دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم منحل خواهد شد

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم منحل خواهد شد

خبرگزاری فارس: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: به دنبال انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز منحل خواهد شد.علی باغبانیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: به دنبال انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز منحل خواهد شد و این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها دانشگاه آموزشی بهداشت و درمان به فعالیت می‌پردازد.
وی با اشاره به اینکه انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران خلاف قانون است، افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران با پوشش 7 میلیون نفر و 700 نفر عضو هیئت علمی، 10 درصد از جمعیت کشور را زیر پوشش قرار داده و بعد از انقلاب اسلامی تنها دانشگاه علوم پزشکی کشور بود.
وی بیان داشت: منحل شدن دانشگاه علوم پزشکی ایران در حالی صورت می‌گیرد که سابقه فعالیت این دانشگاه بیش از دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی تنها ارگانی است که حق انحلال دانشگاهی را در کشور با پیشنهاد مراجع ذی‌ربط دارد در حالی که منحل شدن دانشگاه علوم پزشکی ایران بدون اطلاع این ارگان بوده است. وی تصریح کرد: بنابر هیچ یک از قوانین کشور، انحلال دانشگاه‌ها در حوزه اختیارات وزیر بهداشت و وزارت بهداشت نیست و بر این اساس وزیر بهداشت قدرت انحلال یک دانشگاه را ندارد و در شرح وظایف وزیر بهداشت تنها موضوع توسعه دانشگاه‌های علوم پزشکی آورده شده است. باغبانیان افزود: منحل شدن این دانشگاه بدون اطلاع اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و اعضای هیئت امنا و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تنها با انعکاس خبر انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران در ساعت 7 شب خارج از ساعات اداری در سایت وزارت بهداشت، اعلام شد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اعتراض 18 نماینده شاخص مجلس شورای اسلامی به انحلال این دانشگاه، خاطرنشان کرد: علیرضا مرندی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان که شاخص‌ترین عضو جامعه پزشکی بعد از انقلاب است به شدت نسبت به این عمل مخالفت کرد.
bache shapoor - سوئد - یوسدال
بابا پزشک و بهداشت کیلویی چنده? قربون هر چی شپش و هپلیه. بگو ملخ کیلویی چنده صادر کنیم برای عربها. دانشگاه به چه درد ایران میخوره. حالا از این حرفها گذشته دوستان بیایید همه با خلوص نیت برای ایران و ایرانی دعا کنیم. مرگ بر بی سوادی . مرگ بر جمهوری اسلامی. مرگ بر ولایت فقیه. خدایا مردم ایران را نجات بده. امین
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

Ahoora Mazda - نیوزیلند - آوکلند
خود کرده را تدبیر نیست, خودم کردم که لعنت بر خودم کردم
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
مدیریت جهانی!!! با انحلال دانشگاه های پزشکی، حذف علوم انسانی، .. چه مدیریتی میکنه این مموتی جانور آدمخوار!!!
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

bita tehrani - کانادا - ونکوور
بیزینس مردم که با اینهمه گرانی و تحریم خوابیده.حقوق کارگر و معلم و پرستار که راه افتاده رفته لبنان(اخ اندوهش دوباره کشت ما را)بیکاری و اعتیاد و فحشا که بیداد میکنه...اوس محمود مملکتو منحل میکنه و اب از اب تکان نمی خوره.کی نسل این عقب افتاده هایی که حالا واسه ما وزیر وکیل و رییس جمبون شدن منحل بشه.
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

Ahoora Mazda - نیوزیلند - آوکلند
حسابی ترسیدن, چلاغ علی بد رقم خودشو خیس کرده, می ترسن بعد از طرح حذف یارانه ها اشوب و شورش از دانشگاه شروع بشه, مرگ و هزار مرگ بر این رژیم سفاک و خون خوار اخوندی که به هیچ چیز و به هیچکس رحم نمی کنه, قصد دارن ایران و فرهنگ ایران را به طور کل نابود کنن و فرهنگ اعراب جایگزینش کنن, , مرگ بر اخوند مرگ بر ملا
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

kalkal - ایران - تهران
آقا مال خودمونه می خواهیم خرابش کنیم. به ایرانی ها مربوطه به شما چه؟ یکی بهتر جاش می سازیم
پنج‌شنبه 13 آبان 1389

dadash_reza - ایران - تهران
Ahoora Mazda - نیوزیلند - آوکلند . اینو خوب اومدی.
پنج‌شنبه 13 آبان 1389

alexxx - اتریش - وین
kalkal- پسر جان این مغلته های زشت چیه که میای. این اولین بارت نیست که لایی ول میکنی, تائین ملیت میکنی واسه دیگرون. به هر صورت موفق و موائید باشی.
پنج‌شنبه 13 آبان 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • صدا و سیما براى جذب مخاطب آقاى حیاتى را آورده همان آهنگ ابی را بخونه که بخاطرش اخراج شد
  • سفیر آمریکا در اسرائیل: ایران تا وقتی که بمب‌افکن‌های بی-۲ از راه نرسیدند، هشدار ترامپ را جدی نگرفت
  • نتانیاهو خطاب به ایران: هر اقدامی علیه اسرائیل با پاسخی بسیار شدید رو‌به‌رو خواهد شد
  • از یاسوج تا بندرعباس؛ بحران معیشت در نیرو‌های مسلح؛ عقب نشینی در ویدیو‌های دوم چه فایده‌ای دارد؟
  • افشای جلسات شبانه نمایندگان در نزدیکی مجلس برای برکناری وزرا؛مخالفان دولت چه نقشه‌ای در سر دارند؟
  • انتشار ویدئوی رد سفید در آسمان ایران خبرساز شد
  • سناتور گراهام: خطر موشک‌های بالستیک جمهوری اسلامی برای اسرائیل هم‌سطح برنامه هسته‌ای است
  • واقعیت یا اغراق؛ آیا ایران به‌جای ۵۵۰ موشک می‌تواند ۵۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کند؟
  • تصاویر کشف شده در گوشی نوید اکرم ؛مهاجمان سیدنی آموزش استفاده از اسلحه دیده بودند
  • آیا هاشمی رفسنجانی «فائزه» را کتک می‌زد؟ | چرا طیفی از اصولگرایان دست از خانواده رفسنجانی بر‌نمی دارند
  • +150حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +120سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +115حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +111کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +102رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +97«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +84لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +83پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +82نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +74کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران