شیث رضایی برای سومین بار از پرسپولیس اخراج شد

شیث رضایی برای سومین بار از پرسپولیس اخراج شد

پرسپولیس 2 به صفر از تیم زنیت سن پترزبورگ شکست خورد

شیث رضایی، بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس بار دیگر از جمع بازیکنان این تیم اخراج شد.

او پیش از این دو بار دیگر به دلایل مختلف از پرسپولیس اخراج شده بود.

وب سایت باشگاه پرسپولیس، با اعلام این خبر، دلیل اخراج این بازیکن را توهین به طرفداران تیم عنوان کرد.

پرسپولیس، دوشنبه شب در یک بازی دستگرمی در شهر دبی، 2 به صفر از تیم زنیت سن پترزبورگ شکست خورد.

گل اول زنیت را سپهر حیدری، کاپیتان پرسپولیس، به اشتباه به دروازه خودی زد.

گل دوم هم بعد از آن زده شد که، شیث رضایی با پاسی اشتباه، مهاجم حریف را با دروازه بان پرسپولیس تک به تک کرد. علی دایی، سرمربی پرسپولیس، بعد از این گل، رضایی را که تازه به میدان آمده بود، تعویض کرد.

دایی، در جمع خبرنگاران گفت: «روز خیلی سختی داشتیم. ما در برابر یکی از تیم‌های اروپایی به میدان رفتیم. بچه‌های ما چنین بازیهایی را تجربه نکرده بودند، با این حال بازی خوبی انجام دادیم. در نیمه دوم سوار بازی بودیم و متاسفانه با یک اشتباه، یک گل بد خوردیم. این گل، کلا تیم ما را دگرگون کرد.»

خبرنگاری از دایی پرسید با توجه به اشتباه مدافعانش در این بازی، نگران کیفیت خط دفاعی اش در بازیهای لیگ قهرمانان آسیا نیست.

دایی در پاسح گفت: «تیم‌هایی که در آسیا برابر آنها قرار می‌گیریم، زنیت سن پترزبورگ نیستند که از بازیکنان بزرگ و با این کیفیت که تمام تیم‌های اروپایی خواهان به خدمت گرفتنشان هستند، استفاده کنند. به نظر من خط دفاع پرسپولیس مقابل چنین بازیکنان خوبی، عالی کار کرد. مطمئنا ضعف داریم و سعی می‌کنیم آن را برطرف کنیم.»

لوچیانو اسپالتی، سرمربی ایتالیایی تیم زنیت هم با تمجید از حریف گفت: «پرسپولیس تیم قدرتمندی بود. بازیکنان این تیم از لحاظ فیزیکی خیلی قوی بودند. نیمه دوم توپ بیشتر دست آنها بود. از بازیکنانم راضی ام که توانستند چنین تیم خوبی را شکست دهند.»

پرسپولیس، عصر چهارشنبه، بر سر سوم شدن در تورنمنت 6 جانبه دبی، با زلینا از اسلواکی بازی می کند. در بازی فینال هم، زنیت سن پترزبورگ با الهلال عربستان روبرو می شود.

پرسپولیس، در اولین بازی این تورنمنت، اسپارتاپراگ از جمهوری چک را 3 به 2 شکست داده بود.

در گروه دیگر هم، الهلال با پیروزی مقابل شاختاردونتسک از اوکراین و زلینا از اسلواکی به فینال رسید.

sahar.uk1 - انگلستان - ناتینگهام
اقای دایی زنیت سن پترزبورگ کجایه اروپا قرار دارد.این یک تیمه درجه 3هست امار و ارقام این را می گوید.
سه‌شنبه 5 بهمن 1389

سیروس کمال - امارات - دبى
" با این حال بازی خوبی انجام دادیم" .. کدام بازى خوب آقاى دایى ؟؟ بسه بلوف آمدن و پز دادن .
سه‌شنبه 5 بهمن 1389

Davidoff - اوکراین - خارکوف
sahar.uk1 - انگلستان - ناتینگهام - تیم زنیت سن پترزبورگ در شهر سن پترزبورگ روسیه واقع است که این شهر در بخش اروپائی روسیه قرار دارد و این تیم قهرمان لیگ روسیه بوده و هست و یکی از قوی ترین تیمهای باشگاهی اروپا محسوب شده و دارای UEFA Cup و UEFA Super Cup نیز می باشد! (لطفا اول اطلاع کسب کنید بعد نظر بدهید!!). البته این توجیه کننده ضعف تیم پرسپولیس نمی باشد!. https://en.wikipedia.org/wiki/FC_Zenit_Saint_Petersburg. https://en.fc-zenit.ru/main/
چهار‌شنبه 6 بهمن 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.