فایل های صوتی خاطره انگیز از زمانی نه چندان دور

برای شنیدن فایل های صوتی بر روی تصاویر کلیک کنید

 تیتراژ ابتدایی داستان آلپ

داستان آلپ: آنت من یک مجموعه انیمه ۴۸ قسمتی است که توسط استودیو Nippon Animation بر اساس رمانی از پاتریشیا سن جان نویسنده انگلیسی به نام گنج‌های برف ساخته شده‌است. پخش آن از ۹ ژانویه ۱۹۸۳ در شبکه فوجی تلویژن آغاز شده و تا ۲۵ دسامبر ۱۹۸۳ ادامه داشته‌است.

 

تیتراژ سریال اوشین


سال‌های دور از خانه، (اوشین) نام سریالی تلویزیونی است که در سال ۱۹۸۳ در کشور ژاپن تولید شد و در دههٔ شصت در ایران پخش می‌شد. شخصیت اصلی این داستان خانمی است که اوشین نام دارد و در سنین پیری خاطرات زندگی سختش از زمان کودکی تا بزرگسالی را تعریف می‌کند.

این سریال محبوبیت زیادی نزد مردم یافته و بارها از شبکه‌های مختلف تلویزیونی دنیا پخش شده است. یکی از مرورگران سایت IMDB شخصیت اصلی این سریال (اوشین) را معروف‌ترین زن ژاپنی در دنیا می‌داند.

شنیدن صدای موسیقی تیتراژ این سریال به یاد ماندنی برای همه ما ایرانی هایی که دهه 60 را تجربه کرده ایم بسیار خاطره انگیز است. 

ترانه لالایی


این ترانه شب‌ها برای برنامه‌ی قصه‌ی کودکان با اجرای خانم عاطفی از تلویزیون پخش میشد. آهنگ تیتراژ پایانی بود.


 

خونه مادر بزرگه
خونهٔ مادربزرگه مجموعه تلویزیونی عروسکی بود که از سال ۱۳۶۶ و به کارگردانی مرضیه برومند ساخته شد. این مجموعه در ۲۴ قسمت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه‌ای ساخته شده و چندین بار از شبکه ۲ سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شده‌است.

 

 

ترانه فیلم خواهران غریب


خواهران غریب، نام فیلمی ایرانی به کارگردانی کیومرث پوراحمد، و براساس کتاب خواهران غریب اریش کستنر است که در سال ۱۳۷۴ به نمایش در آمد. کیومرث پوراحمد برای ساختن این فیلم برنده جایزه بهترین کارگردانی چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شد. همچنین افسانه بایگان به خاطر بازی در این فیلم، دیپلم افتخار چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را از آن خود کرد. یکی از ویژگی‌های این فیلم، ترانه‌ها و سرودهایی است که در آن خوانده شد.

این ترانه را زنده یاد خسرو شکیبایی خوانده است.

 

 

آهنگ گل پامچال


مجموعه تلویزیونی "گل پامچال" به کارگردانی محمدعلی طالبی سال 1370 از شبکه یک پخش شد. در این مجموعه فاطمه معتمدآریا، داود رشیدی، ستاره جعفری، اسماعیل گرامی، رضا بابک، زنده‌یاد کیومرث ملک مطیعی، زنده یاد پروین سلیمانی و ... بازی کرده بودند.

این سریال داستان دختری به نام لیلا را روایت می‌کرد که در جنوب کشور زندگی می‌کند. تا اینکه در اثر بمباران خانواده‌اش را از دست می‌دهد. یکی از اقوام برای پیدا کردن خواهر لیلا به تهران سفر می‌کند و در این مسیر اتفاقاتی برای آنها رخ می‌دهد، سپس به شمال کشور می‌روند. از سوی دیگر برای لیلا اتفاقی می‌افتد و خانواده‌ای شمالی لیلا را پیدا می‌کنند و او را پیش خود می‌برند و از او نگهداری می‌کنند. وقتی که خواهر لیلا پیدا می‌شود لیلا راضی نیست که همراه آنها برود. در نتیجه خواهر لیلا رضایت می‌دهد لیلا نزد آنها بماند و در مدرسه ثبت نام کند.

 

تیتراژ سریال خانه سبز

 
یکی از سریال هایی که در زمان خودبا با زیگرانی چون حمیده خیر آبادی (نادره) ، خسرو شکیبایی ، مهرانه مهین ترابی ، رامبد جوان ، آتنه فقیه نصیری و اکرم محمدی بینندگان بسیاری را جذب نمود و هم اکنون هم با پخش دوباره ی خود مخاطبانی را گرد آورده ، سریال ایرانی خانه سبز است که بعدها بازیگران جوان آن از شهرت مناسبی برخوردار شدند و نامی به دست آوردند ، سریالی که در تک تک سکانس های آن ساعت ها کار شده بود و هم اکنون زیبایی و پویایی آن را شاهد هستیم.

این تیتراژ به همراه دیالوگ زنده یاد خسرو شکیبایی است. 

 

 

موسیقی سریال به یاد ماندنی "سلطان و شبان"


سلطان و شبان یکی از سریال‌های محبوب دههٔ ۶۰ تلویزیون ایران در ژانر کمدی است که تولید آن در سال ۱۳۶۰ توسط گروه فیلم و سریال تلویزیون آغاز و در سال ۱۳۶۱ به پایان رسیده و در همان سال نیز از شبکهٔ اول سیما پخش شده است.

مهدی هاشمی و داریوش فرهنگ به اتفاق یکدیگر فیلمنامهٔ این سریال را در قالب افسانه‌ای کهن نوشته و داریوش فرهنگ آنرا کارگردانی کرده است.

رأی دهید
hamidkkk - لندن - انگلستان
اشکم در اومد
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 12:10
آه ستمدیدگان - اصفهان - ایران
کاشکی میشد و به آن زمان بر میگشتیم،کوچیک بودیم و هیچ دغدغه ای نداشتیم،تنها دغدغه ما داشتن اسباب بازیهای جدید بود که در ویترین مغازه ها میدیدیم و همزمان دست در دستان پدر و مادر وارد مغازه اسباب بازی میشدیم تا پدر برایمان یک اسباب بازی کوچولو بخرد و برمیگشتیم خانه و پای تلویزیون برای تماشای این برنامه ها.کجایی کودکی که یادت بخیر.
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 13:16
Faryade_Khamoosh - آخن - آلمان
من که فقط افسانه سلطان و شبان و اوشین یادم میاد!
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 13:34
potatis - مالمو - سوئد
حس نوستالژی زیبای رو به آدم القا میکنه.
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 13:37
ghafas - مشهد - ایران
همه شونو داشتم ...
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 14:34
*Fanoos* - ايران - ايران
سریال سالهای دور از خانه که واقعا حرف نداشت یادش بخیر اون زمانها یعنی دهه ی 60 پنج شنبه ها از شبکه 2 ساعت 9 شب پخش میشد هنوز تو خاطرم مونده زمان پخشش . مممنونم ایرانیان یوکی عزیز به خاطر گذاشتن این لینک بسیار خاطره انگیز
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 12:23
alireza.ch - نوشاتل - سوییس
شاید جالب باشد که بدانید، موسیقی تیتراژ بچه های کوه آلپ اثر استاد مجید انتظامی است.
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 14:50
shahram407 - تهران - ایران
با تشکر از مسولین سایت. اما فکر کنم سریال اوشین (سالهای دور از خانه). روزهای شنبه شب پخش میشد.
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 14:59
radkan - گرگان - ایران
یادش بخیر
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 15:47
cheshmansiyah - ایران - ایران
آخ که چقدر زود دیر شد..دلم برا اون روزها تنگ شده
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 16:40
shahrooz93 - دبی - امارات
خیلی ممنون. جای آهنگ کلاه قرمزی هم خالی بود در این مجموعه
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 16:43
Sappho - اصفهان - ایران
من که به شخصه لذت نمی برم از چیزی که زیادی آدمو احساساتی کنه !
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 17:11
یک هموطن - تورنتو - کانادا
یادش بخیر ، روزهای پر از خاطره های شیرین دوران کودکی من. روزهایی که دیگر برنمی گرده!
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 17:27
rasan - لندن - انگلیس
زندگی‌ خیلی‌ پیچیده شده،با وجود اینکه تکنولوژی به اوج رسیده ولی‌ بازم لذتیو که از گذشته می‌بردیم الان نمی‌بریم.
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 18:06
morgan123 - واشنگتن - امریکا
اوشین را فکر کنم وقتی دوم یا سوم دبستان بودم شاید سال 68 میدیدم ، البته حوصله تماشای اوشین را نداشتم فقط آهنگ نخستش یادم مونده به هر حال نمیتونم بگویم یادش بخیر چون نه ماهواره بود و نه اینترنت سرگرمی ما کتابهای علمی ساده ، کیتهای الکترونیکی که از خیابان جمهوری تهیه میکردیم و یک کامپیوتر کمودور 64 بود که بیشتر به اسباب بازی میماند من که بقولی بچه مستضعف بودم چطور صاحب این کامپیوتر شدم داستانی داره که بماند. دایی داشتم یا دارم! که مجموعه کتابهای تن تن را داشت وقتی به خارج مهاجرت کرد کتابها به من رسید این شد که تن تن شد قهرمان زندگی من در دوران دبستان و راهنمایی! هری پاتر در مقابل ماجراهای تن تن به یک کابوس تو خالی میماند. در آن ایام بیخبری تن تن ما را به همه جا میبرد از کوههای یخ زده تبت تا به درون گروه های گنگ در شیکاگو از قصر مولینسار تا اعماق جنگلهای جنوب امریکا !
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 18:23
morgan123 - واشنگتن - امریکا
rasan - لندن - انگلیس - فن آوری هیچ گاه به اوج خودش نمیرسه چون همیشه در حال پیشرفته اما نکته بعد، در گذشته هم خبری نبود و در کل دنیا روز به روز بهتر میشه ولی رویدادها آنگاه که تبدیل به خاطره میشوند خوب جلوه میکنند مثلا وقتی که من به دوران سربازی فکر میکنم برایم لذت بخش است اما اگر ده میلیون دلار هم بدهند حاضر به بازگشت به آن زمان نیستم و اتفاقا همه مردم دنیا چنین احساسی را در مورد روزهای سپری شده و ایام ماضی دارند .
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 22:00
cooluk1 - بلک کنتری - جزیره‌ بریتانیا کبیر
یادش بخیر،چوبین،سلطان و شبان،فوتبالیستا،روزگار جوانی ............. قصه‌های ظهر جمعه هم یادش بخیر.
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 22:25
mobareze khamoosh - پردیس - ایران
وای نه، از غصه سیرم.به اندازه کافی‌ دچارِ نوستالژی هستیم اینجا.تورو خدا دست رو دلمون نذارید.یه کاری کرده اند میریم ایران بیشتر دلمون میپوسه
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 22:25
you39 - هاسلت - بلژیک
آدم رو به یاد گذر زمان میندازه !!!
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 23:18
دانيال ومهزيار - اهواز - ایران
سلام_واقعأیادش بخیر اون موقع مردم همه خوب بودن ساده بودن؛شب منتظرمیموندن تا این برنامه هاشروع بشن
دوشنبه 28 فروردين 1391 - 23:29
rasan - لندن - انگلیس
morgan123 - واشنگتن – امریکا. جهان صنعت واقعا پیشرفته است و شاید بتوان گفت که به اوج رسیده است ولی دنیای اندیشه راستش را بخواهید نارس است.بیهوده نیست که حتی در دنیای غرب که به حق یا ناحق مرکز ثقل علم در جهان نوین است کسانی یافت می شوند مانند ادموند هوسرل که کتاب " بحران در علوم اروپایی " می نویسند.بشریت امروز از نظر تکنیک غول شده است لکن از نظر فکر کودکی بیش نیست.
‌سه شنبه 29 فروردين 1391 - 00:45
Ramin.s - رستم آباد گیلان - ایران
من شنیدم که اوشین تو دوران جوونی فاحشه بوده وبه خاطر همین توی فیلم مادرشوهرش باهاش بد تا میکنه ولی تو ایران به حدی فیلم سانسور شده که اوشین شده قهرمان فیلم ومادرشوهرش شخصیت منفی فیلم .وبه خاطر همین مظلومیت که صدا وسیمای ایران بهش عطا کرده شده محبوبترین آدم روی زمین و الگوی خیلی از ایرانیها.
‌سه شنبه 29 فروردين 1391 - 08:23
Don Mario - بوگوتا - کلمبیا
یادش به خیر ، خانم عاطفی و تلویزیون سیاه ، سفید تمام مبله چوب گردو مارک هیتاچی با درب کشویی کلید خور که مادرم درب آن را قفل می‌کرد وقتی اذیت می‌کردم تا تنبیهم کرده باشد ، سریال پهلوان نایب و خانه قمر خانم و مراد برقی و محبوبه‌اش را پدر و مادرم دوست داشتند و من هم که چاپارل ، اولین باری که تلویزییون رنگی دیدم خونه یکی‌ از همکلاسی هام تا یک هفته دپرس بودم و جالب این بود که بعضی‌‌ها به عشق تلویزیون رنگی تلق‌های آبی‌ رنگی میخریدند و به شیشه تلویزیون میچسباندند تا ویار رنگی دیدن برنامه‌ها را با آبی‌ دیدن همه چیز به جا آورده باشند ، آخ که قربون دنیای بچگی
‌سه شنبه 29 فروردين 1391 - 07:54
مهرتابان - تهران - ایران
خاطراتتون رو خوندم منم خاطرات مشابه شما دوستانم رو دارم و با این چیزا حسابی احساساتی میشم ولی بازم فکر میکنم امروز بیشتر از اون وقتا میفهمم و اطلاعات بیشتری در اختیار دارم، درسته دلخوشیهام کمتر شده ولی تسلطم به زندگی فردی و اجتماعیم خیلی بیشتر شده.
‌سه شنبه 29 فروردين 1391 - 08:20
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.