دانش آموز ۱۳ ساله ای که پس از فرار در منجلاب اعتیاد فرو رفت

دانش آموز 13 ساله ای که پس از فرار در منجلاب اعتیاد فرو رفت

دختر 13 ساله معتادی که پس از فرار از خانه ، همکلاسی اش را نیز فریب داده و او را وادار به فرار از منزل کرده بود، همراه 4 مرد دستگیر شد. سرهنگ یگانه ، رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران با اشاره به پرونده این دختر فراری و همدستانش روز گذشته به خبرنگار «جام جم» گفت: یک ماه پیش والدین 2 دختر 13 ساله تهرانی با مراجعه به مرکز پلیس از ناپدید شدن فرزندان خود از محل تحصیلشان خبر دادند. به دنبال این شکایت ، ماموران جستجو برای یافتن 2 دانش آموز گمشده را آغاز کردند تا این که هنگام گشتزنی در یکی از بوستان های تهران ، دختران گمشده را همراه جوان معتادی شناسایی و دستگیر کردند. متهمان با انتقال به مرکز پلیس بازجویی شدند.

راز اعتیاد دختر 13 ساله فاش شد یکی از دختران فراری در اظهاراتش به پلیس گفت: دوستم مرا تشویق به فرار کرد. من نمی خواستم با فرارم ، خودم و خانواده ام را گرفتار کنم. دوستم شبنم با خانواده اش اختلاف داشت و از چندی پیش با 3 جوان معتاد آشنا شده بود و هر از گاهی او را می دیدم که در دستشویی مدرسه از مواد مخدر استفاده می کند. بارها با او صحبت کردم تا ماجرا را با خانواده اش در میان بگذارد، اما توجهی نمی کرد. روز حادثه او به بهانه رفتن به مدرسه به سراغم آمد و با او همراه شدم. شبنم در میانه راه از من خواست قبل از رفتن به مدرسه ، به یکی از پارک ها که پسر مورد علاقه اش منتظرش است ، برویم که فریب حرف هایش را خوردم و با هم به پارک رفتیم که پلیس ما را دستگیر کرد؛ اگر پلیس دستگیرمان نمی کرد، معلوم نبود چه بلایی سرم می آمد. سرهنگ یگانه ادامه داد: به دنبال اظهارات این دختر دانش آموز و گرفتن تعهد کتبی از آنها، دختران دانش آموز در اختیار خانواده هایشان قرار گرفتند و تحقیقات از پسر بازداشت شده ادامه یافت تا این که روز بعد خانواده شبنم به مرکز پلیس مراجعه و عنوان کردند وی بار دیگر از منزل خارج و متواری شده است. به این ترتیب ، رسیدگی به پرونده وارد مرحله جدیدی شد. ماموران که احتمال می دادند میان گم شدن دختر دانش آموز و جوان بازداشت شده ارتباطی وجود داشته باشد، به تحقیق مجدد از وی پرداختند که او اعتراف کرد به همراه 2 نفر از دوستانش از 2 ماه پیش با شبنم ارتباط داشته است. اعتراف مرد جوان به ارتباط پنهانی با دختر دانش آموز متهم ادامه داد: من و دوستانم به مواد مخدر شیشه اعتیاد داریم و پس از آشنایی با شبنم در یکی از پارک های تهران ، با وی ارتباط پنهانی پیدا کردیم و او را هرازگاهی به خانه اجاره ای مان می بردیم. به دنبال این ارتباط، شبنم کم کم به مواد مخدر اعتیاد پیدا کرد. بنابر این ، جستجو برای یافتن 2 همدست متهم آغاز شد که آنها نیز هفته گذشته دستگیر شدند و به جرایم خود اعتراف و از مخفیگاه دختر فراری اظهار بی اطلاعی کردند. تحقیقات پلیسی ادامه داشت تا این که مخفیگاه وی در منزل مرد میانسالی در یکی از محله های تهران شناسایی و او دستگیر شد. با انتقال متهمان به مرکز پلیس ، آنها در بازجویی به جرایم خود اعتراف کردند. فرار از خانه ، آغاز یک تباهی شبنم 13 ساله در اظهاراتش به پلیس گفت: من نامادری داشتم و پدرم به من بی توجهی می کرد تا این که در منجلاب فساد و اعتیاد گرفتار شدم. وقتی برای چندمین بار از خانه فرار کردم ، با مرد میانسالی در پارک آشنا شدم و به منزل وی رفتم و دیگر نمی خواهم به منزل پدری ام برگردم. زنگ خطری برای خانواده ها سرهنگ یگانه ، رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران ضمن هشدار به خانواده ها، از آنها خواست رفت و آمد فرزندان خود را با افراد غریبه کنترل کنند. مسوولان مدارس هم ناهنجاری های اخلاقی و غیبت دانش آموزان و تاخیر آنها در سر کلاس های درس را زنگ خطری بدانند و ماجرا را با والدین آنها در میان بگذارند تا شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم. وی افزود: تحقیق در این زمینه ادامه دارد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +201شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم