آجرلو : بی جا کرده هرکس گفته از آوردن پالیزدار به هیئت تحقیق پشیمانم

فاطمه آجرلو : بی جا کرده هرکس گفته از آوردن پالیزدار به هیئت تحقیق پشیمانم

فاطمه آجرلو  نماینده مردم کرج در مجلس  ،‌ در خصوص مطالب منتشر شده اخیر پیرامون اظهارات پالیزدار توضیحاتی ارائه کرد.

آجر لو در گفتگو با خبرنگار عصرایران در خصوص خبر منتشر شده در رسانه ها مبنی بر اینکه او از پالیزدار برای شرکت در هیئت تحقیق و تفحص از قوه قضاییه دعوت به عمل آورده بیان داشت: بله ؛ من آقای پالیزدار را دعوت کردم اما به عنوان یک کارشناس ، و تعجب می کنم این بحث در رسانه ها مطرح شده ، چون دلیلی ندارد به خاطر دعوت از یک کارشناس بخواهم تا آخر عمر پاسخگوی اعمال او باشم!

وی در واکنش به خبر منتشر شده مبنی بر اینکه او از دعوت کردن پالیزدار به هیئت تحقیق و تفحص پشیمان شده و به همین دلیل همکاری او در هیئت خاتمه یافته است ، اظهار داشت: هرکس این حرف را زده خیلی غلط کرده و خیلی بی جا کرده . من به هیچ وجه از اینکه آقای پالیزدار را به هیئت تحقیق و تفحص دعوت کرده ام پشیمان نیستم و الان هم معتقدم ایشان در کار خود مهارت داشته و کارشناس خوبی بوده است و به همین دلیل هم از او برای همکاری در هیئت به عنوان کارشناس صنعت دعوت کردیم و بعد از خاتمه کار، ایشان قطع همکاری کرد و من هم قصد دارم از همه رسانه ها و خبرگزاری هایی که این شایعات را مطرح کرده اند شکایت کنم.

آجرلو ادامه داد: همچنین شنیده ام گفته اند من از طرف علما به خاطر دعوت از پالیزدار تحت فشار قرار گرفته ام که این مطلب هم کذب محض است و به هیچ وجه من، نه از جانب کسی تحت فشار بوده ام که چرا پالیزدار را دعوت به کار کرده ام و نه از اینکه او را به عنوان کارشناس دعوت کرده ام پشیمانم.

این نماینده مجلس هشتم کار رسانه ها را شایعه پراکنی دانست! و گفت: در ایران ، ما خبرگزاری نداریم چون همه به دنبال این هستند شایه پخش کنند و خود را مطرح کنند  ودر قضیه اخیر هم رسانه ها بدون اینکه با من تماسی بگیرند و یا از من سوالی بپرسند مطالب کذبی را علیه من طرح کردند و قصد دارم از همه ان ها شکایت کنم.

وی یادآور شد: البته من ملزم به پاسخگویی به کسی نیستم اما باید بگویم آقای پالیزدار تنها مدتی کوتاه با هیئت تحقیق و تفحص همکاری داشت و بعد از آن هر تخلفی انجام داده خودش باید پاسخگو باشد نه من،  چون بنا نیست هرکس کارشناسی را دعوت کرد و آن کارشناس بعد از پایان کار بدون مجوز هر سندی را به طور غیرقانونی پخش کرد فرد دعوت کننده بخواهد سین جیم شود.

وی در واکنش به این سوال که آقای پالیزدار خود را دبیر هیئت تحقیق و تفحص معرفی کرده بیان داشت: پالیزدار در هیئت  نه سمتی داشت و نه جایگاهی و اساسا اعضای هیئت حتما باید نماینده باشند و همکاران اداری هیئت هم حتما باید کارمند مجلس باشند بنابریان پالیزدار نه عضو هیئت تحقیق و تفحص از قوه قضاییه بوده و نه کارمند اداری هیئت بلکه تنها یک کارشناس معمولی بوده است.

وی در خصوص اظهارات اخیر پالیزدار  با بیان اینکه مانور دادن روی اسناد و مدارک کاری غیرقانونی است گفت: اگر واقعا ایشان سند و مدرکی در اختیار دارد خب ارائه کندو اصلا مملکت دستگاه اطلاعاتی و قضایی دارد ، آن ها بیایند و اظهارات او را بررسی کنند؛ من که نباید درمورد سخنان کسی دیگر پاسخگو باشم ، من تضمین نکرده ام کسی که 2سال قبل از او به عنوان کارشناس استفاده کرده ام در آینده تخلفی انجام ندهد.

shima87 - فرانسه - پاریس
هرکس این حرف را زده خیلی غلط کرده و خیلی بی جاکرده واه واه این ها فاطمه اره هستند این چه طرز حرف زدن یک نماینده هر چی تو یک رسانه است هر چند وقتی گنده اشون با شعار های تو دهن دولت میزنم .....بیاد از این زیر دستی ها نمیشه بیشتر توقع داشت
امریکا اسرایل نباید به خودشون زحمت بدند این ها خودشون می افتن به هم و سر ثروت مردم ایران خودشون را تیکه پاره میکنند برای همین به درک واصل میشن راحت
پنج‌شنبه 23 خرداد 1387

soheil 1pa - انگلیس - پلیموت
همه مردم از گند کاری های این حضرات ملاها و دست اندرکاران حکومت کثیفشان باخبرند اما هرچه خود اینها بجان هم بیفتند و دزدیها و جنایات خودشون را بر ملا کنند بهتر و بیشتر ابروی نداشتشون میریزه گرچه اینهااز کرگدن هم پوست کلفت تر و از سیب زمینی بی رگ ترند.
پنج‌شنبه 23 خرداد 1387

ezatdf - ایران - تهران
می بینید در ایران افشای نام چند تا دزد چه پیامدهایی می تواند برای آدم داشته باشد فردا مادر پالیزاد را هم مواخذه می کنند که شما غلط کردی او را زاییدی
پنج‌شنبه 23 خرداد 1387

payame_x_ok - ایران - مشهد
بابا اینا همشون از دم قالتاقند این بازی رو ترتیب دادن که ملت رو به یک طرف خاص متوجه کنند تا اون واقعیت های دیگه رو نبینند احمدی دیوونه ملت رو به .... داده و خواسته با قربانی یه کارشناس دوباره از ملت سواری بگیره
پنج‌شنبه 23 خرداد 1387

shazdeh57 - المان - دوسلدورف
از جمشید تا مجلس (بدون شرح)
جمعه 24 خرداد 1387

rusvadek - روسیه - روسیه
ولی عجب به هم ریختن ها خوشم میاد که برای لحظاتی هم که شده تلویزیون نشونشون بده که ایا بازم دست به ریششون میکشن یا نه از هر کدوم از این موی ریششون 100 تا شیطان اویزون شده کثافتها
جمعه 24 خرداد 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دهمین روز خیزش سراسری؛ تداوم اعتراضات در شهرهای ایران؛ شلیک گاز اشک‌آور در بازار تهران
  • روایت شاهدان عینی از حمله مأموران به بیمارستان ایلام؛ «رکوردی تازه در جنایت»
  • سعید پیردوست، بازیگر سینما و تلویزیون، در سن ۸۵ سالگی درگذشت
  • واکنش انتقادی علی دایی به شرایط کنونی: مصاحبه‌ای که حذف شد
  • سایت والانیوز: ایران درپی تامین اجزای موشک بالستیک است و تهدیدهای ترامپ اتفاقی نیست
  • مجله فوربس: احتمالا آمریکا برای ضربه سخت به جمهوری اسلامی ناو هواپیمابر به منطقه بفرستد
  • شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • پزشکیان: همه ما کشور را به اینجا رساندیم؛ دولت آمریکا حمله به بیمارستان ایلام را جنایت علیه بشریت خواند
  • سخنگوی دولت ایران می‌گوید قیمت‌ کالاهای اساسی از هفته آینده بین «۲۰ تا ۳۰ درصد» افزایش می‌یابد
  • تصاویر از مدال گرفتن فردین از دست شاه تا عکس یادگاری مرتضی عقیلی و پوری بنایی در کناردریا
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا