منصوریان: قطبی از برخی بازیکنان گلایه داشت

 
منصوریان: قطبی از برخی بازیکنان گلایه داشت

مربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: در صحبتی که با قطبی داشتم او از برخی رسانه‌ها و بازیکنان گله کرد.

عیرضا منصوریان در گفت‌وگو با فارس، درباره شرایط تیم ملی پیش از دیدار با روسیه عنوان کرد: قرارداد این مسابقه بسته شده بود چون روز‌های فیفا نباید خالی باشد. بدون توجه به نتایج باید روز‌های فیفا را پر کرد و فوتبال ملی ما نباید این روزها را برای انجام دیدارهای تدارکاتی از دست بدهد.

وی ادامه داد: نفرات جدیدی را به تیم ملی دعوت کردیم. اسماعیل شریفات به دلیل بازی‌های خوبی که برای استقلال انجام داد به تیم ملی دعوت شد. حسین ماهینی هم تاکنون زیاد به چشم نیامده بود و جوان خوبی است. هادی نوروزی هم روزهای خوبی را در پرسپولیس سپری می‌کند.
منصوریان گفت: جواد نکونام و مسعود شجاعی را به درخواست باشگاه اوساسونا دراختیار نداریم و کریم انصاری‌فرد و رضا نوروزی هم به دلیل مصدومیت نتوانستند تیم ملی را همراهی کنند. مربی تیم ملی تاکید کرد: اگر هر مربی جدیدی با فدراسیون به عنوان سرمربی قرارداد می‌بست، می‌توانست در دیدار با روسیه روی نیمکت بنشیند. با توجه به عدم توافق نهایی از کمیته فنی درخواست کردم به من در این مسابقه کمک کنند، اما چون درگیر مسابقات باشگاهی بودند و به نوعی کاندیدای حضور در تیم ملی هم بودند این خواسته‌ مرا قبول نکردند و به همین دلیل رفتم سراغ مرتضی محصص و کمیته فنی به این نتیجه رسید که مسئولیت بازی را همان کادر فنی قبلی برعهده بگیرد. وی اظهار داشت: قرارداد من تا پایان اردیبهشت است، اما هر زمانی که سرمربی تیم ملی انتخاب شود باید کادر فنی خود را اعلام کند. برای این دیدار من برای انتخاب بازیکنان نقش داشتم و به نظرم بهترین‌ها را برای بازی با روسیه به اردو دعوت کردم. منصوریان درباره احتمال حضور کرش روی نیمکت تیم ملی ایران به فارس گفت: نام کرش را از رسانه‌ها شنیدم و اطلاعات بیشتری ندارم. نام اسکولاری را هم شنیده‌ام، اما حضور هیچکدام قطعی نیست. تا این لحظه کمیته فنی و مسئولان به من هم اعلام نکرده‌اند که چه کسی قرار است به عنوان سرمربی آینده تیم ملی روی سکو‌ها نشسته و بازی ایران برابر روسیه را تماشا کند. وی در مورد استفاده از مربیان ایرانی در کنار مربی خارجی تیم ملی عنوان کرد: این مسئله دو طرفه است؛ کادر فنی و فدراسیون باید در این خصوص باهم به توافق برسند. اگر شرایط فراهم باشد پس از انتخاب سرمربی و نظر وی در تیم ملی فعالیت خواهم کرد. این مربی افزود: کار در تیم ملی بسیار سخت است. وقتی مقامی کسب می‌شود متعلق به مردم و بازیکنان است و وظیفه کادر فنی که برای تیم ملی افتخارآفرینی کند، اما زمانی در رقابت‌هایی ناکام می‌شوید نگاه‌ها نشان دهنده عمق ناراحتی همگان است. منصوریان گفت: هنوز از حالت شکست برابر کره‌جنوبی خارج نشده‌ام. با قطبی تماس گرفتم و وی هم از برخی از رسانه‌ها و بازیکنان گله کرد. از قطبی خواستم در یک برنامه زنده شرکت کند و به تمام سوالات پاسخ دهد. این مربی درخصوص فعالیتش در تیم‌های باشگاهی به فارس گفت: چند مربی در لیگ هستند که خیلی فکرم را مشغول کرده‌اند و معتقدم می‌توانم از آنها کار یاد بگیرم، اما اگر قرار باشد از تیم ملی جدا شوم به عنوان سرمربی این کار را خواهم کرد.

ehsan_14 - اتریش - وین
وقتی منصوریان کمک مربی و حاجیلو سرپرست مگه انتظاری دیگری هم هست
دوشنبه 18 بهمن 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو