زارع: اگر درآمد خوبی دارد من هم ترقه فروش می‌شوم

زارع: اگر درآمد خوبی دارد من هم ترقه فروش می‌شوم

مدافع تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: دلیلی ندارد که به تماشاگران بوشهری ترقه بدهم تا آنها را به زمین پرتاب کنند.

ستار زارع در مورد دیدار با پرسپولیس اظهار داشت: بازی خوبی انجام دادیم و حتی می‌توانستیم برنده از میدان خارج شویم. موقعیت‌های گل شاهین بوشهر هم بیشتر و هم بهتر از پرسپولیس بود اما در زدن ضربات آخر بی‌دقت بودیم.

وی در مورد ضربه پنالتی که عبدالله کرمی از دست داد گفت: او هم دوست داشت ضربه را گل کند اما گاهی اوقات پیش می‌آید. در آن زمان به دلیل اینکه من بیرون از میدان بودم داور اجازه ورود به من را نداد و نتوانستم پنالتی را من بزنم.
زارع در مورد انتشار شایعه‌ای مبنی بر اینکه او به تماشاگران بوشهری ترقه می‌داده تا آنها در ورزشگاه آزادی آنها را پرتاب کنند گفت: این شایعه واقعا خنده‌دار است، چرا باید چنین کاری انجام دهم؟ اگر درآمد ترقه فروشی خوب است به من بگویید تا بیایم ترقه فروش شوم. چرا باید ترقه رایگان به تماشاگران بدهم؟ در این دوره و زمانه کسی کالای رایگان نمی‌دهد. مدافع تیم شاهین در مورد دیدار با راه آهن گفت: بازی سختی پیش رو داریم و باید برنده شویم و امیدوارم تماشاگران بوشهری مثل همیشه از تیم حمایت کنند.شاهین تا امروز در لیگ برتر بدشانس بوده است و قول می‌دهم رتبه شاهین در پایان لیگ تک رقمی باشد.

rezanl - هلند - امستردام
دیروز ایاکس امستردام مقابل دینامو کی یف بازی کرد که 2-0 برد و هنگام گل اول ترقه زدن که گذارشگر تلویزیون گفت که تهیه ترقه در این فصل کار سختیه و حتی بعضیها واسه تهیه تا 2000 هزار یورو هم میدن و البته در هلند خرید و فروشش غیر قانونیه و فقط در روزهای سال نو میشه تهیه کرد. اگه ایران هم اینطوریه پس درامدش خوبه ! ولی اقای زارع همه چیز رو که واسه درامد نباید کرد.
پنج‌شنبه 4 شهریور 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +229اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید