الهام: روش‌های قبلی تورم را بالای ۱۰۰ درصد می‌برد

الهام: روش‌های قبلی تورم را بالای 100 درصد می‌برد

غلامحسین الهام، سخنگوی دولت ایران، با دفاع از عملکرد اقتصادی دولت محمود احمدی نژاد و انتقاد ضمنی به سیاست های اقتصادی دولت های قبلی، گفته "اگر از این کارشناسان استفاده می ‌کردیم باید تورم بالای ‪ ۱۰۰‬درصد را به مردم تحمیل می ‌کردیم."
آقای الهام گفته آقای احمدی نژاد دولت را با تورم 15 درصدی تحویل گرفته و این رقم را کاهش داده است

به گزارش خبرگزاری دولتی ایران، ایرنا، وی با اعلام اینکه در زمان آغاز به کار دولت فعلی ایران نرخ تورم پانزده درصد بوده، مدعی شده است که در سال گذشته خورشیدی این رقم به سیزده و شش دهم کاهش یافته است.

در ماه های اخیر سیاست های اقتصادی دولت آقای احمدی نژاد با انتقادهای فراوانی در داخل این کشور روبرو شده و گروه ها و شخصیت های مختلف از "تورم و گرانی فزاینده" ابراز نگرانی کرده اند.

یک روز پیشتر، اکبر هاشمی در خطبه های نماز عید قربان در تهران در مورد شرایط اقتصاد این کشور گفت که "معتقد نبودیم که موضوع تورم و گرانی را باید در خطبه ها و سخنرانی ها مطرح کرد اما با بحث های روزهای اخیر، این موضوع عمومی شده است."

 اگر عده ‌ای فکر می ‌کنند باید از الگویی برای مهار تورم استفاده کنیم که کشور را با تورم ‪ ۵۰‬درصدی در دوران مدیریت آنها مواجه کرد ... باید بگویم که مردم این را نمی ‌پسندند و به چنین سیاست‌هایی رای منفی داده ‌اند
 
غلامحسین الهام، سخنگوی دولت ایران

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران که از رقبای آقای احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری این کشور بود، تورم را بسیاری جدی توصیف کرد که مقابله با آن نیاز به نظرات کارشناسی دارد.

اما سخنگوی دولت ایران روز شنبه در واکنشی که تلویحا اشاره به دولت های قبلی این کشور داشت، گفت: "اگر عده ‌ای فکر می ‌کنند باید از الگویی برای مهار تورم استفاده کنیم که کشور را با تورم ‪ ۵۰‬درصدی در دوران مدیریت آنها مواجه کرد ... باید بگویم که مردم این را نمی ‌پسندند و به چنین سیاست‌هایی رای منفی داده ‌اند."

هفته گذشته آقای احمدی نژاد در برنامه ای که به طور همزمان از دو شبکه تلویزیونی ایران پخش می شد گزارشی از وضع اقتصاد این کشور ارائه کرد و به باور ناظران برای اولین بار به مشکلات پیش روی اقتصاد ایران از جمله معضل گرانی اذعان کرد.

منتقدین سیاست های اقتصادی دولت ایران عموما به افزایش کم سابقه درآمدهای نفتی این کشور اشاره می کنند و می گویند آقای احمدی نژاد به رغم این درآمدها نتوانسته به وعده های خود عمل کند.

parviz1 - انگلستان - اسلو
اقای الهام کدوم رای گیری بوده که مردم جواب نه دادند؟!!!!بعد هم عرض کنم نفت اگه بشکه ای 1 دلار باشه و یا 100 دلار فرقی برای ملت نداره چون پولش اصلا قرار نیست تو ایران بیاد.مستقیم تو حسابهای خودتون هست.پس اقتصاد و این بازیها بسه.
شنبه 1 دی 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +317ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +231اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید