انعکاس اشتباه رقم مربوط به واردات سیگار در سخنرانی رییس جمهوری در قم

انعکاس اشتباه رقم مربوط به واردات سیگار در سخنرانی رییس جمهوری در قم

مبلغ منعکس شده در سخنرانی ریاست جمهوری در قم مبنی بر درخواست مبلغ 5 میلیارد دلاری برای واردات سیگار به اشتباه در پایگاه اطلاع رسانی دولت 5 میلیارد دلار منعکس شد ،رقم صحیح 5 میلیارد تومان است.

به گزارش خبرگزاری فارس در خبر منعکس شده در پایگاه اطلاع رسانی دولت از سخنرانی رییس جمهوری در قم آمده بود "دخانیات ما برای اینکه این شبکه را به هم بزند، گفته است که امتیازات واردات سیگار به جای اینکه دست یک نفر باشد، آزاد می‌گذاریم . هر کس می‌خواهد طبق مقررات و ضوابط بهداشتی و عوارض گمرکی سیگار وارد کند. اما کس دیگری هم آمده که حالا آدم به ظاهر سالمی است ، گفته است من بدون قاچاق و تقلب و رشوه می خواهم سیگار وارد کنم. رییس جمهور افزود: آقایی که هنوز هم در یکی از مراکز است و زیاد هم مصاحبه می‌کند و ادعاهای خیلی بزرگ می‌کند و تحلیل‌های عجیب و غریب می نماید، این آقا را صدا زده و گفته تو می‌خواهی سیگار وارد کنی. گفته بله. گفته است پنج میلیارد دلار باید بدهی به فلان آقا. گفته است برای چی باید بدهم؟ گفته مگر نمی‌خواهی سیگار وارد کنی؟ گفته بله ، می‌خواهم وارد کنم و عوارض قانونی را هم می‌پردازم و سیگار مورد قبول وزارت بهداشت را وارد می‌کنم .گفته است نخیر، نمی‌شود. تا تو این پول را ندهی، امکان ندارد بتوانی سیگار وارد کنی.این فرد هم نپرداخته است".

به گزارش خبرگزاری فارس رقم منعکس شده از قول رییس جمهور به اشتباه 5 میلیارد دلار ذکر شده ، رقم صحیح 5میلیارد تومان است .
بر اساس این گزارش کل واردات سیگار کشور حداکثر 250میلیون دلار در سال می باشد.

zartosht's girl - هند - بنگلور
در سال نواوری 5میلیون دلار با 5میلیون تومان یکی هست. مگه نمی دونین؟
چهار‌شنبه 4 اردیبهشت 1387

saintseraph - ایران - هگمتانه
دلار با تومان اختلاف چندانی ندارد ناقابل نهصد برابر ناچیز است!!!!
چهار‌شنبه 4 اردیبهشت 1387

achilles - ایران - تهران
از اونجایی که جدیدا میمونا سیگار میکشن وارداتشو آزاد کرد
چهار‌شنبه 4 اردیبهشت 1387

esmal - ایران - ابادان
احمدی نژاد درسال 1393 من شریف بزرگ شدم من نه استانداربودم نه شهردار نه رییسجمهور من اشتباهی بودم (محمودشستچی)
چهار‌شنبه 4 اردیبهشت 1387

naslesookhteh - ایران - تهران
نرخ تورم و قیمت گوجه فرنگی رو هم همینجوری اعلام میکنند که محمود جون بعد از خوندنشون فکر میکنه دم خونشون ارزونیه.
پنج‌شنبه 5 اردیبهشت 1387

ezatdf - ایران - تهران
آقا از وقتی این احمدی نژاد رپیس جمهور شده دیگه نمی تونیم از این ضرب المثل معروف که میگه (خدا خر رو دید بهش شاخ نداد) استفاده کنیم !
جمعه 6 اردیبهشت 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +129حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +110حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +104سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +103کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +80نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +75لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +70پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +68«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +67کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران