آقایان ! مراقب روان خود باشید
آقایان ! مراقب روان خود باشید
سختی کار و کارهای شیفتی به سلامت مردان آسیب وارد می کند
سختی کار، حوادث محیطی و شیفت های کاری می تواند، آسیب هایی را به سلامت روانی مردان وارد کند و از نظر بهداشتی باید برنامه هایی در نظر گرفته شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، محمدباقر صابری زفرقندی مدیر کل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت در نشست خبری روز ملی مردان که در وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: بیماری های روانی و اعتیاد در کشور بیشتر مردان را گرفتار می کند و چون حوادث بیشترین میزان مرگ و میر مردان را به وجود می آورد، اغلب به دنبال حوادث، اختلالات روانپزشکی نیز بروز می کند.
وی افزود: بحث پیشگیری از اعتیاد از جمله وظایف وزارت بهداشت است. به این ترتیب برنامه های وزارت بهداشت به سمت کاهش اعتیاد و ادغام برنامه ی کاهش آن در نظام شبکه پیش می رود.
اما متأسفانه مراکز خارج از وزارت بهداشت در موضع پیشگیری از اعتیاد، کمتر این وزارتخانه را در نظر می گیرند و این امر از نواقص عمده پیشگیری از اعتیاد است. با نادیده گرفتن نظام شبکه در بحث اعتیاد، پیشگیری از اعتیاد به جایی نخواهد رسید.
اعتیاد یک اختلال رفتاری است که به مداخلات پیچیده ای نیاز دارد و در این زمینه در حال حاضر خدمات درمانی در کشور از لحاظ کمی و کیفی توسعه یافته است و دسترسی به آن نسبت به گذشته بسیار تسهیل شده است.
صابری زفرقندی گفت: افسردگی در رأس اختلالات روانپزشکی است و سختی کار و کارهای شیفتی، آسیب سلامت روان مردان را به دنبال دارد.
وی اضافه کرد: اختلالات روانپزشکی سومین یا چهارمین رتبه بیماری ها در کشور است که در زنان و مردان متفاوت است. افسردگی در رأس اختلالات روانپزشکی است که در زنان شایع تر است. بحث های اختلالات روانپزشکی به صورت عام هستند و تمام برنامه هایی که در کشور اجرا می شوند شامل مردان نیز می شود.
صابری زفرقندی با بیان این که سختی کار، حوادث محیطی کار و شیفت های کاری می تواند، آسیب هایی را به سلامت روانی مردان وارد کند، گفت: بنابراین از منظر بهداشتی باید برنامه هایی برای این منظور در نظر گرفته شود.
|
|
|
|