یک سوم مساحت ایران وقف است

یک سوم مساحت ایران وقف است

مدیر کل روابط عمومی سازمان اوقاف می‌گوید: بر اساس اسناد موقوفات، یک سوم مساحت ایران وقفی است.

به گزارش فارس نهمین نشست شورای سیاست‌گذاری سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی‌ها با همت سازمان اوقاف و امور خیریه در هتل ارم تهران برگزار شد.

در این نشست علی ربیعی مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اوقاف اظهار داشت: در حال حاضر ۱۲۷ هزار موقوفه در سراسر کشور وجود دارد ضمن اینکه بر اساس اسناد موقوفات، یک سوم مساحت ایران نیز وقف است.

وی ادامه داد: همچنین در کشور ۸هزار ۵۱ بقعه متبرکه وجود دارد که سازمان اوقاف وظیفه مدیریت و اداره آن را برعهده دارد.

ربیعی خاطرنشان کرد: در کشور ۶۰ هزار مسجد نیز داریم که قرار است تا پایان برنامه توسعه به این تعداد ۲۰ هزار مسجد اضافه شود. همچنین تا پایان این برنامه دانشکده‌های علوم قرآنی نیز تا ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

در پایان مراسم قرار بود که از علی میرسعید قاضی پدر علم روابط عمومی تجلیل شود ولی وی در این مراسم حضور نداشت.

winnie1987 - یوکی - بیرمنگهام
ای اقااااا.. کجای کاری? کل ایران وقف اخوندا شده سی و چند سال.. تازه دو قورت و نیمشون هم باقیه!
جمعه 13 آبان 1390

Royan - المان - بوخوم
به همین زودی همه این موقوفات خراب میشوند و خاک کشور ایران از وقف عربها و نوه نبیره هاشون بیرون میاد.
جمعه 13 آبان 1390

farhad352 - ایران - تهران
بر مردمی باید گریست که نادانی و جهل باعث از بین رفتن شعور و تعقل در بین آنها گردیده و به جای بکار گیر امکانات ملی در ترویج علم و آگاهی ،موجب افزایش جهالت وخرافات و بندگی مشتی دجال بی فرهنگ گردیده اند. این مسچد ها میتوانستند مدرسه باشند و یا بیمارستان و حتی کارگاه های تولیدی برای مردمی بیکار و گرسنه باشند تا راهگشای آنها برای جلوگیری از فقر و تنگدستی و کاستی های اجتماعی آنها در پیدایش یک ملت پویا و بالنده باشند. از زمان پیدایش این دین،چیزی جز خفت و خواری برای ایران و ایرانی در بر نداشته است. لعنت بر تازی زادگان سوسمار خور که با دین خرافات و جهل و حکام قاتل و دزد و چپاولگر ، همیشه در تمامی موارد بفکر کندن سهم و قسمتی از زحمت کشی دیگران هستند به نفع خود با هر اسم و عنوان ممکن مانند خمس، ذکات، فطریه، صدقه، نذورات و..،. . مرگ بر تمامی مفت خوران از هر طبقه ،چه مرده و چه زنده!
جمعه 13 آبان 1390

Taraneه - کبک - کانادا
حالا اصلا اسلام دین حق و حقانیت، اخه خدای اسلام کجای قران گفته که این همه خونه خالی لازم داره که مرتب به تعدادش اضافه میکنید! اونوقت مردم تو فقر به سر ببرن.
جمعه 13 آبان 1390

شیر بیشه مازندران - ایران - ایران
بیابان و جنگل و دریا و کوه و جاهای دیگه رو اگه حساب کنی همه ایران وقف هست.
جمعه 13 آبان 1390

a.ahooraei - المان - کلن
بقیشم بزنید پشت قباله ننه علی خامنه ای و حضرت مصمومتون توی قم و غاله قضیه رو بکنید , تموم شه. .....
جمعه 13 آبان 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +180حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +143سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +134«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +117حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +111پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +99مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +91لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +87نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +87بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +70لیندسی گراهام در اسرائیل: ۲۰۲۶ باید «سال از میان برداشتن آدم بد» باشد