نامه اوباما به رهبری را چه کسی به ایران آورد؟

 

تابناک - سومین نامه اوباما به ایران ، در مورد مسائل پیرامون تنگه هرمز و نقش ایران و آمریکا در این میان بود.
 روز پنج شنبه روزنامه «نیویورک تایمز»مدعی شد آمریکا در پیام محرمانه ای از ایران خواسته تا هرگز تنگه هرمز را نبندد، نامه ای که ظاهرا هم از طریق سفارت سوئیس به ایران منتقل نشده است .


 «نیویورک تایمز ،» با اشاره به مطلب فوق، افزوده که این پیام بطور خصوصی برای شخص رهبر انقلاب اسلامی ایران فرستاده شده است.در این پیام، واشنگتن همچنین تهدید کرده چنانچه تهران اقدام به بستن تنگه هرمز بکند، واکنش امریکا را در پی خواهد داشت.

 
تحلیل گران بر این باورند که درخواست اوباما از رهبر انقلاب به صورت تلفنی مطرح نشده است ، بلکه به صورت نامه و توسط کشور ثالث مورد اعتماد به ایران منتقل شده است .
 
در همین ارتباط ، «پاتریک کلاوسن »، معاون مرکز تحقیقات «موسسه سیاست خاور نزدیک واشنگتن » در مصاحبه با بخش خبری« یاهو»، گفته است که محتمل ترین گزینه ای که پیام اوباما را به ایران منتقل کرده باشد ، داوود اغلو وزیر خارجه ترکیه است که هفته گذشته سفری دو روزه به ایران انجام داده است .
 این در حالی است که تا کنون مقامات دو کشور خبر ارسال و یا دریافت نامه ای با چنین مضمونی را تایید نکرده اند .
 
داوود اغلو در روز های اخیر هم پیش از اینکه با علی لاریجانی ، رئیس مجلس ایران دیدار کند با «بیل برنز» معاون وزیر خارجه آمریکا در ترکیه دیدار کرد و بلافاصله به دیدار لاریجانی شتافت .
 
پس از دیدار لاریجانی و داوود اغلو، رئیس مجلس ایران در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد که ایران تمایل دارد مذاکراتی جدی با غرب در مورد موضوع هسته ای برگزار کند. وی همچنین اعلام کرد که همه موضوعات با مذاکره حل خواهد شد، اما مذاکراتی جدی و نه بی فایده.

رأی دهید
compatriot - تورنتو - کانادا
رهبری. چه کلمه زشتی! چندش. بدبختی ما مردم اینه که عقلمون را دادیم دست علی‌ گدا.
یکشنبه 25 دي 1390 - 00:38
salomeh_f - ساکرامنتو - آمریکا
شمارش معکوس برای رهبر ایران و دولت جمهوری اسلامی شروع شده . بزودی زود شاهد محاکمه سران جمهوری اسلامی خواهیم بود. امین
یکشنبه 25 دي 1390 - 03:00
Freeman-Freedom - لندن - انگلیس
احتمالا یا `هاج - زنبور عسل` که داشت در راه پیدا کردن مادرش از ایران رد میشد این پیام رو آورده یا مسافر کوچولو. باید همچون کارتن فوتبالیست‌ها تا قسمت دیگه صبر کنیم. مرگ بر خامنه‌ای!
یکشنبه 25 دي 1390 - 03:41
دستان - تهران - ایران
اول جنجال تبلیغاتی که ما چه میکنیم اگر ایران بخواهد تنگه هرمز را ببندد بعد هم پیغام و پسغام و التماس از طریق کشور ثالث که دست نگه دارید .حالا خود قضاوت کنید اینان ابر قدرتان پوشالیند در مقابل عزم و قدرت بی چون و چرای مردان ایران زمین .بدا به حال کسانی که فریب خورده مانورهای تبلیغاتی امریکا و همپیمانان او را میخورند.
یکشنبه 25 دي 1390 - 03:49
a.ahooraei - دوسلدورف - آلمان
دستان - تهران- ایران/ این چه نام کاربری هست که انتخاب کردی؟ یعنی بسیجی و اما حسن و امام حسین و . ... خوب نبودند که نام یک پهلوان اسطوره ای را آلوده کنی! دستان که ربطی و رابطه ای و صنمی با ایده الوژی تو نداره.
یکشنبه 25 دي 1390 - 11:52
salomeh_f - ساکرامنتو - آمریکا
جناب دستان اتفاقا این چیزی که شما میگین روش همیشگی‌ جمهوری اسلامیه. اول آتش افروزی و دشمنی و تحریک. بد هم التماس‌های پنهانی و نامه‌های محرمانه و معامله‌های مخفیانه ! این روش بازی جمهوری اسلامی دیگه مدت هاست که تکراری شده
یکشنبه 25 دي 1390 - 19:14
kordstan azad - سردشت - ایران
ای ول باراک اوباما بزن علی گدارو به امامشون هم بگو دنیا دست کیه
یکشنبه 25 دي 1390 - 19:41
golly47 - فرانکفورت - المان
رهبر یعنی چی‌ ۷۰ میلیون آدم عقلشان کمتر از یک نفر است؟ عقل ۷۰ میلیون نسبت به یک نفر پارسنگ میبره؟ مجلس و رئیس جمهور هست کافیه دیگه،، شاید رهبر یه روز بزنه به چاک محبت آنوقت ۷۰ میلیون بایست .... بشن
یکشنبه 25 دي 1390 - 21:56
korosh_oslo - اسکر - نروژ
رهبری،زرشک بابا،این یارو خودشم نمیتونه بشوره کجاش رهبر.مرتیکه از بس پای بساط نشست شبیه عملی‌‌های دروازه غار شده.نامه کفتر آورد داده به رهبر(زرشک)
دوشنبه 26 دي 1390 - 11:46
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.