آمریکا پیشنهاد اتمی ایران را رد کرد

آمریکا پیشنهاد اتمی ایران را رد کرد

کاخ سفید خواستار تحویل یک مرحله ای 75 درصد از اورانیم غنی شده ایران استبه گزارش خبرگزاری ها کاخ سفید طرح اخیر ایران در مورد مبادله سوخت را رد کرده و آن را در تضاد با پیشنهاد اتمی سازمان ملل متحد دانسته است.

منوچهر متکی وزیر خارجه ایران گفته است ایران حاضر است 400 کیلوگرم اورانیم با غلظت سه و نیم درصد را در کیش تحویل دهد و در ازای آن از آژانس سوخت با غلظت 20 درصد دریافت کند.

اما به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس یک مقام کاخ سفید نسبت به این پیشنهاد ابراز نارضایتی کرده و گفته است در راستای پیشنهاد آژانس نیست.

مقام یاد شده که خواسته است نامش فاش نشود اظهار امیدواری کرده ایران طرح آژانس مبنی بر تحویل 1200 کیلوگرم از اورانیم غنی شده با غلظت پایین را بپذیرد.

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک عضو دولت باراک اوباما نوشت پیشنهاد امروز ایران بنظر نمی رسد با طرح "عادلانه" آژانس که با مشورت آمریکا، روسیه و فرانسه تهیه شده بود همسویی داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه پیشنهاد ایران حاوی "هیچ نکته جدیدی" نیست از تهران خواست "فرصت کنونی را از دست ندهد" و 75 درصد از اورانیم با غلظت پایین خود را "یکجا" تحویل آژانس دهد و در مقابل سوخت حاوی اورانیم 20 درصدی دریافت کند.

مقام های سازمان ملل متحد نیز پیشتر با مبادله سوخت در خاک ایران مخالفت کردند.

parvaz39 - آلمان - هامبورگ
مطمعنا حرکت سبز هرچه بیشتر به پیش میرود فشارها بیشتر خواهد شد.و آنچه که این فشارها رو خنثی میکند صفوف فشرده و به هم پیوسته خواهد بود.!!
یکشنبه 22 آذر 1388

sara-iran - ایران - تهران
آقای احمدی نژاد که تویه اصفهان گفتند ما خودمون سوخت رو با غلظت 20 درصد تولید میکینیم......؟ ؟
یکشنبه 22 آذر 1388

kaveh52 - ایران - تهران
کی این ابلههای کودتاچی می خواهند بفهمند که دنیا و حتی روسیه هر هزینه ای رو میدهند تا ایران اتمی بیخ گوششون نباشه . فکر نمی کنم ملت ایران هم تا وقتی این کودتاچیان باشند میل زیادی به مسایل هسته ای داشته باشه . اینها اگر بمب اتمی داشته باشند دیگه مجوز برای قتل عام دارند .
یکشنبه 22 آذر 1388

invincible - آمریکا - مینستا
وال استریت ژورنال فاش کرد: بیش از 2میلیارد دلار رژیم ایران در حساب بانکى سیتى گروپ (City Group)، سال گذشته بهطور محرمانه توسط دادگاه فدرال منتهتن منجمد شد، این بزرگترین انسداد دارایى رژیم ایران از زمان انقلاب در 1979 مىباشد. انسداد 2میلیارد دلار، در کانون یک کشمکش قانونى بین بانک اس. اى SA کلیر استرینگ لوکزامبورگ (Luxambourgs Clearstream)، صاحب حساب در سیتى بانک، با صدها خانوادههاى سربازان، تفنگداران آبى خاکى آمریکا و یا کسانى مىباشد که در حمله تروریستى 1983 در پایگاه تفنگداران آبى خاکى در بیروت کشته شدهاند. علت ورود دادگاه به این پرونده بهخاطر اطلاعاتى است که توسط وزارت خزانهدارى تهیه شده است. وکیل خانوادهها از اطلاعاتى که توسط وزارت خزانهدارى آمریکا تهیه شده بود استقبال کرد. استدلال آنها این بود که کلیر استریم منابع مالى رژیم ایران را در سیتى بانک در دست دارد و در پى آن است که دارایىهاى آن را بهعنوان پرداخت به موکلین توقیف کند.
یکشنبه 22 آذر 1388

afsaneh2010 - فرانسه - نیس
parvaz39 - آلمان - هامبورگ . با شما موافقم ملت ما خودشون باید سرنوشتشون را مشخص کنند. هیچکدوم از این کشورها دلشون به حاله ملته ما نسوخته فقط میخوان جیباشون را با سرمایه ملی ما پر کنند. خوشبختانه ملت ایران دیگه دست این سود جویان را خواندند.
یکشنبه 22 آذر 1388

black chador - امریکا - ولدن
زنده باد اوبامای اخوند کش مرگ بر علی چکه ای دیکتاتور
یکشنبه 22 آذر 1388

I LOVE ALLAH - ایران - کرج
جمهوری اسلامی ایراد زیاد داره .شاه خیلی خوبیاها داشت.اما جمهوری از شاهنشاهی بهتره و عزت از ذلت.شاه همه چی داشت اما دست بوس امریکا بود.اینا خیلی چیزا ندارن اما عزت دارن. دیکتاتوری با قانو ن اساسی جمهوری اسلامی جور در نمیاد.اگر کافی مخالفاش اکثریت باشن مجلسو ریاست جمهوری رو به دست میارن خبرگانو بدست میارن .اما اکثریت نیستن.شما که بد میگید به اکثریت مردم ایران بد میگید.خب تلاش کنید ایراداشو اصلاح کنید.شما ها هم به فکر جیب و جون خودتونید.برا همین جنبش سبز چکار کردید.
پنج‌شنبه 26 آذر 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!
  • سرقت اعضای بدن در دانشگاه هاروارد آمریکا؛ مسئول سردخانه به ۸ سال زندان محکوم شد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»