بنیانگذار فیس بوک شخصیت سال مجله تایم شد

بنیانگذار فیس بوک شخصیت سال مجله تایم شد

مارک زوکربرگ، بنیانگذار فیس بوک به عنوان شخصیت برگزیده سال مجله تایم انتخاب شد. این میلیاردر 26 ساله به عنوان پر نفوذترین فرد سال 2010 شناخته شده است.

پیشتر جولیان آسانژ ، بنیانگذار سایت ویکی لیکس برنده نظر سنجی خوانندگان مجله تایم به عنوان پر نفوذترین شخصیت سال 2010 شده بود. اما سردبیران و گزارشگران این مجله آقای زوکربرگ را انتخاب کردند.

ریچارد استنگل، سردبیر اجرایی مجله تایم می گوید که شبکه اجتماعی آقای زوکربرگ نحوه زندگی روزمره ما را متحول کرده است.

آقای زوکربرگ در سال 2004، زمانی که در هاروارد دانشجو بود، فیس بوک را همراه با چند نفر دیگر تاسیس کرد. این شبکه اجتماعی اکنون پانصد میلیون نفر کاربر و بیش از هزار و هفتصد نفر کارمند دارد.

آقای زوکربرگ در بیانیه ای گفت که بردن جایزه تایم "افتخار بزرگی است و تلاش های گروه کوچک ما برای مرتبط کردن جهان را به رسمیت می شناسد. من از این که در جریان این تلاش ها قرار گرفته ام خوشحالم."

میزان دارایی آقای زوکربرگ که یکی ثروتمندترین افراد آمریکا به شمار می رود، نزدیک به هفت میلیارد دلار تخمین زده شده است. او اخیرا اعلام کرد که بخشی از دارایی های خود را به خیریه خواهد بخشید.

بر اساس زندگی آقای زوکربرگ فیلمی سینمایی با عنوان "شبکه اجتماعی" ساخته شده که ماجرای تاسیس فیس بوک را از ابتدا تا فراگیر شدنش به نمایش می گذارد.

او یکی از اعضای گروهی موسوم به "قول اعطا" است که ثروتمندان آمریکایی را قانع می کند تا دست کم نیمی از ثروت خود را چه در زمان حیات و یا پس از مرگ به خیریه اعطا کنند.

"قول اعطا" مبارزه ای است که وارن بافت سرمایه گذار آمریکایی، بیل گیتس، رئیس مایکروسافت و همسرش شروع کردند.

برندگان جنجال برانگیز

انتخاب آیت الله خمینی، در سال 1979 به عنوان "مرد سال" با توجه به بحران گروگانگیری در ایران انتقادهایی را در آمریکا به همراه داشت

مجله تایم از سال 1927 انتخاب "مرد سال" را آغاز کرد و از آن زمان به طور سالانه یک مرد، زن یا گروه را به عنوان برنده این عنوان برگزیده است.

عنوان "شخصیت سال" از سوی سردبیران مجله تایم به فردی داده می شود که بیشترین تاثیر را بر رویدادهای جهان داشته است که به گفته ناشران این مجله این تاثیر لزوما نباید مثبت باشد.

در سال 1951 تایم عنوان "مرد سال" خود را به محمد مصدق، نخست وزیر وقت ایران اعطا کرد. مصدق اولین نفر از خاور میانه بود که این عنوان را کسب می کرد.

آیت الله خمینی، رهبر انقلاب ایران، دومین ایرانی بود که در سال 1979 به عنوان "مرد سال" انتخاب شد که با توجه به بحران گروگانگیری در ایران انتقادهایی را در آمریکا به همراه داشت.

این مجله در سال 1982 کامپیوتر و در سال 1988 "کره در معرض خطر زمین" را به عنوان مرد سال برگزید.

در سال 1999 عنوان انتخاب مجله تایم به "شخصیت سال" تغییر کرد تا به گفته ناشران این مجله فراگیرتر باشد.

اعطای این عنوان بعضا با جنجال ها و انتقادهایی نیز همراه بوده است. از جمله انتخاب آدولف هیتلر، صدراعظم آلمان و رهبر حزب نازی در سال 1938 و دو بار انتخاب شدن ژوزف استالین، دیکتاتور اتحاد جماهیر شوروی.

در فهرست نامزدهای شخصیت برتر سال 2010 علاوه بر جولیان آسانژ ، حامد کرزی، رئیس جمهور افغانستان و معدنچیان شیلیایی که بیش از دو ماه در اعماق زمین گیر افتاده بودند نیز به چشم می خورد.

این هفته نامه در سال 1999 آلبرت آینشتاین، دانشمند آلمانی تبار را به عنوان "شخصیت قرن" برگزید.

porharfi - هلند - آرنم
کاندیدا و انتخاب ِ ..حامد کرزای!..دیگه خیلی مسخره ست!! همون اندازه. که جنایتکاری مانند خمینی به ناحق انتخاب شد..!!(جنایتکاری که زیر نقاب ِ. چهره پلیدش با کینه بر سرزمین ایران و ایرانی !برای نابودی "قد عَلَم کرد!
پنج‌شنبه 25 آذر 1389

a.ahooraei - المان - کلن
من فکر میکنم فیس بوک یکی از مزخرفترین پدیده های جدید که جز اطلاف وقت و رواج افکار و عقاید یکعده از اعضای منحرف این صفحه, سود مثبتی که به منفی آت اون بچربه را ندارد. فیس بوک شده محل ترویج و تبلیغ یکعده از اعضایی که جایی واسه مطرح کردن عقده های شخصی نیافتن و این را غنیمت میدونن. مثلآ نیگاه کنید ببینید یکسری از اعضائ چگونه مبلغ ارگانهای سکسی خودشون و بنمایش گذاری اون شدند. البته خیلی زیبا بود اگه میتونستیم ازش بطریق مثبت استفاده کنیم. صفحه های پورنو گرافی باندازۀ کافی هست و لزومی نداره که ما توی این صفحاتیکه میتونیم ازشون در جهت مثبت استفاده کنیم را مبدل به خانۀ تبلیعات شخصی کنیم. امیدوارم که سوئ تآبیر نشه و فکر نکنید یک دیکتاتور این حرفهارو زده. شما خودتون هم بچه و فامیل دارین که دوست دارن معقول زندگی کنند و دیگران تموم راه ها را بهشون سد نکنند و هر جا نگاهی می اندازند جز اراذل و اوباش نبینند.
پنج‌شنبه 25 آذر 1389

tanhaee - ایران - اصفهان
a.ahooraei - المان - کلن; کاملا باهات موافقم یه برنامهٔ اشغال که فقط باعث رواج فساد می‌شه
پنج‌شنبه 25 آذر 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.