کعبی رسما به پرسپولیس پیوست

کعبی رسما به پرسپولیس پیوست

هافبک تیم فوتبال کشورمان با تاکید بر این موضوع که با پرسپولیس قرارداد سفید امضا کرده است، گفت: کاشانی هر تصمیمی که بگیرد برای من حجت است چرا که اگر مسائل مالی برایم مهم بود به تیم های دیگر می‏رفتم.

به گزارش مهر، حسین کعبی در گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق افزود: قرارداد اصلی ما تا پایان نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر فصل جاری است و درصورت قهرمانی پرسپولیس در این رقابت ها برای تمدید قرارداد جهت همراهی این تیم در فصل آینده تصمیم گیری خواهیم کرد.

وی با بیان این موضوع که از سه باشگاه انگلستانی و تیم های از کشورهای ترکیه، روسیه، آلمان، اسپانیا و قطر در کنار تیم های استقلال، سپاهان، استیل آذین، فولاد خوزستان، استقلال اهواز پیشنهادهای خیلی خوبی داشته است، در خصوص پیوستن اش به پرسپولیس تاکید کرد: پیش از این هم اعلام کرده بودم که اگر بخواهم در ایران بازی کنم حتما به تیم پرسپولیس خواهم پیوست.

هافبک تیم ملی کشورمان با رد این شایعه که قصد داشته برای پرسپولیس شرایط تعیین کند، اظهار داشت: اصلا این طور نیست. 3 روز است که مشکل من با تیم لستر بطور کامل حل شده است و تصمیم گرفتم پس از آن در خدمت باشگاه پرسپولیس باشم.

وی اضافه کرد: کاشانی از زمان نوجوانی مرا می شناسد و من نیز شناخت کافی و کاملی از ایشان دارم. طبق قولی که به مدیرعامل پرسپولیس داده بودم، هم اکنون در خدمت باشگاه هستم. برایم پرسپولیس وهوادارانش مهمتر از هر چیز دیگری است. من حتی یک دقیقه هم با کاشانی راجع به پول و مبلغ قرارداد صحبت نکردم و تا آنجایی که می‏دانم مدیر عامل باشگاه به تمام قول هایی که به بازیکنان داده، عمل کرده است.

هافبک پیشین تیم فوتبال لسترانگلستان تصریح کرد: سال گذشته در امارات با مشکل روحی مواجه شدم که پس از حضور در پرسپولیس با تشویق و حمایت های بی‏امان هواداران این تیم مواجه شدم. در نهایت حمایت های آنها باعث تقویت روحی ام شد و توانستم به انگلستان بروم.

وی در خصوص وضعیت فعلی پرسپولیس خاطرنشان کرد: به نظر من شرایط خوبی در تیم حاکم است، چون نتایج و وضعیت باشگاه این را نشان می‏دهد. ضمن اینکه افشین قطبی نیازی به معرفی ندارد. او مربی کاربلد و حرفه‏ای است که توانسته شرایط خوبی را برای تیم به وجود بیاورد. همچنین استیلی هم از مربیان تواناست که تجربیاتش همیشه کمک حال تیم بوده است.

هافبک تیم فوتبال کشورمان با بیان این موضوع که به احتمال زیاد از دیدار با تیم مقاومت سپاسی در شیراز می تواند پرسپولیس را همراهی کند، اضافه کرد: پس از عقد قرارداد به ملاقات مدیر عامل باشگاه رفتم و در آنجا پیراهنم را با شماره 12 تحویل گرفتم. البته شماره پیراهن فرقی نمی‏کند، این بازیکن است که به شماره پیراهن ارزش می‏دهد، نه شماره به بازیکن.

وی در پاسخ به این سوال که از چه زمانی در تمرینات پرسپولیس شرکت می‏کند، اظهارداشت: قبل از حضور در تمرینات برای انجام امور شخصی به مدت دو روز به کشور انگلستان می‏روم و پس از آن با هماهنگی باشگاه و کادر فنی در خدمت تیم پرسپولیس خواهم بود.

هافبک پیشین تیم فوتبال لستر انگلستان ادامه داد: من بصورت کامل در اختیار باشگاه و کادر فنی هستم و در هر پستی که تشخیص بدهند، بازی می‏کنم .

وی در خصوص علت جدایی اش از تیم فوتبال لستر خاطرنشان کرد: در مدت 6 ماه که در خدمت تیم لسترسیتی بودم، این تیم با تغییر چهار مربی روبرو شد که شرایط برای من بسیار سخت و دشوار بود. من در این مدت در 3 دیدار این تیم به میدان رفتم که در یک دیدار فیکس بودم و در دو دیدار دیگر به مدت 20 و 45 دقیقه به میدان رفتم و بازیهای خوبی هم انجام دادم.

هافبک تیم فوتبال کشورمان در مورد قرادادش با تیم فوتبال لسترسیتی انگلستان ادامه داد: قراردادم دو ساله بود که پس از 6 ماه با توافق طرفین این قرارداد فسخ شد.

وی در مورد حضور کلمنته در تیم ملی فوتبال کشورمان، خاطرنشان کرد: سرمربی پیشین تیم ملی اسپانیا کارنامه خوبی در بهترین تیم های اروپایی دارد و من امیدوارم با حضور او شاهد تحولی اساسی در فوتبال کشورمان باشیم و با ارائه بازی های زیبا و دیدنی به جام جهانی صعود کنیم.

کعبی در پایان گفت: مدیون هواداران پرسپولیس هستم و می‏خواهم با جان و دل برای آنها بازی کنم. قول می‏دهم از کعبی پارسال بهتر باشم و اگر سال گذشته 50 درصد بازی کرده‏ام امسال صد در صد برای تیم محبوبم بازی‏ کنم .

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم