خانه ناپدید شده

خانه ناپدید شده

بازگشت به خانه پس از یک دوره غیبت می‌تواند موجب شود تا شخص با صحنه‌های ناگواری روبه‌رو شود: خالی شدن خانه توسط سارقان، ترکیدگی لوله‌های آب، حضور میهمانان ناخوانده از قبیل جانوران و غیره... به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، یک زن روس پس از مدتی غیبت از خانه‌اش هنگام بازگشت با صحنه‌ای به مراتب ناگوارتر روبه‌رو شد: خانه‌اش به کلی ناپدید شده بود! کارگران ساختمانی به اشتباه برای آماده کردن یک کارگاه ساختمانی خانه زن‌نگون بخت را ویران و با خاک یکسان کرده بودند!

لیودمیلا مارتمیانووا، صاحبخانه‌ای که خانه‌اش ناپدید شده در گفتگو با شبکه تلویزیونی NTV گفت، از خانه‌ام در ناحیه نیژنی نووگورود، در حاشیه ولگا هیچ چیز باقی نمانده، حتی یک آجر هم دیگر وجود ندارد!
نیکلای گوفورکف، دادستان منطقه گفت، یک شرکت ساختمان‌سازی خانه خانم مارتمیانووا را خراب کرد در حالی که باید خانه مجاور آن را ویران می‌کرد.زن خانه باخته حاضر نشده خسارت شرکت ساختمان‌سازی را قبول کند زیرا با این مبلغ حتی نمی‌تواند یک اتاق کوچک در حومه مسکو خریداری کند!او از این شرکت شکایت کرده و دادگستری در حال رسیدگی به این شکایت است.

mah1 - ایران - تهران
خوبه خودش خونه نبوده! اینها با این هوششون حتما زنه رو هم ناپدید میکردن.
چهار‌شنبه 10 بهمن 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +218شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +168شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +148حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +129بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +112شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم