Warning: session_start(): open(/home/ukuser/tmp/sess_dc1c2483f49fa1be03bd525ab3f4ed74, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/ukuser/public_html/amp/db/db/inc/ui.php on line 1

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/ukuser/tmp) in /home/ukuser/public_html/amp/db/db/inc/ui.php on line 1
ناصر حجازی رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال شد

ناصر حجازی رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال شد

ناصر حجازی رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال شد

 ناصر حجازی به عنوان رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال و مشاور عالی فتح‌الله‌زاده انتخاب شد.

با تصمیم علی فتح‌الله‌زاده و پیشنهاد پرویز مظلومی، ناصر حجازی به عنوان رئیس کمیته فنی استقلال و مشاور عالی سرپرست باشگاه انتخاب شد.

اعضای کمیته فنی این باشگاه پرویز مظلومی، منصور پورحیدری، رضا رجبی، مرتضی محصص و ناصر حجازی هستند.
فتح‌الله‌زاده درحالی این حکم را صادر کرده که در یک ماه گذشته ناصر حجازی بیشترین انتقادها را به مدیریت وی داشته است. حجازی در یکی از انتقادهای بی شمار خود گفته بود فتح‌الله‌زاده برای بازیکنان لطیفه تعریف می کرد و فتح‌الله‌زاده نیز  اعلام کرده بود حجازی با توهین به وی تخلیه روحی می شود و آرامش می گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر آقای حجازی درباره این انتصاب گفت: " خیلی خوشحالم که به خانه خود باز گشتم. جمع استقلالی جمع بود و فقط جای من خالی بود که خوشبختانه من هم به خانه خود آمدم."او گفت: "من هیچ وقت در دوره فعلی از این تیم استقلال انتقاد نکردم و اگر هم انتقادی هم کرده ام فنی بوده است."ناصر حجازی در ابتدای دوره هفتم لیگ برتر هدایت تیم استقلال را برعهده داشت، اما با نتایج ضعیفی که گرفت برکنار شد و جای خود را به فیروز کریمی داد.او در خصوص آن دوره از مربی گری اش در استقلال گفت: "دوست نداشتم آنطور از استقلال جدا شوم. من سرمربی تیم بودم اما فقط آقای فتح الله به عنوان مدیرعامل باشگاه از من حمایت کرد و اعضای هیئت مدیره حمایتی از من نداشتم من هم در آن شرایط تمام تقصیرها را به گردن آقای فتح الله زاده انداختم و اعتقاد داشتم که ایشان باید پس از جدایی من از استقلال باشگاه را ترک می کرد فکر می کنم این خواسته، خواسته زیادی بود."ناصر حجازی همچنین گفت از آنجا که پرویز مظلومی یک استقلالی تمام عیار است تا زمان که سرمربی این باشد از او کاملا حمایت می کند و هیچ وقت بی جهت از او انتقاد نخواهد کرد.
Hamid1970 - ایران - هویزه
اقای حجازی این هم یک مقام باحال دیگه چی میخوای فقط ساکت شو. راستی نوبت حسن روش است که انتقاد کنه . به اون چه پستی بدان. نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟
سه‌شنبه 19 مرداد 1389

rajabringo - سوئد - گوتنبرگ
معمولا انسان وقتی دچار بیماری های سخت و خطرناک میشود جاه و مقام ومادیات کمرنگ وبی ارزش میشود اما در مورد این گونه افراد زبان قاصر است جل الخالق .
سه‌شنبه 19 مرداد 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +203رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +158جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +115پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!