محمود احمدی نژاد سه شنبه به رم می رود

محمود احمدی نژاد سه شنبه به رم می رود

رئیس جمهور ایران به انتقادهایی که به اظهارات ضداسرائیلی او می شود اعتنایی ندارد
محمود احمدی نژاد روز سه شنبه در اولین سفر خود به اروپای غربی به رم خواهد رفت تا در کنفرانسی درباره بحران جهانی غذا شرکت کند، اما برنامه سفر او با اعتراض هایی در ایتالیا مواجه شده است.

همزمان رسانه های ایتالیایی گزارش داده اند که نام آقای احمدی نژاد از لیست مهمانان سازمان ملل و دولت ایتالیا کنار گذاشته شده است. بی بی سی این گزارش را مستقلا تایید نکرده است.

براساس این گزارش ها دولت ایتالیا و سازمان ملل که میزبان این کنفرانس در رم هستند نام رؤسای جمهور ایران و زیمبابوه - رابرت موگابه - را در مراسم تشریفاتی شام برای رهبران حاضر در کنفرانس از قلم انداخته اند.

به نوشته رویتر رئیس جمهور ایران در آستانه این سفر با حمله دیگری به اسرائیل، استقبال سرد از خود در این کنفرانس را تضمین کرده است.

به گزارش رسانه های ایتالیایی مراسم رسمی شام برای شرکت کنندگان سه شنبه شب به میزبانی سیلویو برلوسکونی نخست وزیر ایتالیا و بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد برگزار می شود.

آقای احمدی نژاد در آستانه سفر به ایتالیا بار دیگر "نابودی" اسرائیل را پیش بینی کرد.

به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا وی در سالگرد درگذشت آیت الله خمینی گفت: "امام عزیز، فرمودی که رژیم صهیونیستی یک رژیم غاصب نامشروع است و یک غده سرطانی است که باید از صفحه روز گار محود شود. من خدمتت عرض میکنم که کلام نورانیت و هدایت و آرمانت امروز در آستانه به ثمر نشستن است و رژیم صهیونیستی فلسفه وجودی خود را از دست داده است."

وی افزود: "...رژیم صهیونیستی در بن بست کامل است و به فضل الهی این آرزوی تو بزودی محقق خواهد شد و این جرثومه فساد از صفحه روزگار محو خواهد شد."

عدم دیدار با برلوسکونی

پیشتر وزارت خارجه ایتالیا با ذکر محدودیت زمانی گفت که آقای برلوسکونی دیدار دو جانبه ای با رئیس جمهور ایران نخواهد داشت.

بسیاری از رسانه های ایتالیایی از حضور آقای احمدی نژاد در کنفرانس رم انتقاد کرده اند و از دولت ایتالیا خواسته اند از دیدار مستقیم با رئیس جمهور ایران خودداری کند.

گیدیون مایر سفیر اسرائیل در رم نیز گفت که اظهارات آقای احمدی نژاد نشان می دهد که دعوت از او برای شرکت در کنفرانس "نامناسب" بوده است.

 کنفرانس رم نشستی اضطراری با حضور نمایندگان کشورهای عضو سازمان ملل درباره بحران غذا در جهان است که در ماه های اخیر به ناآرامی هایی به دلیل افزایش شدید مواد غذایی در بخش های مختلف جهان دامن زده و بسیاری را در معرض خطر گرسنگی قرار داده است.

به گزارش آسوشیتدپرس رهبران یهودی و مجموعه ای از گروه های سیاسی چپ و سایر فعالان در ایتالیا نیز حضور آقای احمدی نژاد در کنفرانس را محکوم کرده اند.

خبرگزاری دولتی ایرنا روز چهارشنبه گذشته گزارش داده بود که احمدی نژاد برای شرکت در اجلاس سازمان خوار و بار جهانی دعوت شده است. این خبرگزاری افزود که سفر آقای احمدی نژاد کوتاه خواهد بود و طی آن برنامه ای برای گفتگوهای دو جانبه وجود ندارد.

وزارت خارجه ایتالیا نیز هفته پیش اعلام کرد که از قصد رئیس جمهور ایران برای شرکت در این اجلاس باخبر شده است.

به علاوه منابع دیپلماتیک به خبرگزاری ها گفته اند که رهبر ایران خواستار دیدار با پاپ بندیکت شانزدهم شده بود که معلوم نیست انجام شود. منابع واتیکان گفتند که مشخص نیست پاپ به طور شخصی با رهبران کشورها دیدار کند.

واتیکان قبلا از آقای احمدی نژاد به خاطر مواضع شدیدا ضداسرائیلی اش انتقاد کرده است.

این نخستین سفر رئیس جمهور ایران به غرب از زمان دیدار سال گذشته او از نیویورک خواهد بود. وی در نیویورک در مجمع عمومی سازمان ملل و دانشگاه کلمبیای آن شهر سخنرانی کرد.

کنفرانس رم نشستی اضطراری با حضور نمایندگان کشورهای عضو سازمان ملل درباره بحران غذا در جهان است که در ماه های اخیر به ناآرامی هایی به دلیل افزایش شدید مواد غذایی در بخش های مختلف جهان دامن زده و بسیاری را در معرض خطر گرسنگی قرار داده است.

قرار است رهبران حدود 60 کشور جهان در این نشست شرکت کنند.

حضور رابرت موگابه رئیس جمهور زیمبابوه در کنفرانس - که از 3 تا 5 ژوئن برگزار می شود - نیز با اعتراض های شدیدی مواجه شده است.

وزرای بریتانیایی و استرالیایی گفته اند که حضور رابرت موگابه رئیس جمهور زیمبابوه در این اجلاس "زننده" است.

وزیر خارجه استرالیا گفت: "این کسی است که گرسنگی شدید مردم خود را نظارت کرده است."

رابرت موگابه انتقادات از خود را به عنوان شاهدی بر نژادپرستی غرب رد می کند.

khodadadeh - ایران - تهران
اینها که حرف سرشون نمی شه
می خوان ما هم مثله این عرب ها باشیم
دوشنبه 13 خرداد 1387

MAHtab80 - کانادا - ونکوور
خوب که چی؟ تو مراسم شام راش ندن. خودش از ایران سالاد الویه میبره میخوره.
دوشنبه 13 خرداد 1387

soldato - ایتالیا - رم
یه ذره آبرو تو دنیا نداریم !
سه‌شنبه 14 خرداد 1387

parinaz87 - المان - کلن
وا این هم یاد گرفته از خاتمی حالا هی مسافرت بره باز نره اسباب خنده مردم دنیا بشه با اون حرفهای صدتا یک غازش یکی نیست به جاش بره یا نزارن از اون مملکت بیاد بیرون ابرو برای ایرانی ها نذاشته همه مسخره اش میکنند
سه‌شنبه 14 خرداد 1387

ensan - ایران - تهران
اگر مرحوم محمد رضا شاه کیاست میکرد و یکدورحکومت به مرحوم خمینی اهدا میکرد انوقت قول مرحوم کسروی جامه عمل میبوشید افسوس که مشاورین به غلط شاه رو هدایت کردند چون هرچه بیشتر فشار اوردند به قداست ایشان افزودند.اما ببینید نحوه برخورد نظام با اقای منتظری و امثال روحانیون مخالف رو نشون میده که بایکوت کردن روحانی چگونه است و اینها جنس خودشون رو میشناسند و بالطبع مبارزه با اینها رو.حاصل اشتباه انروز شد احمدی نژاد که امروز به امامش وعده نابودی اسرائیل رو میده.در هر حال منتظر باشید ایشان از سفر که برگشت صحبت از هاله نور دیگه نیست بلکه صحبت از پروژکتورهای 10000 واته که ملائکه بالای سر ایشان گرفته بودند و به همین زودی باب بندیکت هم اظهار ارادت به ساحت مقدس ایشان خواهد نمود.
سه‌شنبه 14 خرداد 1387

vip2085 - ایران - بندرعباس
معلوم نیست اینبار چه شعاری بده...........
سه‌شنبه 14 خرداد 1387

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
فقط این را میدانم الاغ پرفسور است پیش این تازی زاده ی ابله و ملایان لاشخور و جنایتکار.
سه‌شنبه 14 خرداد 1387

kiyawashsasani - کانادا - تورنتو
مرتیکهء حمال ببینید چطور ثروت وآبروی یک ملتی رو مفت و مسلم ازبین میبره...... وقتی از تو طویله ...رپیس جمهور میارن و بمردم بزور سر نیزهء مشتی نظامی بی غیرت و وطنفروش ..... میکنن عاقبتش همینه . بی آبروپی و تکدی ملتی با اونهمه پشتوانهء تمدن و فرهنگی در جهان . خاک بر سر نظامیان بیغیرتی که این بی همه چیهارو سرقدرت نگه داشتن .
سه‌شنبه 14 خرداد 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم