مجسمه های جدید جایگزین مجسمه های سرقت شدهها می شود
مجسمه های جدید جایگزین مجسمه های سرقت شدهها می شود
معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به ابلاغ مسمومیت برخی از برنجهای وارداتی توسط دستگاههای رسمی، گفت: بزودی این برنجها از فروشگاههای شهروند و میادین میوه و ترهبار جمعآوری میشوند.
به گزارش خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسین کلخورانی امروز در نشستی خبری که با محوریت اقدامات شهرداری تهران برای مراسم بیست و یکمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در 14 و 15 خرداد ماه برگزار شد، افزود: اقدامات سالهای گذشته شهرداری تهران در این مراسم امسال نیز با قوت بیشتری انجام خواهد شد و از هماکنون اکیپهای کاری شهرداری تهران در محدوده حرم مطهر امام خمینی(ره) مستقر هستند.
وی یادآور شد: با توجه به این که چهاردهم خرداد ماه همزمان با مراسم نماز جمعه خواهد بود، پیشبینی میشود 5/1 تا 2 میلیون زائر در حرم امام خمینی(ره) حاضر شوند.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: شرایط ترافیکی، بهداشتی، خدماتی شهرداری تهران در این دو روز با توجه به شرایط جمعیتی امسال بیشتر خواهد بود.
به گزارش ایسنا، وی در ادامه پاسخ به سوال خبرنگاران در رابطه با اقدام شهرداری تهران برای عرضه نشدن برنجهای آلوده در فروشگاههای شهروند و میادین میوه و ترهبار نیز توضیح داد: روز گذشته ابلاغ رسمی در مورد عدم عرضه انواع برنجهای خارجی که مسمومیت آنها تایید شده، از سوی مراکز مربوطه اعلام شده است و بزودی کلیه برنجهای وارداتی که مسمومیت آنها تایید شده از فروشگاههای شهروند و از میادین میوه و ترهبار حذف خواهد شد.
به گزارش ایسنا، کلخورانی همچنین در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با جایگزین شدن مجسمههای جدید به جای مجسمههای به سرقت رفته، پاسخ داد: خوشبختانه روند سرقت مجسمهها متوقف شده است و شهرداری تهران سفارش ساخت مجسمههای جدیدی را از مشاهیر مختلف ادبی و هنری و شخصیتهای مطرح دیگر با جنسی مرغوبتر و مناسبتر جایگزین مجسمههای قبلی میکند و این اقدام با سرعت در حال انجام است.
وی تاکید کرد: شهرداری تهران هرچه زودتر مجسمههای جدید را جایگزین میکند تا مردم نسبت به این شرایط احساس ناراحتی نکنند.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران بیان کرد: قطعا مجسمههای به سرقت رفته در نگاه شهرداری تهران فراموش نمیشود و ما فقط برای این که جای مجسمههای قبلی خالی نباشد، مجسمههای جدید را جایگزین میکنیم.
وی در پاسخ به این سوال که گفته میشود که نگهبانان پارکها به عنوان پیمانکاران خدمات شهری پارکها نسبت به نگهداری از مجسمهها مسوولیت داشتهاند، خاطرنشان کرد: نگبهانان پارکها نسبت به فضای سبز، درختان و مبلمان داخل پارک وظیفه محافظت و نگهداری دارند و در عین حال تاکنون سابقه سرقت مجسمهها در شهر وجود نداشته تا در این رابطه تدبیر خاصی اندیشیده شود.
کلخورانی اضافه کرد: قطعا برای نصب مجسمههای جدید تدبیر خاصی اندیشیده میشود تا جابجایی و تکان دادن مجسمهها سختتر شود و به راحتی امکان جابجایی مجسمه راحت نباشد.
به گزارش ایسنا، وی در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با جمعآوری موشها با توجه به نزدیک شدن به فصل تابستان و گرما، تصریح کرد: تلاش ما برای مهار موشهاست، چرا که ریشه کن کردن آنها به طور کلی غیرممکن است.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران با تاکید بر این که معاون خدمات شهری هرسال برنامه متفاوتی را برای ساماندهی موشها انجام میدهد، اظهار کرد: سفارشی را به یکی از مراکز پژوهشی دادهایم تا در مورد سموم قابل مصرف برای مهار موشها بررسی را انجام دهد، اما این مساله حداقل سه سال طول میکشد.
وی تاکید کرد که تلاش ما برای کنترل جمعیت موشها و مراقبت از محیط زیست شهری است، اما باید توجه داشت که سمومی که هر سال برای دفع این حیوانات موذی به کار میرود، سال بعد در مورد آنها کارساز نیست.
کلخورانی در پاسخ به سوالی در رابطه با پوشانده شدن انهار شهری و کانالها، پاسخ داد: بهترین راه پوشاندن کلیه انهار است، اما همه شما میدانید که این روند یک باره رخ نمیدهد و زمان زیادی طول میکشد.
وی به چند مورد سرپوشیده شدن انهار شهری به خصوص در محلات قدیمی و بافتهای فرسوده از جمله خیابان «30 تیر» اشاره کرد و گفت: در چندین محور این اقدام آغاز شده است و بزودی تکمیل میشوند که نتایج خوبی را نیز در بر دارد، چرا که موشها غذای خود را در انهار و کانالهای روباز به دست میآورند.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران یادآور شد که پروژه پیاده راهسازی و پوشانده شدن کانال انهار خیابان 30 تیر حداکثر تا دو هفته آینده پایان مییابد.
به گزارش ایسنا، وی در پاسخ به سوال ایسنا در رابطه با برخی اخبار در مورد فروش برخی از زبالههای بیمارستانی به پیمانکاران و تولید لوازم پلاستیکی از این زبالههای بیمارستانی، این موضوع را کاملا رد کرد و توضیح داد: در حال حاضر حتی زبالههای تر سالم خانگی نیز به طور کامل تفکیک نمیشوند و در عین حال طرف قرارداد جمعآوری زبالههای بیمارستانی شهرداری تهران است.
کلخورانی ادامه داد: زبالهها از بیمارستانها و یا سایر واحدهای تولیدکننده مواد خطرناک مستقیما جمعآوری شده و به محل دفن در «کهریزک» منتقل میشود و در حال حاضر هیچ تفکیکی در مورد زبالههای بیمارستانی صورت نمیگیرد.
وی تاکید کرد که نسبت زبالههای بیمارستانی در مقایسه با هفت هزار و 500 تن زباله روزانه شهر تهران میزان قابل توجهی نیست و اضافه کرد: این میزان زباله و بهرهبرداری از آن به شکلی که گفته میشود ، هیچ جای ریسکی ندارد و کلیه این زبالههای بیمارستانی خطرناک بدون هیچ تفکیکی در سلول دفن بهداشتی کهریزک دفن میشوند.
به گزارش ایسنا، معاون خدمات شهری شهرداری تهران همچنین در پاسخ به سوالی در رابطه با تکمیل خودروهای جمعآوری مکانیزاسیون زبالهها در شهر تهران، عنوان کرد: قراردادهای دراز مدت پیمانکاران جمعآوری و حمل زبالهها امسال به پایان میرسد، اما این خودروها به دلیل این که متعلق به پیمانکاران است و آنها در تعمیر و نگهداری این خودروها دقت لازم را داشتهاند، هنوز فرسوده نشدهاند و حتی برخی از پیمانکاران این خودروها را به شهرهای دیگر اجاره میدهند.
وی اظهار کرد: شهرداری تهران از سال گذشته فراخوان همکاری پیمانکاران بخش خصوصی با بخش خدماتی را اعلام کرده و تاکنون پنج شرکت برای همکاری با معاونت خدمات شهری اعلام آمادگی کردهاند و ما به دنبال آن هستیم که تعداد پیمانکاران حوزه خدمات شهری را از 11 پیمانکار فعلی به حداقل دو برابر افزایش دهیم.
به گزارش ایسنا، کلخورانی در پاسخ به سوالی در رابطه با ادامه تغییرات در مجموعه مدیران معاونت خدمات شهری نیز توضیح داد: ممکن است کسی قصد خروج از این مجموعه را داشته باشد و یا ممکن است ما بخواهیم کسی برود، این شرایط منحصر به حوزه خدمات نیست.
وی در پاسخ به سوالی در رابطه با فرو نشست خیابان میدان «منیریه» و مقصر اصلی این حادثه ، بیان کرد: این موضوع که چه ارگانی در این حادثه مقصر بوده است یا نه در حیطه وظایف ما نیست .
معاون خدمات شهر شهرداری تهران اضافه کرد: معاونت خدمات شهری در این حادثه تنها مسوولیت رسیدگی به شرایط زمان حادثه را داشته و مابقی مسایل آن مربوط به معاونت فنی و عمران میشود.
وی ادامه داد: فرسودگی تاسیسات شهری در محل حادثه کاملا قابل مشاهده است و مسالهای نیست که بتوان آن را به ارگان دیگری نسبت داد.
کلخورانی تاکید کرد که مساله کانال مشترک شهری چندین سال است که مطرح شده است، اما کماکان هیچ یک از ارگانهای مربوطه از جمله شهرداریها در مورد اجرایی شدن این طرح اقدامی انجام نمیدهند ، ضمن این که این پروژه باید با همکاری مشترک همه ارگانهای مرتبط صورت گیرد.
|
|
|
|
|
|
|
|