دانشجویان دانشگاه شریف: به راه دوستان زندانی مان افتخار می کنیم
دانشجویان دانشگاه شریف: به راه دوستان زندانی مان افتخار می کنیم
جنبش دانشجویی یکی از فعال ترین جنبش های سیاسی و اجتماعی جامعه ایران است |
دو هزار نفر از دانشجویان دانشگاه شریف تهران در نامه ای به رئیس این دانشگاه، خواستار آزادی سه نفر از دانشجویان این دانشگاه شدند.
به گزارش سایت کلمه که اخبار میر حسین موسوی، از رهبران مخالفان دولت ایران را منتشر می کند، این دانشجویان ضمن حمایت از "راه دوستان" زندانی شان، از رئیس دانشگاه شریف خواسته اند تا برای آزادی مهدی کلاری، کوهیار گودرزی و تارا سپهری فر، از دانشجویان این دانشگاه که در جریان اعتراضات پس از انتخابات دستگیر شده اند، تلاش کند.
نامه دو هزار دانشجوی دانشگاه شریف این چنین آغاز شده است: "روز اول که به دانشگاه پا می گذاشتیم، گمان می بردیم که این مکان مقدس، محملی است برای کسب علم و دانش و راه را برای زندگی ای توأم با آزادگی و غرور هموار می کند. همچنین گمان می بردیم می توان از این مکان مقدس در جهت گام برداشتن برای آبادانی و آزادی ایران عزیزمان استفاده نمود. اما اتفاقات اخیر واقعیت دیگری را نشان می دهد".
در بخش دیگری از این نامه، دانشجویان با ابراز نگرانی از وضعیت سه دانشجوی بازداشتی نوشته اند: "هرچند که ما دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به راهی که دوستانمان انتخاب نمودهاند، افتخار می نمائیم و آن را گامی در جهت عینیت بخشیدن به همان حریتی میدانیم که همگی از کودکی آن را آموخته ایم، اما از اخباری که به گوش میرسد عمیقاً نگرانیم".
دانشجویان امضاء کننده این نامه خطاب به سعید سهراب پور، رئیس دانشگاه شریف، نوشتند: "بر این عقیده ایم که اعتراض به وضعیت دوستان دربندمان که جزئی از فرزندان این کشورند و شما بارها ادعای پدری بر آنان را داشته اید از اهم وظایف شماست و این اعتراض وظیفه ای است که ما آن را بر دوش شما می بینیم".
کوهیار گودرزی در روز برگزاری مراسم تشییع جنازه آیت الله منتظری (۲۹ آذر) در قم بازداشت شده و مهدی کلاری نیز در جریان اعتراضات آذر ماه و همزمان با مراسم ۱۶ آذر، روز دانشجو، دستگیر شد.
تارا سپهری فر، سومین دانشجوی بازداشتی دانشگاه شریف هم بهمن ماه بازداشت شده است.
اعتراضات دانشجویی و به دنبال آن برخورد با دانشجویان از سوی حکومت یکی دیگر از مسائل بحث برانگیز بعد از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایران است.
دانشجویان اوج این اعتراضات را در روز شانزدهم و هفدهم آذر در دانشگاه های بسیاری از شهرهای ایران به نمایش گذاشتند.
جنبش دانشجویی یکی از فعال ترین جنبش های سیاسی و اجتماعی جامعه ایران است.
در ماه های اخیر به ویژه بعد از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری اعتراضات دانشجویان شکل جدی تری به خود گرفت و دانشجویان از هر روشی برای بیان اعتراضاتشان استفاده کردند، از بر هم زدن جلسات سخنرانی حامیان دولت دهم، تا تجمع در دانشگاه ها.
در جریان اعتراضات دانشجویی و درگیری های میان نیروهای امنیتی و انتظامی و دانشجویان تا کنون صدها نفر بازداشت شده اند.
در اوج این درگیری ها و در جریان حمله پلیس و نیروهای موسوم به لباس شخصی به کوی دانشگاه تهران (۲۴ تیر)، بسیاری از دانشجویان مورد ضرب و جرح قرار گرفتند.
معترضان اعلام کردند که دستکم پنج دانشجو در آن حادثه کشته شدند.
|
|
|