اعلام جرم علیه روزنامه ایران به دلیل جریحه دار کردن عفت عمومی

اعلام جرم علیه روزنامه ایران به دلیل جریحه دار کردن عفت عمومی

دادستان تهران، شنبه، از سرپرست  روزنامه ایران به دلیل انتشار ویژه نامه ای با نام «خاتون»  به اتهام جریحه دار نمودن عفت و اخلاق عمومی اعلام جرم کرد. در این ویژه نامه انتقاداتی از سخت گیری های اخیر درباره حجاب و نیز پوشش چادر مطرح شده است.
 
در اعلام جرم دادستان تهران آمده است: «روزنامه ایران در ضمیمه مردادماه سال ۱۳۹۰ با عنوان « خاتون یک » به درج مطالبی راجع به حجاب و اعتقادات زن مسلمان ایرانی پرداخته و با حمله به چادر و طرح حجاب و عفاف ، با ترویج اباحه گری در حوزه پوشش اسلامی ، مطالبی را درج کرده که جریحه دار کننده ی عفت و اخلاق عمومی است.»
 
 روزنامه ایران که ارگان رسانه ای رسمی دولت محسوب می شود روز شنبه در قالب یک ویژه نامه ۲۵۶ صفحه ای با نام خاتون، نظرات و نوشته های کمتر شنیده شده ای را درباره موضع حجاب مطرح کرد.
از جمله در این ویژه نامه علاوه بر بیان انتقادات تند علیه طرح امنیت اخلاقی و گشت ارشاد، «چادر مشکی»  به عنوان پدیده‌ای نامتناسب با زنان ایرانی که از سوی ناصرالدین‌شاه قاجار به زنان تحمیل شده معرفی شده است. همچنین سخنان متفاوت محمود احمدی نژاد درباره حجاب و از جمله نامه یک سال پیشش به وزیرکشور درباره  عملکرد گشت ارشاد منتشر شده است.محمدتقی رهبر رئیس فراکسیون روحانیون مجلس به خبرگزاری فارس گفت که مجلس به انتشار این ویزه نامه واکنش نشان خواهد داد و حمید رسایی نماینده روحانی مجلس انتشار این ویژه نامه را به جریان معروف به انحرافی پیرامون رئیس جمهور منتسب کرد.وب سایت روزنامه جوان نزدیک به سپاه پاسداران هم با انتقاد شدید از انتشار چنین ویزه نامه ای نوشته که در ویژه نامه سعی شده است که نگاهی لیبرالیستی به مقوله حجاب شود و هنجارهای جدید سکولاریستی اشاعه یابد. 
 
سایت مشرق نیز در این مورد نوشت «مهناز افشار، آزاده اردکانی، الهام حمیدی، ترانه علیدوستی، فهیمه رحیمی، هدیه تهرانی و آزاده آل ایوب از جمله زنانی هستند که عکس آنها به عنوان چهل بانوی نقش آفرین ایران اسلامی به نشانه الگوبرداری دختران مسلمان ایران، بر پیشانی روزنامه دولت قرار گرفته‌اند.»
 
مشرق افزود «خاتون با بازخوانی روند موضع گیری های رییس جمهور درباره برخورد با بدحجابی دلیل آشوب های فتنه گران را گشت ارشاد و مبارزه با بدحجابی معرفی می کند و مسوول اصلی آنرا نیز دلسوزانی می داند که برای رعایت از حریم حجاب به میدان آمدند.»
 روزنامه ایران از انتشار «خاتون یک» دفاع کرده و با انتشار اطلاعیه ای نوشت «متاسفانه تعدادی از سایت‌های خبری که بعضا مدعی دفاع از جریان اصولگرایی نیز هستند در اقدامی هدفمند، بخشی از مطالب وزین این ویژه‌نامه را آشکارا تحریف کرده و از این رهگذر کوشیده‌اند تا ضمن ناراحت کردن علما و روحانیون عالی‌مقام، احساسات مذهبی مردم را تحریک نمایند.»  
 
روزنامه ایران همچنین افزود «تصمیم گرفته با مراجعه به «دستگاه‌ قضایی، از سایت‌های هتاک و کینه‌توزی که با انتشار مطالب تحریف‌آمیز، سعی در تخریب اعتبار و جایگاه روزنامه وزین ایران کرده‌اند شکایت خواهد کرد.»
khosh bavar - ایران - یزد
قربون ان اعتراضات جهان اولی ها من برم ! بعنوان مثال تظاهرات دخترهای کانادایی که وقتی رئیس پلیس در دانشگاه یک حرف بیمورد در مورد پوشش انان زد, همه دست به تظاهرات زدند و الان هم این جنبش زنان در دنیا به Sult- Walks معروف شده که هر زنی " بنا به دید و منطق خود " یا بالباس و یا نیمه برهنه و یا برهنه در یک روز از سال در خیابانها از " ازادی شخصی " خود دفاع میکنند, با توجه به اینکه انان " نیازی " به این تظاهرات ندارند و همینطوریش هم اجازه پوشیدن / نپوشیدن و چطور پوشیدن لباس خود را دارند, ولی انها " هوشیارتر " از ما هستند که از کوچکترین " روزنه " موجود از حقوق اجتماعی / سیاسی خود دفاع میکنند و " سیگنالی " به جامعه و فرهنگ ان میفرستند : https://iranianuk.com/article.php?id=64945 پس همواره شاد و معترض فرصت طلب باشیم که این " لحظه " ها تاریخ و سرنوشت سازند !
یکشنبه 23 مرداد 1390

romano - ایران - تهران
الگوتون رو بفرمایید کی بوده ما 32 ساله نتونستیم ببینیمش! جان من بگین! آیت‌الله تون که زمان اعلیحضرت طباطبایی بود و بروچردی حالا شده مکار شیرازی و شجونی که مامان خودم رو عقد کرده به بابام با دوزار. خوانندتون هم که از ابی داریوش و ستار شده ساسی مانکن! هی کجایی بی دینی که دینم آرزوست! هی کجایی بی دینی که بیدینیم آرزوست!
یکشنبه 23 مرداد 1390

snowy me - سوئد - مالمو
وای مردم کجایید که عفت مارو جریحه دار کردن.آبرومون رفت. بی عفت شدیم. حتی تجاوزهای گروهی هم تابحال اینقدر به عفت مردم ایران ضربه نزده بود. حالا چه کنیم با این بی عفتی؟ خدایا منو بکش که این بی عفتی هارو نبینم. واااااااااااااااااااااااااااااای
یکشنبه 23 مرداد 1390

khosh bavar - ایران - یزد
با عرض پوزش: Slut- Walks واژه درست ان میباشد !
یکشنبه 23 مرداد 1390

8pa - ایران - تهران
جان مادرتون دست از این کثافت کاری بردارید بذارید مردم آزادانه نفس بکشن.آخه شما از کدو جهنمی در رفتید اومدید ایرانو ویرون کردید؟آخه چرا؟.
یکشنبه 23 مرداد 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازدید دختر و داماد پزشکیان از فروشگاه «تاربیا» در قزاقستان در طی سفر رسمی مسعود پزشکیان به این کشور
  • رحیم پور ازغدی: در پیاده روی اربعین من پسر ماندلا و پسر چگوارا را دیدم که برای زیارت حسین آمده بودند
  • حسین مرعشی در مورد به خیابان آمدن «مردم گرسنه» در پی بحران مواد غذایی هشدار داد
  • «قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • از دنیای ورزش تا بازیگری؛ کریستیانو رونالدو ممکن است در «سریع و خشن ۱۱» در کنار وین دیزل ظاهر شود
  • بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • ترس حکومت از تبریز؛ بازی تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه ۳هزار نفری
  • ابراز نگرانی بقایی از احتمال عدم صدور ویزا برای اعضای تیم فوتبال ایران در جام جهانی آمریکا
  • خشم اسرائیل از استرالیا؛ «هشدارهای موساد درباره ایران نادیده گرفته شد»
  • رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +200شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +148شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم