سونوگرافی سه بعدی کلاهبرداری از بیماران است

سونوگرافی سه بعدی کلاهبرداری از بیماران است

رئیس انجمن رادیولوژی ایران تبلیغ برای انجام سونوگرافی سه بعدی در برخی مطب ها و مراکز درمانی خصوصی را نوعی کلاهبرداری عنوان کرد و گفت: سونوگرافی سه بعدی یک کار فانتزی است.

دکتر عبدالرسول صداقت در مورد تفاوت قیمت خدمات سونوگرافی سه بعدی در مراکز درمانی، به مهر گفت: انجمن رادیولوژی ایران پنج سال پیش اعلام کرد به دلیل اینکه انجام این نوع سونوگرافی نقش قابل توجهی در تشخیص بیماری و حتی ناههنجاریهای جنینی ندارد آن را در لیست تعرفه های خودش قرار نمی دهد.
امروزه اغلب زنان باردار، سونوگرافی را به قصد تعیین جنسیت جنین انجام می‌دهند در صورتی که در انجام سونوگرافی باید تعیین ناهنجاریهای مادرزادی در اولویت قرار گیرد.رئیس انجمن رادیولوژی ایران افزود: در هیچیک از دفترچه های انجمن رادیولوژی اسمی از سونوگرافی سه بعدی نمی بینید، چون یک کار فانتزی است.در حال حاضر به‌ دلیل ‌آگاهی نداشتن نسبت به خطرات جدی این نوع سونوگرافی‌ها، مادران اغلب برای تعیین جنسیت جنین یا تهیه عکس سه بعدی برای استفاده در آلبوم نوزاد اقدام به انجام این سونوگرافی‌ها می‌کنند که هیچ کاربرد علمی ندارد.به گفته صداقت، انجام سونوگرافی سه بعدی برای خانمهای باردار هیچ ضرورتی ندارد و اگر دچار ناهنجاری جنینی هستند بهتر است به سراغ رادیولوژیستهای فوق تخصص بروند.این در حالی است که وزارت بهداشت نیز در خصوص انجام سونوگرافی‌های سه بعدی و چهاربعدی به‌ دلیل عدم‌شناخت عوارض آنها و ایجاد خطر برای جنین هشدار داده است.

فراز_نروژ - نروژ - تونسبرگ
اینجا این کار را می کنند .اگر ضرری داشت بی شک انجام نمی شد!
جمعه 17 اردیبهشت 1389

robinhoodd - -
زمانه ما این چیزا نبود...بچه رو قابله به دنیا میاورد وسایله بچرو نیگا میکردن میگفتن دخمره یا پسمر...looooooool ------------------- کاربر گرامی لطفا نام شهر و کشور خود را به درستی بنویسید در غیر اینصورت از درج نظرات شما در آینده معذور خواهیم بود . با تشکر
جمعه 17 اردیبهشت 1389

سید ابوالقاسم واعظ - اندونزی - جاکارتا
خیلی ها حاضرند پول بیشتری بدهند تا یک عکس نسبتا واقعی از کودک قبل از تولد داشته باشند و جنسیت نوزاد را هم بهتر تشخیص دهند. مشتری راضی، فروشنده راضی، فضول دیگر نیاز ندارد.
جمعه 17 اردیبهشت 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +146حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +128بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم