چاوز خفه شو

چاوز خفه شو

خوان کارلوس پادشاه اسپانیا در جریان برگزاری اجلاسی در شیلی خطاب به رییس جمهوری ونزوئلا گفت "خفه شو".
پادشاه اسپانیا خوان کارلوس و آقای زاپاترو از نخست وزیر پیشین اسپانیا دفاع کردند

پادشاه اسپانیا زمانی عصبانی شد که آقای چاوز، خوزه ماریا آزنار، نخست وزیر سابق اسپانیا را "فاشیست" خواند.

آقای چاوز سپس صحبت خوزه لوئیز رودریگز زاپاترو، نخست وزیر اسپانیا را قطع کرد و به او گفت بهتر است کمی دیپلماتیک تر عمل کند.

رهبران آمریکای لاتین، اسپانیا، پرتغال و آندورا در این اجلاس شرکت داشتند.

"منتخب به شیوه دموکراتیک"

آقای چاوز، ماریا آزنار را متحد نزدیک جورج بوش، رییس جمهوری آمریکا و یک "فاشیست" خواند و افزود: "فاشیست ها انسان نیستند، مار بیشتر از فاشیست به آدم می ماند".

آقای زاپاترو در پاسخ گفت: "آقای آزنار، نخست وزیر سابق، به شیوه ای دموکراتیک توسط مردم اسپانیا انتخاب شده بود و نماینده بر حق مردم اسپانیا بود."

علیرغم اینکه میکروفون روبروی آقای چاوز نهایتا خاموش شد او مرتبا تلاش می کرد که صحبت های آقای زاپاترو را قطع کند و سرانجام پادشاه اسپانیا به جلو خم شد و به اوگفت: "چرا خفه نمی شوی؟"

بر اساس گزارش ها عبارتی که پادشاه اسپانیا به کار برد، عبارتی است که معمولا در خطاب به کودکان و یا افراد نزدیک به کار می رود.

با این همه آقای چاوز کمی بعد به توبیخ خود از سوی پادشاه اسپانیا پاسخ داد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس از قول آقای چاوز اینگونه نقل کرده است:

" من با حقیقت گویی به کسی توهین نمی کنم. دولت ونزوئلا حق خود را برای پاسخگویی به هر نوع تندی، فارغ از محل و شیوه آن، محفوظ می داند."

موضوع اصلی اجلاس امسال "هم بستگی اجتماعی" بود.

بابک - ایران - سبزوار
دست اسپانیا درد نکند
یکشنبه 20 آبان 1386

شیکمو - نروژ - اسلو
خوب راست گفت دیگه خفه شو چاوزززززز
یکشنبه 20 آبان 1386

علی - ایران - گلپایگان-اصفهان
کاش یکمی از این اتحاد را دولتمردان ما داشتند.اقای احمدی نژاد باید یاد بگیرد که همکار قبلی خود را به بز غاله تشبیه نکند.
یکشنبه 20 آبان 1386

رضا - اسپانیا - مادرید
با سلام.دمت گرم اقای چاوز.
دوشنبه 21 آبان 1386

کوروش - ایران - تهران
هر چند بی ادبانه به نظر برسد اما تیتر شما کاملا درست است:اقای چاوز خفه شو
دوشنبه 21 آبان 1386

مسعود - ترکیه - استانبول
بسیار عالی و زیبا بود. آقای چاوز و هم پیمانانت خفه خون بگیرید.
دوشنبه 21 آبان 1386

ساسا - ایران - لرستان
از دوستای احمدی نژاد بیشتر از این انتظار نمیره اگه یه حرفه منطقی میزدن جای تعجب داشت نه ؟
دوشنبه 21 آبان 1386

پیمان - تهران - ایران
راست گفتش به خدا، حرف دل ما رو زد، برو به جهنم چاوز با رفیقت. دیدید وقتی دو تا معتاد به هم می رسن چه جوری همدیگرو تحویل میگیرن. حالا بحث این دوتا است که از دورترین جای دنیا همو پیدا کردن. اگه این نفت نبود این دوتا جایی داشتن به نظر شما؟ علی آقا از گلپایگان، عزیز معلومه بزغاله کیه؟ اونی که با نفت 8 دلار و میانگین شاید 30 دلار اونطور مملکت رو اداره کرد و اون همه هم ذخیره ارزی گذاشت، یا اینی که با نفت 100 دلار کمر مردم رو شکست.
سه‌شنبه 22 آبان 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟