شجاع ترین زن مکزیک رییس پلیس شد

شجاع ترین زن مکزیک رییس پلیس شد

شجاع ترین زن مکزیک در سن 20 سالگی رییس پلیس یکی از وحشت انگیز ترین شهرهای مواد مخدر شد.

ماریسول  والس گارسیا دانشجوی جرم شناسی و مادر یک فرزند پسر رییس پلیس شهر 10 هزار نفری پراکسدیس گواررو شد. این شهر 9148 نفری نزدیک  الپاسو تگزاس و شهر مخوف سی.اوداد واقع شده است. شهر خوآرز سی.اوداد وحشتناک ترین شهر مکزیک لقب گرفته و تا کنون 2 هزار نفر در آن در درگیری های مواد مخدر جان باخته اند.

پس از آنکه 15 نفر پیشنهاد رییس پلیس شدن را از سوی شهردار نپذیرفتند، ماریسول  به این سمت انتخاب شد. شهردار قبلی نیز در ماه ژوئن بوسیله افراد مسلح کشته شد و شهردار جدید مسئولیت انتخاب رییس پلیس را بر عهده گرفت. این شهر تنها یک ماشین پلیس بهمراه چند مامور پلیس در اختیار دارد. ماریسول  لقب شجاع ترین زن مکزیک را گرفته و البته ارتش به اداره وی کمک رسانی خواهد کرد. ارتش در سراسر مکزیک در برنامه ای جامعه 50 هزار نیروی خود را جایگزین پلیس های فاسدی کرده که قبلا با قاچاقچیان مواد مخدر همکاری می کرده اند.

بر اساس مدارک منتشره دهها هزار افسر پلیس در مکزیک برای کارتل های مواد مخدر کار کرده و از آنها پول دریافت می کردند. رییس پلیس جدید ضمن شرکت در کنفرانس مطبوعاتی اعلام نموده قصد برخورد مسلحانه با جنایتکاران را ندارد و فقط میخواهد با توسعه برنامه های فرهنگی جامعه 10 هزار نفری شهرش را تغییر دهد. به گفته وی همه در این شهر می ترسند و وی می خواهد امنیت را با ترس عوض نماید.

iranjp - ژاپن - توکیو
و اما ایران " زنهای بی عاطفه و سبیل دار فاطی کماندو میشوند .
جمعه 30 مهر 1389

Dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
در حقیقت همه ما چهار زن داریم! ا. الف: زن چهارم بدن ماست که مهم نیست چقدر زمان و پول صرف زیبا کردن او بکنیم وقت مرگ، اول از همه او ما را ترک می‌کند. ب: زن سوم دارایی‌های ماست. هر چقدر هم برایمان عزیز باشند وقتی بمیریم به دست دیگران خواهد افتاد. ج : زن دوم که خانواده و دوستان ما هستند. هر چقدر هم صمیمی و عزیز باشند ، وقت مردن نهایتا تا سر مزارمان کنارمان خواهند ماند. د: زن اول که روح ماست. غالبا به آن بی توجهیم و تمام وقت خود را صرف تن و پول و دوست می‌کنیم.او ضامن توانمندی های ماست اما ما ضعیف و درمانده رهایش کرده ایم تا روزی که قراراست همراه ما باشد، اما دیگر هیچ قدرت و توانی برایش باقی نمانده است.
جمعه 30 مهر 1389

nooshin tehrani - ایتالیا - رم
شجاع نیست. مشکل اینه که کسی از جونش سیر نشده که رئیس پلیس شهر خوارز... بشه.
جمعه 30 مهر 1389

bidin - ایران - ارومیه
معمولا زنها قدرت درک میزان ریسک و خطرشون پایین تره. و از روی نااگاهی هر مسولیتی رو قبول می کنند.
جمعه 30 مهر 1389

khosh bavar - ایران - کرمان
Dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان : محربا دختر اریایی, چقدر این خانمها پیچده هستند, از ان حوا بگیر که باعث اخراج ما از بهشت شد تا این زنان دنیوی !?
جمعه 30 مهر 1389

h.k - دانمارک - اودا
یک سوال ازخانهای سایت دارم.ایامردهاباوفاترند.یازنها,,نسبت بهمدیگر,,وخانمهاهنگام ازدواج بیشتربه چه خصوصیات خواستگارش فکرمیکند.
جمعه 30 مهر 1389

tamara .s - انگلیس - لندن
خدا بیامورزتش!!!
شنبه 1 آبان 1389

naslesookhteh - ایران - تهران
tamara .s - انگلیس - لندن. زود کشتیش بابا. شاید تو کارش موفق شد.
شنبه 1 آبان 1389

Dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
h.k - دانمارک - اودا خوب معلومه دیگه خانمها با وفاترند , چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است..دخترها اکثرا به اخلاق خوب و زن ذلیل بودن و .........فکر میکنند
یکشنبه 2 آبان 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +179حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +142سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +133«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +116حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +110پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +99مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +91لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +87نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +86بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +69لیندسی گراهام در اسرائیل: ۲۰۲۶ باید «سال از میان برداشتن آدم بد» باشد