مرگ ملی پوش تیم بسکتبال کشورمان، در اثر سانحه رانندگی

مرگ ملی پوش تیم بسکتبال کشورمان، در اثر سانحه رانندگی

آیدین نیکخواه بهرامی عضو تیم ملی بسکتبال ایران به همراه نامزدش براثر سانحه رانندگی دار فانی را وداع گفت.

بر اساس این گزارش، مهران شاهین طبع سرمربی تیم بسکتبال صباباتری با بیان این مطلب به خبرنگاران، افزود : مرحوم نیک خواه بهرامی عضو تیم صباباتری ساعت 4 بامداد امروز به همراه نامزدش و یکی از دوستان خود عازم نوشهر خانه پدری اش بود که در منطقه کمربندی نمک آبرود به نوشهر با برخورد به گاردریل اطراف جاده به اتفاق نامزدش فوت شد.
وی گفت : فردی که همراه مرحوم نیکخواه بهرامی بود ظاهرا از بیمارستان مرخص شده است اما هنوز در شوک به سر می برد.شاهین طبع درباره تشییع پیکر مرحوم بهرامی اظهار داشت :‌ تا فردا پیکر آن مرحوم به تهران منتقل و تشییع خواهد شد.آیدین نیکخواه بهرامی 26 ساله برادر صمد نیکخواه بهرامی دو عضو تیم ملی بسکتبال کشورمان که با قهرمانی در مسابقات آسیایی ژاپن جواز حضور در المپیک پکن را به دست آورده بودند.این مرحوم به همراه تیم بسکتبال صباباتری دیشب در قزوین مقابل پردیس متحد این شهر به میدان رفت که صباباتری بانتیجه 92به 66 تیم میزبان را شکست داد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +211اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید