خداداد عزیزی در فیلم رضا عطاران آرتیست می شود!

خداداد عزیزی در فیلم رضا عطاران آرتیست می شود!

آخرین نیوز: خداداد آرتیست می شود. « غزال تیزپای ملبورن» قرار است در اولین فیلم سینمایی کارگردان همشهری اش بازی کند.

رضا عطاران که بزودی اولین فیلم سینمایی اش را فیلمبرداری می کند درباره فیلمش می گوید:« اسم فیلمم قرار است هیچ کس فرشته نیست باشد.»

 او می گوید خیلی از فوتبال سر در نمی آورد و برای مان مثالی می زند از رفتن سر تمرین تیم ملی قبل از اعزام به جام جهانی 2006 آلمان؛« با پژمان بازغی رفته بودیم تمرین تیم ملی . جالب بود که پژمان با همه رفیق بود اما من هیچ کس را نمی شناختم. راستش خیلی اهل فوتبال دیدن نیستم و چیزی هم از فوتبال سر در نمی آورم. البته با علی انصاریان رفیق هستم. یک خرده رفاقتی هم با علی کریمی و آرش برهانی دارم چون چند باری با آنها تلفنی صحبت کردم.»

او این ها را می گوید از این اتفاق خبر می دهد که در اولین فیلم سینمایی اش قرار است یک فوتبالیست حرفه ای بازی کند؛« ما یک پلان داشتیم که باید طبق فیلمنامه نقش آن را یک فوتبالیست بازی می کرد. خودم تصمیم گرفتم برای این نقش از یک بازیکن حرفه ای استفاده کنم. با چند نفری در این باره حرف زدیم. مثلا با علی کریمی حرف زدم. اما این شرایط فراهم نبود. گپی هم زدم با آرش برهانی که آن هم نتیجه بخش نبود تا اینکه...»

عطاران از این به بعدش سکوت می کند. تلاش مان برای دانستن نام هنرپیشه مورد نظر او  به جایی نمی رسد و فقط می گوید یک چهره سرشناس است که همشهری ام بوده. او می گوید چون قراردادی میان شان منعقد نشده ، نمی تواند اسمی از این دوست معروف و فوتبالیست بیاورد.

اصرار های مان بی نتیجه است اما با کدهایی که عطاران داده خیلی سخت نیست تا گزینه مورد نظرش را بتوان شناسایی کرد. او دست روی خداداد گذاشته. خداداد عزیزی که هم چهره ای سرشناس است و هم چهره ای فتوژنیک دارد. خداداد که قدیمی تر های تیم ملی در تیم 98 گاهی سر به سرش می گذاشتند و جکی چان صدایش می زدند. او که تا قبل از این هیچ وقت جلوی دوربین سینما نرفته تجربه ای جدید خواهد داشت تا شاید از این پس بتواند جکی چان سینمای ایران باشد.

قبل از خداداد ، فوتبالیست های مطرحی چون نیکبخت واحدی و علی انصاریان در طنزهای 90 شبی جلوی دوربین رفتند یا علی پروین و حمید استیلی در فیلمی سینمایی بازی کردند که خود استیلی در باره بازی اش در آن فیلم می گوید:« خیلی بد بودم. فهمیدم بازیگری چه کار سختی است و من برایش ساخته نشدم. » قبل از این هم باشگاه استقلال فیلمی را با بازی جوادزرینچه و محمد صالح اعلاء ساخته بود که باز هم تجربه ای ناموفق بود . ماه رمضان سال قبل هم بود که سریالی با محوریت فوتبال به اسم در مسیر زاینده رود ساخته شد که تعدادی از بازیکنان سرشناس چون کریم باقری ، آرش برهانی ، اسماعیل فرهادی ، فرشید طالبی و سید محمد حسینی در آن برای لحظاتی جلوی دوربین رفته بودند .

در میان تمام این تجارب سینمایی ، تنها شاید نقش کوتاه علی انصاریان در فیلم پاداش سکوت بود که با انتقاد اهالی سینما مواجه نشد.

حالا تجربه خداد که به نظر می رسد خیلی هم کوتاه باشد ، باید دید فتح بابی می شود تا شاید خداداد هم مثل بیک ایمان وردی و شادروان محمد علی فردین ، در پایان ورزش قهرمانی اش ، هنرپیشه شود؟

khosh bavar - ایران - یزد
جکی چان فوتبال ایران ! چرا نه !
چهار‌شنبه 8 تیر 1390

zartusht67 - المان - فرانکفورت
تو المان که خیلی ابروریزی کردی حالا ببینیم تو فیلم چکار میکنی.
چهار‌شنبه 8 تیر 1390

amir58 - ایران - مشهد
امیدوارم موفق بشه غزال تیزپای فوتبال ایران
پنج‌شنبه 9 تیر 1390

0102 - افغانستان - هرات
شکلش به جکی جان شباهت زیادی دارد
پنج‌شنبه 9 تیر 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +264شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +225شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +181پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +146سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +132ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +117پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +107کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +104ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم
  • +96ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید