سازمان گردشگری: اگر مسافر خارجی نیاورید، جریمه می شوید

سازمان گردشگری: اگر مسافر خارجی نیاورید، جریمه می شوید

مسئولان گردشگری ایران از افزایش ایرانیانی که برای گردش به کشور های خارجی سفر می کنند، ابراز نگرانی کرده اند

یکی از مسئولان گردشگری ایران اعلام کرد که شرکت های گردشگری باید به ازای هر صد ایرانی که به سایر کشورها می برند، بتوانند حداقل ۳۰ "گردشگر خارجی" را به ایران بیاورند، در غیر اینصورت جریمه خواهند شد.

رضا موسوی، معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران روز جمعه ۱۱ تیر (۲ ژوئیه) با اعلام این مطلب به خبرگزاری رسمی ایران (ایرنا)، از اینکه بیشتر شرکت های فعال در زمینه گردشگری "در جذب مسافر خارجی" ناتوان هستند انتقاد کرد.

او گفت: "۲ هزار و ۵۰۰ آژانس مسافرتی در ایران وجود دارد که بیشتر در زمینه رفتن گردشگر ایرانی به سایر کشورها فعالیت می کنند و این روند هیچ نوع ارزآوری برای کشور ندارد."

آقای موسوی از تشکیل صندوقی به نام "صندوق توسعه گردشگری کشور" به تصدی گری بخش خصوصی و دولتی خبر داد و گفت که مبالغ جریمه های آژانس ها به این صندوق واریز می شود تا در حوزه تبلیغات برای رونق صنعت گردشگری ایران هزینه شود.

او هدف این جریمه ها را رونق صنعت گردشگری ایران دانست و گفت که قرار است در آینده صنعت گردشگری جایگزین صنعت نفت شود.

حمید بقایی، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران نیز در گفت و گو با خبرگزاری مهر گفت که برای افزایش ورود توریست خارجی چاره ای جز مجبور کردن شرکت های مسافرتی نیست.

بسیاری از صاحبنظران عقیده دارند که کمتر بودن تعداد افرادی که از سایر کشور های جهان به عنوان گردشگر به ایران سفر می کنند در مقایسه با ایرانیانی که با تورهای مسافرتی به کشورهای مختلف سفر می کنند به دلیل محدودیت هایی است که قوانین جاری ایران برای گردشگران خارجی ایجاد می کند.

مناسب نبودن امکانات رفاهی و اقامتی و گردشگری نیز از دلایلی است که مسئولین تورها و شرکت های مسافرتی برای عدم استقبال گردشگر خارجی برای سفر به ایران عنوان می کنند.

اما آقای بقایی تاکید کرد که موضوع "مناسب نبودن زیرساخت ها برای ورود گردشگر خارجی به ایران" را قبول ندارد و شرکت های مسافرتی را به عدم فعالیت در این زمینه متهم کرد.

او در این باره گفت: "ما چه باید بکنیم تا آژانس ها بالاخره فعال شوند و توریست وارد کشور کنند."

آقای بقایی همچنین گفت که محدودیتی برای شرکت های مسافرتی در بردن مسافر داخلی به خارج از ایران وجود ندارد، این موضوع "یک نوع تشویق" برای شرکت های مسافرتی است.

دولت ایران بارها از کنترل و نظارت بر تورهای مسافرتی خبر داده و در مواردی محدودیت هایی را برای سفر به برخی از کشور ها ایجاد کرده است.

پیش تر، حسن محسنی، سخنگوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران از برگزاری نشست "کمیته بررسی و تعیین مقاصد مجاز و غیر مجاز گردشگری" خبر داده و دلیل این کار را وجود خطرات بهداشتی، امنیتی، اخلاقی و اجتماعی در برخی از کشور ها برای مسافران ایرانی" عنوان کرده بود.

آیت الله ناصر مکارم شیرازی، از مراجع تقلید قم، نیز پیشتر از گسترش گردشگری و جذب گردشگر بدون در نظر گرفتن "موازین اسلامی" ابراز نگرانی کرده بود.

Rohan_samandari - سوئد - مالمو
همه چی به زور D:
شنبه 12 تیر 1389

khorshid 3 - انگلستان - بیرمنگهام
جریمه لازم نیست گورتونو گم کنید خودشون میان .
شنبه 12 تیر 1389

robinhoodd - استرا لیا - ملبورن
عجبا.....برین یقه خارجیارو بگیرین به زور ور دارین بیارین ....باید بگردی....loool
شنبه 12 تیر 1389

OzveMardom - فرانسه - پاریس
گنه کرد در بلخ آهنگری ... این احمق هنوز نمیدونه که این آژانس نیست که مسافر میاره و میبره، این مردمند که اول تصمیم به مسافرت میگیرند و بعد میرن آژانس برای سهولت در امور مسافرتیشون اعم از بلیط و هتل. وقتی یه خارجی ترس از اومدن به ایران رو داره، آژانس چی کار کنه؟ توریست خارجی رو که مسلمونش میخواین بکنین، عکس میگیره دادگاهیش میکنین و آخر سر با یه قاتل معاوضش میکنین. حمل و نقل داخل کشور با این هواپیماها و قطارهای در پیت هم دیدنیه. قاتل اون توریست فرانسوری که چند سال پیش تو اصفهان با گلوله کشته شد که هنوز قراره پیدا بشه.
شنبه 12 تیر 1389

sargalesh - ایران - سمنان
چرا بلیط رو ارزان نمیکنید که 5 میلیون ایرانی مقیم خارج خودش بزرگترین سرمایه اقتصادی هستش?!
شنبه 12 تیر 1389

maryam-germany-71 - المان - برلین
بیان ایران که گروگان نگهشون دارین? کدوم احمقی حاضره هم پول بده هم اون شرایطو تحمل کنه? از اثار تاریخی چی مونده مگه? همشون تو موزه های فرانسه و انگلیس! می خواین پول زور از اژانسها بگیرین دیگه چرا بهونه می ارین !!
شنبه 12 تیر 1389

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
تجاوز و شکنجه و گروگان گیری هم جزو سرویس های پذیرایی هستند یا گاهی اوقات خودجوش و خودسر سرو میشن؟!!!
شنبه 12 تیر 1389

ezatdf - ایران - تهران
دولت سالی صد هزار نفر رو می بره بیابون های عربستان رو گز می کنند اگه تونستند خودتون ده تا عرب رو بیارید ایران. آخه احمق ما خودمون داریم همه از این جهنم دره فرار می کنیم حالا خارجی بیاد اینجا چه غلطی بکنه. سه تا گردشگر از صد کیلومتری مرز ایران تو کردستان عراق رد شده اند رفتید کشون کشون آوردیدشون داخل مرز حالا یکساله به جرم جاسوسی تو زندونند. دختر فرانسوی اومده ایران یک جرم براش ساختید بعد هم گروگان گرفتیدش با قاتل بختیار معامله اش کردید.
شنبه 12 تیر 1389

farzad_s - ایران - تبریز
میتونن گردشگر خارجی از افغانستان یا بنگلادش و.. بیارن تا برن به زیارت جمکران و حرم مشهد و....---- آخه گردشگر بیاد اینجا چه ... بخوره
شنبه 12 تیر 1389

*پسر شجاع* - ایران - تهران
فکر کنم برای آزادی عواملشون در خارج با مشکل کمبود گروگان مواجه شدن...
شنبه 12 تیر 1389

arya47 - ایران - کرمان
مشکل صنعت توریسم ر‍ژیمه که باید عوض بشه اونوقت توریست خارجی هم به کشور ما میاد.مرد حسابی مگه میشه بزور توریست آورد به کشور وقتی که تو چت روم هم از ایرانیها فرار میکنند.
شنبه 12 تیر 1389

delmorde - سوپد - یوتبوری
اخه مردک نفهم با کدام جذابیت بیام. شما که تمام اثار هنری تاریخی را یا عواملتان از ایران خارج کرده و فروختی و یا نابود نموید و درحال نابودی قرار دادید. بعد از کودتای نحص ایلامی کدام مرکز جذب توریست ساختید. پولهای کشو را به خارج میفرستید و انجاها مراکز جذب توریست می سازید تف به گور پدرتان. خائنان بلفطره
شنبه 12 تیر 1389

porharfi - هلند - آرنم
آقا دوستِ من گفته من برای "جان فشانی حاضرم !!! برای سیر وسیاحت. بلیط ایران را میخرم ..اما به آنجا برده میشوم که عـــــــــــــــــرب نـــــــــی. انـداخت!!!!!
شنبه 12 تیر 1389

freedom-is-not-free doom - ایران - تهران
khorshid 3 - انگلستان - بیرمنگهام . دمت گرم!!! عالی گفتی!!
شنبه 12 تیر 1389

zagros_finland - فنلاند - هلسینکی
خارجی که بماند یکی از دوستان من که ایرانی است میخواد بره هزار جور ترس داره که به مانتو و روسریش ایراد نگیرن و ...... آخه توریست بره وقتی یه سایت برای رزرو بلیط در ایران به این عظمت وجود نداره . ایران ایر سایتش از قبایل وحشی و دور افتاده افریقا داغونتره .............
یکشنبه 13 تیر 1389

bita tehrani - کانادا - ونکوور
منظورش از توریست خارجی گدا گودول های سوریه و چاد و جزایر قمر و حومه است.دفعه اخری که ایران رفتم یک عده از این اتباع خارجی را زیارت کردم که از بوی گندشان داشتم بالا می اوردم.
یکشنبه 13 تیر 1389

mehrdad2004 - کره جنوبی - سئول
حکومت استبداد دینی که از مملکتمون جمع شد هم توریست میاد هم ایرانیانی که سالهاست دور از وطنشونن کی از کشوری دیدن میکنه که همه چیز زوریه.
یکشنبه 13 تیر 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +124حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +110حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +102کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +100سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +94رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +77نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +73یوتیوبر آمریکایی در انگلستان: ۱۴مسجد فقط در یک محله در لندن؟ بریتانیا دیگر قابل شناسایی نیست
  • +69پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +67کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران