بدهی ۷/۲ میلیارد تومانی فدراسیون فوتبال

بدهی 7/2 میلیارد تومانی فدراسیون فوتبال
بدهی دو میلیارد و هفتصد میلیون تومانی به ارث رسیده از دوران داریوش مصطفوی به فدراسیون فوتبال به مهم ترین مشکل مدیران جدید فدراسیون تبدیل شده است.
 هرچند سرپرست سابق فدراسیون فوتبال در مصاحبه اخیرش کلاً بدهی های فدراسیون را منکر شده بود اما حرف های نایب رئیس پیشین فدراسیون فوتبال ثابت کرد که بدهی سنگین مالی فدراسیون از داریوش مصطفوی به علی کفاشیان و همکارانش در فدراسیون به ارث رسیده. رضا افتخاری در گفت وگو با روزنامه دنیای فوتبال گفت بدهی دو میلیارد و هفتصد میلیون تومانی فدراسیون از زمان حضور مصطفوی در فدراسیون به جا مانده است. البته کیومرث هاشمی سرپرست قبلی فدراسیون در گفت وگویی این بدهی را منکر شده است. او حتی مدعی شده که اگر چک های فدراسیون فوتبال وصول شود، پول زیادی وارد حساب فدراسیون خواهد شد. هاشمی در دفاع از مدیریتش در فدراسیون فوتبال می گوید؛ «اصلاً نمی فهمم برای چه این حرف ها زده می شود؟ زمانی که تغییر و تحول انجام شد صورتجلسه تغییر و تحولش مشخص است و امضای بنده، کفاشیان و ذی حساب وجود دارد و تازه زمانی که فدراسیون را تحویل دادم پول در حساب نیز وجود داشت. طبیعی است یک سری مسائل جاری اعزام و مسابقه وجود دارد اما فدراسیون از تبلیغات دور زمین و خیلی موارد دیگر درآمد دارد و تا آنجا که من خبر دارم فدراسیون خیلی بیشتر از آنچه به عنوان بدهکاری عنوان می شود درآمد دارد.» همه این جار و جنجال ها درباره بدهی فدراسیون فوتبال زمانی آغاز شد که نایب رئیس فعلی فدراسیون از وجود این بدهی سنگین پرده برداشت. البته در حرف های تاج هم نکات نگران کننده وجود داشت. هرچند تامین هزینه سالانه پانزده میلیارد تومانی برای سازمان عریض و طویلی همچون فدراسیون فوتبال کار چندان دشواری نیست اما وقتی بدانیم که فدراسیون فوتبال به غیر از اسپانسر دور زمین و حامی مالی تیم ملی منبع درآمد دیگری ندارد متوجه عمق مشکلات مالی فدراسیون فوتبال می شویم. در اساسنامه سیزده مورد به عنوان منابع مالی فدراسیون فوتبال در نظر گرفته شده که از همین حالا هم معلوم است، فدراسیون از اجرای بعضی از این موارد عاجز است. یکی از این بندها عواید حاصل از حقوق ورزشی مانند حق پخش تلویزیونی و تبلیغات است که از ابتدا محل مناقشه فدراسیون فوتبال با صدا و سیما بود. حتی در برهه یی کار به مجمع تشخیص مصلحت نظام هم کشید اما باز هم فدراسیون نتوانست حق فوتبال را از صدا و سیما بگیرد. با این حال نایب رئیس فدراسیون فوتبال امیدوار است که حق فوتبال و باشگاه ها گرفته شود؛ «سرانجام باید یک روزی این کار انجام شود. ببینید، براساس اساسنامه حق پخش تلویزیونی یکی از مواردی است که ما باید برای کسب درآمد به دنبالش برویم. فکر می کنم بتوانیم با تعامل این کار را انجام بدهیم.»
مشکلات مالی و بدهی فدراسیون فوتبال در حالی شرایط را وخیم کرده که فدراسیون هنوز نتوانسته منابع مالی لازم جهت استخدام دو مربی خارجی برای تیم ملی را پیدا کند. هرچند در این میان فدراسیون فوتبال چشم به کمک مالی سازمان تربیت بدنی دوخته اما اگر عدم مدیریت مناسب در زمان فدراسیون فوتبال سابق نبود این مشکلات مالی هم به وجود نمی آمد. داریوش مصطفوی که در زمان حضورش در فدراسیون فوتبال به عنوان رئیس، بدهی های زیادی را برای فدراسیون صفایی فراهانی به ارث گذاشت سال قبل و با پافشاری سازمان تربیت بدنی به عنوان دبیر موقت فدراسیون فوتبال انتخاب شد و آن طور که رضا افتخاری گفته بدهی دو میلیارد و هفتصد میلیون تومانی فدراسیون از زمان دبیری مصطفوی در فدراسیون برای کفاشیان به جا مانده است. در حال حاضر تقریباً تمامی صنوف از شرکت های هواپیمایی تا هتل ها، مربیان و داوران از فدراسیون فوتبال طلبکار هستند و پس از انتخاب سرمربی تیم ملی، اولویت دوم برای هیات رئیسه صاف کردن این بدهی سنگین است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +229اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید