مدل جدیدحجاب برای کارمندمسلمان والت دیسنی

مدل جدیدحجاب برای کارمندمسلمان والت دیسنی

یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های رسانه‌ای و سرگرمی جهان بالاخره دربرابر اصرار کارمندان زن محجبه خود تسبیم شد و مدل جدیدی برای حجاب آن‌ها طراحی کرد.

به گزارش فردا، شرکت آمریکایی والت دیسنی پس از آنکه پوشش حجاب را برای زنان مسلمان این شرکت ممنوع کرده بود مدل جایگزینی را برای پوشش اصیل حجاب مسلمانا طراحی کرده است. والت دیسنی به نورعبدالله ۲۲ ساله از کارمندان خود اجازه داده است که از این پوشش جدید به جای پوشش سنتی خود استفاده کند.این پوشش گرچه با حدود اسلامی حجاب فاصله دارد، اما با توجه به فضای اجتماعی و فرهنگی آمریکا تاحدودی قابل توجیه است.گفتنی است سال ۸۳ شرکت آمریکایی والت دیسنی یک کارمند زن مسلمان خود را به دلیل رعایت حجاب اسلامی، از این شرکت اخراج کرد.عایشه بهاء کارمند اخراج شده شرکت والت دیسنی، از این شرکت شکایت کرد و اظهار داشت: این شرکت به خاطر پوشش و حجابم مرا اخراج کرد. وی افزود: شرکت والت دیسنی اعلام کرده بود کلیه کارکنان باید کلاهی که دارای نشانه شرکت والت دیسنی است بر سرشان بگذارند و استفاده از هر پوشش دیگر ممنوع است.
سید ابوالقاسم واعظ - اندونزی - جاکارتا
از دنیای متمدن غرب و کمپانی پرسابقه والت دیزنی جز این انتظاری نمی رفت. تحمیل و تبعیض های دینی ویژه کشورهای عقب افتاده است.
یکشنبه 11 مهر 1389

sapho - ایران - اصفهان
چه پررو مدل حجاب مردم به تو چه. من ممنوعیت حجابو ریشه گرفته از یه تفکر مردسالار می دونم که می خواد واسه زنا تعیین نقش بکنه با این که شخصا دیدم به حجاب صد در صد منفیه. من که اگه جا کارمنداش بودم عمرا زیر بار می رفتم
یکشنبه 11 مهر 1389

ARTEMIS-SW - فرانسه - پاریس
این موی زن عجب بلائی شده برای مردان اسلامی روان پریش و زنان خل و چل و کشورهای غرب که سر تعظیم در برابر تحجر اسلامی تهوع.
یکشنبه 11 مهر 1389

bidin - ایران - ارومیه
اصلا به این فواحش ذهنی چرا کار میدن که بعد بخوان اخراجشون کنن. ولی به هر حال با اخراجشون فساد ذهنی و شخصیتی ریشه کن میشه, پس اخراج شن بهتره.
یکشنبه 11 مهر 1389

haghighatgo - آلمان - برلین
خدا پدر قانون گذار والت دیسنی رو بیامرزه. بنظر من باید لاقل باید همه برآمدگی ها قابل روئیت و قابل لمس کردن باشه که نکنه یه وقتی کسی فکر کنه که برآمدگی ها بمبی چیزیه که روش رو پوشوندن !!
یکشنبه 11 مهر 1389

ezatdf - ایران - تهران
همین زنه فردا یا به خودش بمب می بنده و یا با مسلسل می افته به جون کارمندان. از طرفی این توهین به کارمندان مرد دیزنی است چون زنه به طور غیر مستقیم به اونا می گه من از ترس "حمله" شما اینطوری از خودم محافظت می کنم!
یکشنبه 11 مهر 1389

majid63 - فرانسه - پاریس
آفرین آفرین بقیه بسوزند !
یکشنبه 11 مهر 1389

pelle - سوئد - استکهلم
من که از این حجاب سر در نیاوردم ، آخه این زنان مسلمان فقط سعی در پوشیدن موی سرشان را دارند و بقیه برجستگیهای بدنشان را به امان خدا رها میکنند و چنان آرایشی هم میکنند که رنگ و روغن بکار گرفته بیشتر از یک تابلو نقاشی است. این کار که بیشترجلب توجه میکند ، اینجا وقتی سوار قطار میشوند، از یک زن بدون حجاب ولی کاملا ساده توجه ها را بیشتربخودشان جلب میکنند.ظاهرا مشکل فقط موی سر است و نمایش بقیه قسمت های بدن بدون اشکال است.
یکشنبه 11 مهر 1389

ukguy4u - بریتانیا - لندن
حجاب کیلویی چند؟
یکشنبه 11 مهر 1389

ehsan_2nd_time - یوکی - لندن
زنهایی که جانماز آب می کشن بیشتر از بقیه هوسبازند
یکشنبه 11 مهر 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +226شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +175رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +170پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +146پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +135علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +134وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد
  • +122استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای