دزدی اطلاعات از طریق نصب برنامه روی گوشی تلفن همراه

دزدی اطلاعات از طریق نصب برنامه روی گوشی تلفن همراه

برای اطمینان از هرگونه صدمه به گوشی تلفن همراه خود تنها از نرم افزارهایی برروی گوشی تلفن همراه استفاده کنید که اورجینال و از شرکت معتبری باشد.

رضا مظلومی"- کارشناس تلفن همراه- در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی برنا با این توضیح که کاربران باید از نصب برنامه های غیر ضروری برروی گوشی های خود خودداری کنند اظهارداشت:زمانی که فردی برنامه ای را برروی گوشی همراه خود نصب می کند ، اطلاعات محرمانه آن ناخواسته از طریق پیام کوتاه به برنامه نویس ارسال و تمامی اطلاعات گوشی آن افشاء می شود.

وی  افزود: به تازگی افرادی از طریق مخابرات پیام هایی را از طریق SMS به گوشی های مختلف ارسال می کنند که در داخل پیام های فوق کدهایی ارسال می شود که بسیار مخرب هستند و صدمه های زیادی را به گوشی های همراه وارد می کند.
این کارشنای تلفن همراه تاکیدکرد:درصورتی که پیام های نا آشنا به گوشی همراه شما ارسال می شود و بدنبال آن فردی ناشناس با همراه شما تماس می گیرد واز شما به عنوان کارشناس مخابرات اطلاعاتی را درخواست می کند هیچگونه اطلاعی را ارائه ندهید.
وی خاطر نشان کرد:شما با دادن هرگونه اطلاع با فرد تماس گیرنده باعث می شوید فرد به راحتی بتواند از خدمات سیم کارت شما استفاده کند، بدون اینکه شما از آن با خبر شوید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراف رئیس حفاظت اطلاعات سپاه به هدف قرار دادن بیش از ۱۵ هزار شهروند جهت پیشگیری از اعتراضات
  • وزارت خارجه آمریکا برای ۱۸ مقام جمهوری اسلامی و خانواده‌شان محدودیت ویزا وضع کرد
  • وزارت کشور استرالیا درباره دختر رحیم‌صفوی: در صورت تهدید امنیت ملی، ویزا لغو یا رد می‌شود
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا از ۲ اسفند برای حمله آماده است؛ ترامپ هنوز دستور نداده
  • وال استریت ژورنال: آمریکا هدف قرار دادن رهبران ایران و سایت‌های هسته‌ای را بررسی می‌کند
  • ویدیوی سخنان کریستیان امانپور که موجب حمله کلامی چند فعال ایرانی به وی شد
  • این ویدیو رو برسونین به دست همه رجزخوان های بدون دانش و اطلاعات
  • سکوت علی لاریجانی در برابر مجری شبکه عربی که به جای «خلیج فارس» از کلمه جعلی «خلیج عربی» استفاده کرد
  • سی‌بی‌اس: مقامات امنیت ملی آمریکا به ترامپ گفته‌اند ارتش از شنبه آینده برای حمله به ایران آماده است
  • وای‌نت: تهران از حزب‌الله خواسته تا در صورت حمله آمریکا به جنگ بپیوندد