محقق ایرانی نخستین رئیس کرسی سرطان ریه دانشگاه آمریکایی

محقق ایرانی نخستین رئیس کرسی سرطان ریه یک دانشگاه آمریکایی شد

یک محقق ایرانی در مطالعات سرطان شناسی به عنوان نخستین رئیس کرسی سرطان ریه دانشگاه بیمارستانهای کلیولند آمریکا برگزیده شد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل ازمهر، کرسی سرطان ریه دانشگاه بیمارستانهای کلیولند آمریکا با بودجه اولیه 5/1 میلیون دلاری راه اندازی شده است.

دکتر افشین دولتی محقق ایرانی مرکز سرطان شناسی ایرلند دانشگاه بیمارستانهای کلیولند در آمریکا که پیش از این نیز به عنوان یکی از محققان اصلی برنامه توسعه درمان شناسی در آمریکا فعالیت داشته است، گفت : با استفاده از این بودجه امکان نوینی برای گسترش تحقیقاتم در عرصه ارایه تکنیکهای نوین درمان سرطان ریه فراهم شده است.

این محقق ایرانی هم اکنون بر روی آزمایش و تولید داروهای نوین برای مقابله و درمان این سرطان فعالیت می کند.

به گزارش مهر، دکتر دولتی در ماههای اخیر عامل زیستی منحصربفردی را کشف کرده است که با استفاده از آن امکان پیش بینی ادامه حیات بیماران مبتلا به سطح پیشرفته سرطان ریه و واکنش بیماران به درمان ممکن می شود.

وی دریافته است بیمارانی که سطح پایینی از عامل زیستی ICAM دارند، شانس بیشتری برای ادامه حیات داشته و در عین حال واکنش امیدوارکننده تری به شیمی درمانی خواهند داشت.

بابک - کانادا - تورنتو
احتمالا اگر این اقای دکتر تو ایران بود جزو طرح های اخراجی دکتر محمود بود . البته محمود جون حق با تو میباشد ما به اینا نیاز نداریم .
جمعه 9 آذر 1386

اکرم - ایران -
لااله الا اله آدمو عصبانی می کنید اول صبحی یه چیزی بگه آخه آدم حسابی آقای بابک - کانادا دکتر احمدی نژاد یا هر مسئول دیگه ای کی همچین حرفی زدند ، چرا اینهمه خودتونو مدیون دیگران می کنید ، بترسید از عذاب الهی والله همه تو ایران به همچین افرادی افتخار میکنند چه داخل ایران باشند یا خارج از ایران ، شما خودت چی تو کشور خارجه هستی آیا تونستی برا خودت و کشورت نام نیکی مثل دکتر افشین داشته باشی هرچی باشی اونجا امکاناتش بیشتر از ایرانه .
شنبه 10 آذر 1386

سحر - ایران - ماهشهر
من واقعاْ به داشتن هموطنی مثل آقای دکتر دولتی افتخار می کنم . ولی ای کاش امکان استفاده از این پیشرفتها هر چه زودتر در کشور خودمون هم میسر بشه . به امید اون روز .
شنبه 10 آذر 1386

علی - انگلیس - لندن
این از برکات کشوری چون امریکاست که یک ایرانی را حمایت میکند تا به این حد برسد این بزرگان اگر در ایران بودند یا به دلیل نداشتن سهمیه از ادامه تحصیل باز میمانند یا انقدر اذیتشان میکردند تافرار کنند یا یک جوان حراستی دیپلمه باید اونو گزینش می کرد درود بر امریکا که انسان و خرد را شکوفا می کند این بزرگان چاره ای جز فرار ندارند وقتی ریاست دانشگاه تهران را به یک اخوند بیسواد می دهند این نوابغ به جای تحقیق باید به حواشی کشیده شوند و اگر هم حرف حسابی زدند اخراج و یا سیاچال اوین برود بزرگترین طراح خودرو جهان یک ایر انی در فرانسه است ایشان میگفت دو دارد برای ایران ماشینی طراحی کند ولی ایران خودرو نمی گذارد چون منافع فرزند اقازاده ها به خطر می افتد ایران رتبه اول فرار مغزها رادارد این از برکات حکومت دینیست
شنبه 10 آذر 1386

سیامک - ایران - بیرجند
اکرم خانم خبلی خونتو کثیف نکن . این دولت فقط کساپی رو میخواد که طرفدارش باشن . اینکه مغزی هم داشته باشن مهم نیست . فکر میکنی چرا این ایرونی ها تو کشورهای خارج اینقدر پیشرفت میکنن . فکر میکنی از این طور آدما تو ایران نیستن . چرا بابا فراواون منتهی بعد که می میرن یک یاد الکی ازشون میکنن . وقتی هم زنده هستن حسابی محدودیت های مختلف براشون میزارن که پیشرفت نیکنن مگه اینکه طرفدارشون باشن
شنبه 10 آذر 1386

نهال اعرابی - ایران - شیراز
باعث افتخار همه ما ایرانیان است به امید روز های بهتر
دوشنبه 12 آذر 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.