به دلیل استفاده از البسه دایی , کفاشیان پیشنهاد ۱۶ میلیارد تومانی را رد کرد

به دلیل استفاده از البسه دایی , کفاشیان پیشنهاد 16 میلیارد تومانی را رد کرد
رییس فدراسیون فوتبال در اقدامی عجیب با پیشنهاد 16 میلیاردی یک شرکت تایلندی برای تهییه البسه ورزشی تیم‌هایی ملی فوتبال ایران مخالفت کرد.

به گزارش شبکه ایران، یک شرکت تولیدی البسه ورزشی با ارائه پیشنهاد 16 میلیاردی به فدراسیون فوتبال آمادگی خود را برای عقد قرارداد چهارساله برای تامین البسه ورزشی تیم‌هایی ملی فوتبال ایران اعلام کرد اما بنا به دلایل نامعلومی این پیشنهاد خیره‌کننده شرکت تایلندی با مخالفت رییس فدراسیون روبه‌رو شد تا شانس جذب یک اسپانسر ارزشمند مالی برای فدراسیون فوتبال از بین برود.

در شرایطی که تیم‌هایی ملی فوتبال ایران از البسه واحدی برای استفاده برخوردار نیستند، علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال پس از دریافت یک پیشنهاد خیره کننده از سوی یک شرکت تایلندی که هم اکنون اسپانسر چند فدراسیون آسیایی است تعجب همگان را برانگیخت.

این شرکت تایلندی درمتن نامه پیشنهادی خود آورده است آمادگی دارد طی قراردادی چهارساله مبلغ 16 میلیارد تومان به فدراسیون فوتبال ایران پرداخت کند تا این فدراسیون که در زمره برترین فدراسیون‌هایی قاره کهن است و به تازگی عنوان برترین فدراسیون فوتبال قاره آسیا را کسب کرده است از تولیدات این شرکت تجاری برای تیم‌هایی ملی خود استفاده نمایدو با برند این شرکت به میدان برود.

هنوز اطلاع دقیقی از دلیل مخالفت علی کفاشیان با این پیشنهاد منتشر نشده، اما برخی منابع غیررسمی در فدراسیون فوتبال دلیل اصلی این تصمیم علی کفاشیان را به قرارداد فدراسیون فوتبال با تولیدی دایی مربوط می‌دانند و معتقدند به دلیل این که فدراسیون فوتبال در حال حاضر از  تولیدات دایی استفاده می‌کنند هیچ شانسی برای رقبای داخلی و خارجی وجود ندارد چرا که سرمربی تیم یکی از شروط قراردادش را استفاده از تولیدات خودش قید کرده است.

حال سوال اینجاست که آیا تولیدی البسه دایی حاضر است همانند شرکت تایلندی رقمی نزدیک به 16 میلیارد تومان به فدراسیون پرداخت نماید تا فدراسیون در قبال آن تولیدات وی را در اختیار بازیکنان ملی پوش قرار دهد یا اینکه این بند به رایگان تبلیغ می‌شود.

ARMIA - ایتالیا - برگامو
دایی بزرگه درست دایی به گردن فوتبالمون حق داره درست ولی دلیل نداره الکی از 16 میلیارد گذشت بخاطر اینکه مربیمونه . با 16 میلیون دلار میشه مورینیو رو آورد .
شنبه 9 آذر 1387

arash88 - آمریکا - اورنج
البسه نه.لباسها
شنبه 9 آذر 1387

عزت - ایران - تهران
خیلی شجاعت دارید والله زبانم لال زبانم لال به علی دایی تهمت می زنید
اگه فردا یه نامه از مدیریت وب هاست تون به دست شما رسید با این مضمون که دیگر قادر به ارایه سرویس به سایت شما نمی باشیم زیاد تعجب نکنید
شنبه 9 آذر 1387

bluestar - ایران - تهران
دایی جوراب فروش.
شنبه 9 آذر 1387

shokolat - اکراین - کیف
مافی بازی تا چه حد !!!
شنبه 9 آذر 1387

darvaze_jahanam - نروژ - اسلو
وای وای عجب ادم الاغی بوه
شنبه 9 آذر 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
اهان؟ باز نباید ساده اندیش باشیم جناب ایت الله کفاشیان زدوبندی که با حاج علی دائی دارد میلیونها (دلار)بجیب میزند و یه اب روش ولی اگر این قرارداد بسته میشد با تایلندیها پشیزی عائید کفاشیان نمیشد. بقول شاعر همه سران دزدند و میخورند ماچرا نخوریم . ولی کارتن خوابی که نان شبشو نداره بعلت ایجاد گثیفی شهر جریمه میشه تا در جمهوری اسلامی قانون رعایت و در تمیزنگهداری شهر گوشاباشیم . عجب حکایتی داریم ما با دسته خودمان گورمان را کندیم اقا ما غلط کردیم انقلاب کردیم اقا ما اه خوردیم انقلاب کردیم من نیخوام زوری بهشت برم .
شنبه 9 آذر 1387

derak - انگلستان - لندن
اره به خاطر این بچه اخوند فدراسیون باید از16 میلیارد بگذره .... حج ش بخوره تو سرش ولد ....
شنبه 9 آذر 1387

derak - انگلستان - لندن
هر چی ما میکشیم از دست مهربونی های این مرده که ریشه اسلام نکند از مملکت ما میبایست هر چی اخوند بود می ریخت تو خلیج فارس ...نه دریا نجس میشد میریخت تو کوره ادم سوزی تا جهنمی که تبلیغ می کنن بهش برسن
شنبه 9 آذر 1387

Farid777 - انگلستان - لیدز
ملت ایران حالا,حالاها باید تاوان نمک نشناسی به سلسله پهلوی را بدهد.تازه سر بزرگش زیر لحافه. «تا شاه کفن نشود این وطن, وطن نشود»
یکشنبه 10 آذر 1387

basafa - ژاپن - توکیو
یکی از بی کفایت ترین و درغگو ترین افراد همین مر....
یکشنبه 10 آذر 1387

mc20 - ژاپن - توکیو
الان اندونزی و تایلند نایک میپوشن امارات و چین ادیداس میپوشه ولی لباس تیم ملی با اسم سرمربی یکی هست
یکشنبه 10 آذر 1387

toghrol - ایران - تهران
کی ما از دست این علی دایی خلاص میشیم خدا میدونه؛یه عقدهای که میخواد همه چیو با پول به دست بیاره
یکشنبه 10 آذر 1387

ماسمالی خیار - استرالیا - کانبرا
معلوم نیست این کفاشیان چقدر از دایی پورسانت گرفته که این مبلغ را بی خیال شده.
یکشنبه 10 آذر 1387

ferfereh - ایران - ایران
پیشنهاد می کنم اسم "فدارسیون فوتبال ایران" را به "فدراسیون علی دایی" تغییر بدهند!
یکشنبه 10 آذر 1387

magnet - ایران - تهران
اینکه چیزی نیست لباس احرام همسفریهاش هم تو مکه باید مارک داپی باشه
یکشنبه 10 آذر 1387

jesi - بلژیک - رسلاره
واقعا اینها ادمهای احمقی هستند با 16میلیارد میشه خیلی کارها برای ورزشگاههای کشور کرد
یکشنبه 10 آذر 1387

gol222 - سوپد - هلسینگبوری
وقتی اصل به رابطه باشد باید دم کفاشیان ویک مشت دزد دیگر رادیدوچاپید.وقتی ذخیره ارزی توسط رئیس جمهوری و یک مشت دزد دیگر بالا کشیده میشود چه توقعی از مربی عوضی تیم ملی دارید.بزودی حساب همهشان رسیده خواهد شد.
یکشنبه 10 آذر 1387

tamara .s - انگلیس - لندن
شانزده ملیارد چیش به کفاشیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جالبه اقای دایی واس اینکه مربی تیم ملی بشه شرط وشروط داشته!!!!!!!!کی میره این همهراهرو؟
دوشنبه 11 آذر 1387

ostajloo - ایران - نهرخلج
Farid777 - انگلستان - لیدز. سلسله!!! نوکر انگلیس به این پالونی ها میاد. انگار کم این نوکران انگلیس و گدا صفتها یعنی پالونی ها از ایران بردند و خوردند٬ بخشیدند.استاجلو نهرخلج
دوشنبه 11 آذر 1387

دل من - ٌبحرین - منامه
بابا دایی همه کارست کفاشیان که سهله به جای علی ابادی هم تصمیم میگیره اینا سو ری نشستند
دوشنبه 11 آذر 1387

ostajloo - ایران - نهرخلج
سلام برخانان. جائی خاقان هست بقیه باید تحت امر باشند. خاقانی گفتند و غلامی. سلطان گلزنان استاجلو
دوشنبه 11 آذر 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.