پیروانی: فردا روز صعود ایران به فینال است

پیروانی: فردا روز صعود ایران به فینال است

مربی تیم فوتبال امید گفت: امید زیادی دارم که فردا می‌توانیم دروازه ژاپن را باز کنیم و به فینال برسیم.

امیر حسین پیروانی  درباره شرایط تیم امید برای بازی فردا مقابل ژاپن اظهار داشت: امروز تمرین سبکی را برگزار کردیم. به دلیل اینکه فردا بازی داریم تمرین تاکتیکی خود را مرور کردیم.

وی در پاسخ به این سؤال که قصد تغییر تاکتیک مقابل ژاپن را دارند یا خیر گفت: در هر بازی با توجه به شرایط تیم حریف تاکتیک خود را مشخص می کنیم. ژاپن سیستم 4-4- 2 کلاسیک را در دستور کار خود دارد. نفرات ما برای بازی همان نفرات هستند و شیوه کاری خود را تغییر می دهیم.
پیروانی تصریح کرد: درست است که این مسابقه در مرحله نیمه نهایی انجام می شود اما احتیاطی در دستور کارمان نیست. ما به پیروزی در این دیدار خوش‌بین هستیم. بازیکنان ایران قطعا فردا دروازه ژاپن را باز می کنند. مربی تیم امید در این خصوص که برخی معتقدند هنوز با تیم های قدر آسیا روبرو نشده ایم تا ملی پوشان امید محک جدی بخورند، گفت: من این نظر را قبول ندارم. با توجه به امکاناتی که داشته ایم تیم، هم خوب بازی کرده و هم با حریفان خوبی روبرو بودیم. در فوتبال دیگر تیم ضعیفی وجود ندارد. همه تیم ها با برنامه ریزی و آگاهی به این مسابقات آمده اند. شاید می توانستیم در برخی بازی ها گل های بیشتری بزنیم اما این دلیل نمی شود تیم تضعیف شود. حساسیت مسابقات بالا است و به دلیل توقعی که از بازیکنان هست آنها استرس دارند و گاهی همین استرس باعث می شود تمرکز خود را از دست بدهند.

perspolisi - استرالیا - سیدنی
امیدوارم که تو فینال خواهیم بود.
سه‌شنبه 2 آذر 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +221اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید