نتانیاهو: نباید در تله مذاکرات اتمی گرفتار شد

نخست‌وزیر اسرائیل در آستانه دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا از جامعه جهانی خواست که از سرگیری مذاکرات با ایران را منوط به انتقال اورانیوم با غلظت بالا به خارج ، توقف غنی‌سازی و برچیدن مرکز اتمی فردو کند.


بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در آستانه دیدار با باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا، هشدار داد که اعلام آمادگی ایران برای از سرگیری مذاکرات اتمی یک "تله" است.


 

نتانیاهو این سخنان را در اوتاوا در روز جمعه (۲ مارس/۱۲ اسفند) پس از دیدار با استفان هاپر، همتای کانادایی خود ابراز داشت. نتانیاهو در روز یکشنبه (۴ مارس) به آمریکا سفر خواهد کرد. طبق برنامه قبلی نتانیاهو در روز دوشنبه مهمان کاخ سفید خواهد بود و با رئیس‌جمهور آمریکا درباره تهدیدات ایران گفت‌وگو خواهد کرد.
 
نخست‌وزیر اسرائیل ضمن هشدار به جامعه جهانی از کشورهای مذاکره‌کننده با ایران خواست که سه شرط را برای از سرگیری مذاکرات در نظر گیرند: نخست برچیدن تاسیسات اتمی ایران در فردوی قم، دوم توقف غنی‌سازی اورانیوم در ایران و سرانجام خروج ذخیره اورانیوم با غلظت بیش از ۳ و نیم درصد ایران به خارج.
 
نتانیاهو تاکید کرد که «درصورت عدم تحقق این سه شرط، ایران می‌تواند همزمان با روند مذاکرات به توسعه برنامه اتمی خود ادامه دهد». ایران مدعی است که موفق به غنی‌سازی اورانیوم با غلظت بیش از ۲۰ درصد شده است.
 
نخست‌وزیر اسرائیل بار دیگر اتلاف وقت را سیاست همیشگی ایران خواند. جمهوری اسلامی مدعی است که در پی ساختن جنگ‌افزار اتمی نیست، اما آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آخرین گزارش‌هایش نگرانی خود درباره ابعاد نظامی برنامه هسته‌ای ایران را ابراز داشته است.
 
پیشتر وزارت امورخارجه ایران آمادگی جمهوری اسلامی برای شروع مذاکرات هسته‌ای را به اطلاع کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا رسانده بود. هنوز زمان مشخصی برای گفت‌وگوهای هسته‌ای اعلام نشده است.
 
هشدار آمریکا به ایران و اسرائیل
 
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در مصاحبه‌‌ای با هفته‌نامه "آتلانتیک" بار دیگر تاکید ورزید که همه گزینه‌ها برای بازداشتن ایران از تولید سلاح هسته‌ای بر روی میز قرار دارند.
 
باراک اوباما در این مصاحبه در روز جمعه (۲ مارس/۱۲ اسفند) به هفته‌نامه "آتلانتیک" گفت حکومت اسرائیل قادر است تشخیص دهد که وی به‌عنوان رئیس جمهور آمریکا بلوف نمی‌زند. او تصریح کرد که از تبلیغ برای نیت‌های دولت آمریکا می‌پرهیزد اما فکر می‌کند که ایران و اسرائیل به روشنی می‌دانند وقتی او از عدم پذیرش سلاح هسته‌ای در جمهوری اسلامی می‌گوید، در گفته و موضع خویش جدی و راسخ است.
 

بنیامین نتانیاهو و باراک اوباما رهبران اسرائیل و آمریکا، عکس از آرشیو


 
اوباما افزود که حمله نظامی اسرائیل به ایران می‌تواند نتیجه معکوس بدهد. او پرسید که وقتی افکارعمومی کمترین کشش و همدردی را نسبت به رژیم ایران و تنها متحدش سوریه دارند، آیا درست است اقدامی انجام گیرد که جمهوری اسلامی را تبدیل به یک قربانی کند؟
 
سفر قاسم سلیمانی به لبنان ونقش حزب‌الله در تنش‌های منطقه‌ای
 
در ارتباط با مناقشه اتمی و تهدیدات ایران، قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس، به لبنان سفر کرده است. دبیرخانه "جریان ۱۴ مارس" به رهبری سعد حریری درباره این سفر گفت: «بار دیگر ماسک از صورت حزب‌الله افتاد. این حزب تابع سیاست‌های ایران در منطقه است.» به گفته سخنگوی "جریان ۱۴ مارس"، فارس سعید، هدف سلیمانی از سفر به لبنان هماهنگی نظامی با حزب‌الله در صورت حمله احتمالی به ایران است.
 
پیشتر فایز غضن، وزیر دفاع لبنان، نیز به تهران سفر کرده بود. "جریان ۱۴ مارس" از شهروندان لبنانی خواست که با "ماجراجویی‌های" دولت نجیب میقاتی، نخست‌وزیر لبنان مقابله کنند تا رخدادهایی همچون جنگ ۲۰۰۶ میان لبنان و اسرائیل تکرار نشود.
 
نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان، در روز چهارشنبه (۱۰ اسفند / ۲۹ فوریه) در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز گفت: «آمریکا می‌داند اگر جنگ علیه ایران صورت بگیرد، این به معنای به آتش کشیدن تمام منطقه است، آتشی که گستره‌ی آن محدود نمی‌ماند.»
 
این مقام ارشد حزب‌الله افزود: «اسرائیل می‌تواند جنگ را شروع کند، اما از دامنه پیامدهای آن آگاه نیست و نمی‌تواند این پیامدها را مهار کند.»
 
باراک اوباما نیز در گفت‌وگوی اخیر خود تصریح کرد که با توجه به حمایت ایران از سازمان‌های تروریستی در منطقه، داشتن جنگ‌افزار اتمی از سوی جمهوری اسلامی به مراتب خطرناک‌تر از سایر کشورهاست.

رأی دهید
اصفهان نصف جهان - اصفهان - ایران
هر وقت اسراییل تمام زرادخانه های هسته ای و نیروگاههای اتمی خود را بست و نابود کرد و عضو آژانس انرژی اتمی شد آنوقت هم جمهوری اسلامی به این شرطها عمل میکند،تا زمانی که اسراییل کلاهک هسته ای داشته باشد و نخواهد عضو آژانس شود چرا ما بمب هسته ای نداشته باشیم.
شنبه 13 اسفند 1390 - 12:37
yas abi - ببرسل - لز
بابا تو دیگه خفه اگه عرضه داشتی از پس ۴ تا فلسطینی با موشک دستسزشون بر میومدی. پاتونو بذارین اطراف ایران باید برای همیشه برین آمریکا زندگی‌ کنین، بهتر! در مورد آقای خاتمی هم شرکت در انتخابات یعنی‌ احترام به دموکراسی‌ و تایید کشور پس باید شرکت کرد و اگر از عملکرد شورای نگهبان راضی‌ نیستی‌ میتوانی‌ رای سفید بدی. اینکار را احتمالا بعضی‌ رهبران اصلاحات کردند. اینبار تقلبی در کار نخواهد بود و این اثر اعتراضات ۲ سال پیش بود.
شنبه 13 اسفند 1390 - 12:43
KFC.DUBAI - فارس - ایران
بابا جون مادرتون حداقل 1
شنبه 13 اسفند 1390 - 13:20
haghighatgo - برلین - آلمان
ببین آقا جهوده کراواتی.. یهودی ها و هنری کسینجر یهودی و آیت الله کارتر باعث شدند که خیلی یهودی ها که تنبون هم نداشتن پاشون کنن از حنونهوری اسلامی ساخته یهودی ها + ایرانی های قلابی نژاد و یا کور مغزها تازی پرست و تازی نژاد ها در این سی و چند ساله چنان بمکن که دوباره بتون پشت فرمون اقتصاد دنیا بشینن و ته گاز برن بسمت بلعیدن معادن نفت و طلا و...در کره زمین برونن و مقام ها و شغل های بالاشون رو در طی جنگ جهانی دوم از دست داده بودن دوباره بدست بیارن !!حالا آقا جهوده بدون همون طور که ایرانی نژادهای اصل از عمامه و تازی ها نفرت دارن ..امری گائی ها همبرگرخور هم از یهودی ها و هم از تازی ها متنفرن و نمی خوان خرج جنگ بازی رو ازجیبشون بدن و یهودی ها هم فقط جیبش هاشون مجانی ازش پر کنن !!!
شنبه 13 اسفند 1390 - 12:16
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
به نظر من نتانیاهو یا مسته یا اینکه کلا مغز خر خورده ! یکی نیست بهش بگه آخه گلابی این چه گلابیه که می زنی! تو شرط تعیین می کنی ؟! چقدر هم خودتو تحویل میگیری ! یعنی آمریکا باید حرف ترا گوش کنه ؟!!. میگن فلانی را تو ده راه نمیدادن سراغ کدخدا را می گرفت ! هه هه ههه
شنبه 13 اسفند 1390 - 13:31
perser68 - برلین-فلوریدا - المان-امریکا
به جمهوری فاشیستی اسلامی نباید یک روز بیشتر فرصت د اد. طاعونه اسلامی رو باید خشک کرد.
شنبه 13 اسفند 1390 - 13:44
morid - بوشهر - ایران
بازهم این موش تاکسیدرمی شده از ترس داره حرف میزنه!
شنبه 13 اسفند 1390 - 14:07
akbarjeni_shikar - برلین - المان
امیدوارم که عوض این همه تهدید یکیشون به تهدید عمل کنه که آخرش ببینیم که کی‌ داره کره کری می‌خونه و تکلیفمون معلوم بشه، از پارس کردن سگ‌ها دیگه داره حالمون به هم می‌خوره.........
شنبه 13 اسفند 1390 - 14:08
شیر بیشه مازندران - ایران - ایران
اسرائیل دشمن ملت ایران هست و اگه دستش برسه همه مردم ایران رو قتل عام می‌کنه.قیافه این مرد هم بیشتر به جنایتکارها شبیه تا به یه انسان.ملت ایران هزار هزار مشکل دارند شما دیگه کاسه داغتر از آش نشوید.
شنبه 13 اسفند 1390 - 14:06
cyrus Asher - لندن - انگلیس
کشور اسرائیل یک کشور متمدن دارای دموکراسی می‌باشد بعد از به دست آوردن بمب اتم حدود ۲۰ سال پیش هیچ کشوری را تهدید به نابودی نکرد ولی‌ شما ایرانیان چه کار کردید؟ هنوز اتم به دست نیاورده تهدید به نابودی اسرائیل کردید! این است که میگویند یهودیان قوم برگزیده هستند به همین دلیل. درود بر کشورم اسرائیل.
شنبه 13 اسفند 1390 - 14:31
anty mola - اربیل - عراق
اسرائیل هیچگاه دشمن ایران نبوده و نیست این جمهوری انگل اسلامی است که مثل سگ پاچه همه دنیا را به نیش کشیده است ...............
شنبه 13 اسفند 1390 - 17:31
siya41 - تهران - ایران
میبینم که جمع ساندیسخورا جمعه ضمنا چه لزومی داره شماها تاین سایت نظریه پردازی کنین .تبیان وتابناک وصدها شبکه تلویزیونی دارید اونجاها جایزه هم میدن .(البته کیک وساندیس که دوست دارین).پاینده ایران
شنبه 13 اسفند 1390 - 17:37
harrp - وین - اتریش
دقیقا حرفت درسته اول باید حمله نظامی بشه بعد اخطار ،،توف به کسایی که جون +مال خودشونو بیشتر از آخوند ۱۰۰۰ پدر دوست دارن و نمیخوان که جنگ بشه!!
شنبه 13 اسفند 1390 - 20:33
kurosh_alman - فرانکفورت - آلمان
کاملا حرفش درسته و نباید وقت را تلف کنند باید حمل کنند که این ساندیسخورها هم که این جا کامنت میدهند بفهمند یک من ماست چقدر کره داره.. مرگ با جمهوری اسلامی کثیف خونخوار تروریست
شنبه 13 اسفند 1390 - 23:50
babak707 - پاریس - فرانسه
یه مشت جیره خور و پناهنده های تقلبی بی عار و بیکار نشستند تو اروپا منتظر حمله هستن . خجالت هم خوب چیزیه .
یکشنبه 14 اسفند 1390 - 09:02
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
جهت اطلاع وطن فروشان عرض می شود که " اگه اسرائیل می تونست و توان و جرات حمله به ایران را داشت قطعا تا حال اینکارو کرده بود و نمیذاشت تا این مرحله برسه همانطور که بدون سرو صدا در خصوص عراق و سوریه کرد!. اما اینکه چرا نمیکنه دلیلش اینه که مغز خر نخورده مثل بلانسبت بعضیها ! . بقول معروف تو اینجا قانون سوم نیوتن حاکمه/ یعنی چی ؟ یعنی هر عملی را عکس العملی است مساوی با آن ولی بر خلاف جهت آن. وطن فروشان ناعزیز ! قطعا تو ایران ساکت نمی نشینند و اقدام اسرائیلو که تماشا نمی کنند! لذا اینقده خودتونو ناراحت نکنین، چون واسه سلامتیتون خوب نیست !! هه هه ...
یکشنبه 14 اسفند 1390 - 12:41
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان
‫. ‫شما هر دو خ ندارید پس خفه شید
دوشنبه 15 اسفند 1390 - 11:34
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
ما خبر نداریم و اونوقت تو خبر داری ! نکنه واسه موساد ، سیا و یا اینتلیجنت سرویس کار می کنی، وطن فروش .. ؟! . ای کاش مثقالی هم عرق ملی داشتی ...! . ! . جهت اطلاع kokex !
دوشنبه 15 اسفند 1390 - 14:41
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟