عمل جراحی مغز و بهبودی کامل در یک روز با تکنیک جراح ایرانی کالج لندن

عمل جراحی مغز و بهبودی کامل در یک روز با تکنیک جراح ایرانی کالج لندن

بیماران مغزی سراسر جهان به لطف هنرنمایی گلاره محمدزاده جوانترین جراح مغز و اعصاب انگلیس و یکی از برجسته ترین چهره های پزشکی این کشور در آینده نزدیک تحت عمل جراحی بیهوشی موضعی سلامت خود را بازخواهند یافت.

آنچه که این جراح جوان ایرانی انجام می دهد نوید انقلابی تاریخی در دنیای جراحی های حساس مغز در جهان است. به گزارش خبرگزاری مهر، درحقیقت قربانیان و بیماران ضایعات مغزی از این پس می توانند امیدوار باشند که با هنرنمایی انگشتان این جراح ایرانی پس از انجام عمل جراحی درحالی که بیهوش کامل نشده و تنها بیهوشی موضعی را تحمل می کنند، در همان روز انجام عمل جراحی راهی خانه های خود شوند. نکته جالب آن است که بیماران با استفاده از این تکنیک نوین می توانند هنگام عمل جراحی با جراحان خود گفتگو و شوخی کنند! انجام نخستین عمل جراحی یک روزه مغز با بهبود یک روزه دکتر گلاره محمدزاده به گزارش مهر، در حال حاضر بیمارانی که چنین اعمال جراحی بر روی مغز آنها صورت می گیرد باید تا چهار هفته پس از انجام عمل در بیمارستان بستری شده و تحت مراقبت های دائم پزشکی قرار داشته باشند. حضور طولانی مدت و اجتناب ناپذیر آنها به واسطه بیهوشی عمومی است که این بیماران متحمل می شوند. اما در تکنیک نوینی که گلاره محمدزاده انجام می دهد، جراحان پوست سر بیمار را با استفاده از بیهوشی موضعی منجمد کرده و در ادامه برش لازم را در جمجمه وی ایجاد می کنند. این هنرنمایی بی سابقه حاصل تلاش دکتر گلاره محمدزاده است که تنها با 35 سال سن به عنوان جوانترین جراح مغز و اعصاب انگلیس در بیمارستان کالج لندن مشغول به فعالیت است. نخستین بیمار دکتر محمدزاده، دبورا گالدر، تاجر زن 52 ساله است که اخیرا این عمل موفقیت آمیز را گذرانده و اکنون بهبودی کامل یافته است. روزنامه سرشناس تلگراف چاپ انگلیس در گزارشی ویژه به انعکاس این دستاورد مهم پزشکی پرداخته و به نقل از دکتر محمدزاده نوشت: خانم دبورا در طول عمل جراحی با تیم جراحان صحبت می کرد. ما پس از بررسی دقیق وی و انجام اسکن مغزی از سرش خیلی خوشحال بودیم که می توانستیم در پایان همان روز او را به جمع خانواده اش بسپاریم. وی افزود: حقیقت این است که بیدار بودن بیمار در جریان عمل جراحی حساس مغز موجب می شود بیمار احساس بهتری پس از انجام عمل جراحی داشته و در عین حال کار نیز برای جراحان راحت تر می شود. به گزارش مهر، نخستین بیمار دکتر محمدزاده که پیش از انتشار تومور سرطانی در مغزش این تومور را در شش هایش نیز متحمل شده بود، گفت: در ابتدای عمل جراحی شرایط کمی برای عجیب به نظر می رسید اما مطمئن بودم اگر مشکلی پیش آید جراحان با انجام بیهوشی عمومی به کار خود ادامه می دهند. من بعدظهر آن روز در خانه و در جمع اعضای خانواده ام بودم و با آنها چای نوشیدم. دکتر محمدزاده (چپ) در کنار دبورا (راست) نخستین بیمار مغزی اش پس از بهبودی کامل این عمل جراحی و عمومیت یافتن آن در آینده ای نزدیک بازتاب خبری گسترده ای در رسانه های سراسر جهان داشته است. بی.بی.سی به نقل از "الا پیبوس" از متخصصان تومورهای مغزی در انگلیس نوشت: تکنیکی که دکتر محمدزاده ارایه کرده حقیقتا هیجان آور است. روزنامه دیلی میل نیز به نقل از نخستین بیمار دکتر محمدزاده نوشت: من در صبح عمل جراحی شدم و بعدظهر همان روز کنار بستگانم با خوشحالی چای نوشیدم.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +321ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +241اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +182ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +161شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید