین لیبی ۵۰ میلیون یورو (۶۶.۳ میلیون دلار) دریافت کرده‌است.
 
مجله اینترنتی مدیاپارت، می‌گوید اسنادی از دولت لیبی دارد که نشان می‌دهد معمر قذافی به کارزار انتخاباتی نیکولا سرکوزی کمک کرده‌است. این اسناد که به عربی است، تاریخ دهم دسامبر ۲۰۰۶ را دارد و نشان می‌دهد که موسا کوسا، رئیس پیشین اطلاعات لیبی این سند مربوط به پرداخت سری را امضا کرده و دستور پرداخت آن را داده‌است.
 
سی‌ان‌ان می‌گوید که موفق نشده صحت این اسناد را مشخص کند. نیکلا سرکوزی، رئیس جمهوری کنونی فرانسه قویا این اتهام را رد کرده و آن را مضحک خوانده‌است.
 
به گزارش شبکه خبری الجزیره، سخنگوی آقای سرکوزی این اتهام را مسخره و هماهنگ شده از سوی طرفداران فرانسوا اولاند خوانده‌است. اما سخنگوی فرانسوا اولاند گفت رئیس جمهوری کنونی فرانسه باید دراین باره روشنگری کند.
 
نیکولا سرکوزی در یک مصاحبه تلویزیونی با شبکه تی‌اف‌وان که ماه گذشته پخش شد، گفت که اگر هم قذافی به کارزار انتخاباتی او کمک می‌کرد آقای سرکوزی از این کار متشکر نمی‌بود.
 
فرانسه سال گذشته از مداخله نظامی ناتو در لیبی حمایت کرد و کمک کرد که رژیم معمر قذافی سرنگون شود. سیف‌الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی در یک مصاحبه تلویزیونی در ماه مارس سال گذشته، به شبکه تلویزیونی یورونیوز گفت که لیبی در تبلیغات انتخاباتی آقای سرکوزی همکاری کرده‌است.
 
او نیکولا سرکوزی را «دلقک» خطاب کرده و گفت اولین چیزی که کشورش می‌خواهد این است که پول مردم لیبی را به آنها برگرداند. سیف‌الاسلام قذافی همچنین گفت که لیبی به آقای سرکوزی پول داده تا او به لیبی کمک کند اما رئیس جمهوری فرانسه آنها را ناامید کرده‌است.
 
نیکولا سرکوزی ماه گذشته به شبکه تی‌اف‌وان گفت که وقتی کسی از معمر قذافی که مرده و پسرش که در انتظار دادگاه است نقل قول می‌کند، حرفش هیچ اعتباری ندارد.
 
فرانسه قوانین سختگیرانه‌ای درباره کمک‌های مالی به کمپین‌های انتخاباتی دارد و سیاستمداران از دریافت کمک مالی از سوی کشورهای خارجی منع شده‌اند.
 
فرانسوا اولاند و نیکولا سرکوزی یک هفته دیگر در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری به رقابت می‌پردازند. نیکولا سرکوزی در دور اول انتخابات موفق به کسب ۲۷.۲ آرا شد و فرانسوا اولاند ۲۸.۶ آرا را کسب کرد. قرار است این دو رقیب روز چهارشنبه در مناظره‌ای تلویزیونی شرکت کنند.

رأی دهید
be_pa_khaste - هارلم - هلند
هرکی‌ نشست راس قدرت یعنی‌ همه چیزشو خود به خود از دست میده از شرف بگیر تا وجدانو همه چیزو خلاصه
دوشنبه 11 ارديبهشت 1391 - 11:20
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟
  • بدترین حالت‌های خواب از نگاه متخصصان؛ چرا خوابیدن مدل «تی‌رکس»‌ خطرناک است؟