ازدواج در ایتالیا، جدایی در ایران

ازدواج در ایتالیا، جدایی در ایران

زن ایتالیایی بعد از گذشت ۶ سال از ناپدید شدن همسرش در خارج از کشور، به امید اینکه بتواند این مرد را پیدا کند به ایران آمد اما بعد از بی‌نتیجه ماندن جست و جوها تصمیم گرفت با بخشیدن مهریه هزارتومانی‌اش از همسرش به‌صورت غیابی طلاق بگیرد.این زن وقتی در مقابل قاضی اقدم - رئیس شعبه ۲۶۱ دادگاه خانواده- قرار گرفت، در توضیح ماجرایی که بر او گذشته بود گفت: سال‌ها قبل وقتی همسر ایرانی‌ام برای تجارت به ایتالیا آمده بود با یکدیگر آشنا شده و ازدواج کردیم. ما با هم زندگی خوبی داشتیم که حاصل این زندگی ۲ فرزند پسر بود.

این زن در حالی که به دشواری به فارسی صحبت می‌کرد، درخصوص اختلافش با همسرش گفت: ۶ سال قبل در حالی که فرزندان‌مان بزرگ شده بودند و هر یک در شهرهای مختلف ایتالیا کار می‌کردند، متوجه شدم همسرم بسیار آشفته و پریشان است.
هر بار که ماجرا را از وی پیگیری می‌کردم جواب درستی نمی‌داد تا اینکه از طریق چند نفر از دوستان ایرانی‌مان متوجه شدم او با خانواده‌اش که در ایران بودند دچار مشکل شده است.در حالی که همسرم درگیر تلفن‌های مشکوکی بود، به یک سفر اروپایی رفت اما دیگر بازنگشت.بعد از ناپدید شدن همسرم تلاش زیادی برای پیدا کردن وی انجام دادم اما تمامی تلاش‌هایم بی‌نتیجه ماند تا اینکه تصمیم گرفتم به ایران بیایم تا شاید ردی از شوهرم پیدا کنم. اکنون ۶ ماه است که به ایران آمده‌ام و به هر جایی که احتمال می‌دادم ردی از همسرم پیدا خواهم کرد، سر زده‌ام اما تمام تلاشم بی‌نتیجه بود. با توجه به اینکه چند سال قبل در ایتالیا از همسرم طلاق غیابی گرفته‌ام برای گرفتن حضانت فرزندانم که هر دویشان در آن کشور زندگی می‌کنند، از شما می‌خواهم حکم طلاقم را در دادگاه ایران صادر کنید. این زن با اشاره به اینکه مهریه اش یک هزار تومان بیشتر نیست، در ادامه گفت که از مهریه‌اش می‌گذرد تا بتواند از همسرش طلاق بگیرد.قاضی اقدم با شنیدن اظهارات این زن، دستور طلاق غیابی وی را صادر کرد.

شیراز+دوحه+لندن - انگلستان - لندن
چه باحال:))
جمعه 20 اردیبهشت 1387

parinaz87 - المان - کلن
بعضی مردای ایرانی کم بلا سر زنهای ایرانی مییارن این بیچاره ها راهم...حالا معلوم نیست رفته کجاسر به نیست شده خانواده تو ایران نداشته این قدر بی کس و کار بوده !!؟؟؟؟
جمعه 20 اردیبهشت 1387

shad - فرانسه - نیس
برای گرفتن حضانت فرزندانش که بزرگ شده و هر یک در شهرهای مختلف ایتالیا کار می‌کنند؟!! خبر نگاری که این مقاله را تهیه کرده شاید اشتباه شنیده. منطقی نیست.
جمعه 20 اردیبهشت 1387

ervin104 - ایران - رشت
زن هم زن خارجی چقدر با مرام
یکشنبه 22 اردیبهشت 1387

iroony - ایران - تهران
shad - فرانسه - نیس ....راست میگی.....دقت نکرده بودم....حضانت یه مرد گنده رو میخواهد بگیره؟؟؟
چهار‌شنبه 25 اردیبهشت 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +157حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +124سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +116حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +113کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +105«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +104رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +89پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +85لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +84نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +82مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت