مصر گذرگاه مرزی رفح را بست

مصر گذرگاه مرزی رفح را بست

نیروهای امنیتی مصر بیشتر نقاط ورودی به مصر از گذرگاه مرزی رفح را مسدود کرده و مانع ورود فلسطینیان از نوار غزه به مصر شده اند.
تقریبا تمام گذرگاه های غیرقانونی برای ورود از نوار غزه به مصر اکنون مسدود شده است

پلیس ضد شورش مصر، جهت عقب راندن فلسطینیان از ماشین های آب پاش و تیراندازی هوایی استفاده کرده است.

خبرنگار بی بی سی که به گذرگاه رفح رفته می گوید گذرگاه اصلی مرزی اکنون بسته شده است ولی یک راه کوچک هنوز باز است.

خبرنگار بی بی سی می افزاید خشونت هایی رخ داده و پلیس برای کمک به مأمورین مرزی، نیروی تقویتی به محل اعزام داشته است.

جنبش حماس که غزه را کنترل می کند به خبرنگار بی بی سی گفت که از تصمیم مصر در مورد بستن مرز حمایت می کند.

از روز چهارشنبه گذشته که پیکارجویان فلسطینی با منفجر کردن محدوده بزرگی از حصار مرزی در گذرگاه رفح، عبور از این گذرگاه را امکان پذیر ساختند، تاکنون صدها هزار فلسطینی برای خرید مایحتاج اولیه وارد مصر شده اند.

سازمان ملل متحد می گوید دست کم 700 هزار فلسطینی یعنی نزدیک به نصف جمعیت غزه، برای تهیه کالاهای مورد نیاز خود وارد خاک مصر شده اند.

خیابان اصلی این منطقه به صورت بازار بزرگی درآمده است که در آن همه چیز از جمله مواد سوختی، احشام زنده و سیگار به فروش می رسد.

اسرائیل که نگران قاچاق اسلحه به داخل نوار غزه است از مصر خواسته هرچه زودتر گذرگاه مرزی را مسدود کند.

ایان پنل، خبرنگار بی بی سی که به گذرگاه مرزی رفح رفته می گوید شمار فلسطینیانی که ظرف سه روز گذشته وارد خاک مصر شده اند تا آن حد زیاد است که به نظر می رسد این منطقه متعلق به مصر، به صورت شهری که ضمیمه نوارغزه شده در آمده است.

اسرائیل هفته پیش موقتا تحویل سوخت به یک نیروگاه برق غزه و جایگاه های سوختگیری را قطع و مانع ورود مواد غذایی و سایر کمک های انساندوستانه به نوار غزه شد.

نیروهای اسرائیلی در این مدت بیش از 30 فلسطینی را کشته اند.

شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه ای، اقدام نظامی اسرائیل در غزه و کرانه باختری را محکوم کرده و خواستار پایان انسداد مرزهای غزه توسط این کشور شده است.

قطعنامه شورای حقوق بشر، که خواستار اقدام بین المللی برای حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی می شود، توسط کشورهای عرب و اسلامی پیشنهاد شده و با 30 رای مثبت در مقابل یک رای منفی و 15 رای ممتنع به تصویب رسید.

این قطعنامه حملات نظامی اسرائیل به غزه و شهر نابلس در کرانه باختری را "نقض جدی حقوق" غیرنظامیان فلسطینی خواند.

لوئیز آربور، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل نیز روز چهارشنبه در سخنانی "کاربرد نامتناسب زور و کشتارهای هدفمند" اسرائیل و همچنین اقدام پیکارجویان فلسطینی در پرتاب موشک به اسرائیل را محکوم کرده بود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +142برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +133ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +112انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +85آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +81هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه