مدیر عامل استقلال : التماس نکنید، جام نیاورم می روم

مدیر عامل استقلال : التماس نکنید، جام نیاورم می روم
خیابان ویلا، سالن آمفی تئاتر شهریاران جوان خبرنگارانی که موضع انتقادی نسبت به شرایط استقلال و عملکرد کادر فنی داشتند، در مقابل مدیر و سرمربی استقلال نشستند تا پاسخ سوالات خود را بگیرند اما نخستین شوک جالب را فتح الله زاده به میهمانان داد؛ «خیلی ممنون که به این حقیقت رسیدید که ما راه درستی را در پیش گرفته ایم و در روزنامه ها از استقلال انتقاد نمی کنید،» در جلسه یی که 5 روز قبل از داربی 63 برگزار شد، سکانس های ویژه طنزآلودی ثبت شد؛ به خصوص آنجا که فتح الله زاده در پاسخ به سوالی در مورد رای اش در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال تاکید کرد رای او مخفی است و به فاصله چند ثانیه گفت؛ «البته اگر آقای علی آبادی کاندیدا شود، به او رای می دهم،»
ناصر حجازی هم در حالی که با استقلال در 8 بازی 9 امتیاز گرفته، موفقیت نسبی ذوب آهن در ارائه فوتبال زیبا را محصول کار خود می داند؛ «دیدید که جوانگرایی من در ذوب آهن امروز جواب داده و آنها چقدر خوب بازی می کنند. رحمان رضایی، ابراهیم تقی پور و سعید رمضانی را من در ذوب آهن جا انداختم.»
همانطور که پیش بینی می شد سرمربی استقلال باز هم از تاکتیک حمله بر اسلاف، برای تبرئه خودش استفاده کرد؛ «حجازی مثل مربیان قبلی استقلال، منافع مالی در این تیم ندارد و فقط با صداقت کار می کند.» ناصر حجازی اشاره یی هم داشت به انتقاداتی که از فعالیت جالب استقلال در بازار نقل و انتقالات می شد؛ «آنها که می گفتند مهاجم نخرید، حالا دارند می بینند چطور همه مهاجمان ما پشت سر هم مصدوم می شوند؛ اصلاً کاش بیشتر مهاجم می خریدم.» حجازی البته ادعای هفته گذشته خود را مبنی بر شکست پرسپولیس تکذیب نکرد؛ «برای داربی برخلاف بازی های قبلی 9 بازیکن اصلی ام سالم هستند و فقط دو مصدوم دارم. شرایط هم خوب است و می توانیم به وعده مان عمل کنیم.» سرمربی استقلال به خبرنگارانی که معتقدند دامنه تغییرات در ترکیب و سیستم فاجعه بار است هم پاسخ داد؛ «اگر پرسپولیس را ببریم، دیگر به ترکیب تیم دست نمی زنم. من فقط دنبال پیدا کردن ترکیب تیم برنده هستم.» صحبت های مدیرعامل استقلال اما چشم انداز تازه یی برای این باشگاه ترسیم کرد؛ «برنامه سه ساله مدیریت قبلی، به قهرمانی لیگ برتر ختم می شد اما برنامه من قهرمانی آسیا در پایان فصل سوم مدیریت استقلال است و اگر به این هدف نرسیم، استعفا خواهم داد؛ آن وقت حتی التماس هم فایده یی ندارد. چون من یک حرفه یی هستم. مطمئن باشید استقلال طی 3 سال آتی حداقل دو جام خواهد گرفت.» به رغم تمام شایعات، جایگاه حجازی هم متزلزل نیست؛ «به حجازی اعتماد کرده ایم و معتقدیم و اعتقاد دارم او استقلال را از این مشکلات نجات می دهد. در حال حاضر هم من و هم حجازی در پی جبران اشتباهاتی هستیم که قبلاً مرتکب شده بودیم.» فتح الله زاده درباره روبوسی با قلعه نویی هم توضیح می دهد تا شائبه یی در مورد حمایتش از حجازی باقی نماند؛ «وقتی قلعه نویی وارد مجلس افطاری شهریار شد، یکی از میهمانان به ما گفت روی همدیگر را ببوسید که در جواب گفتم من و قلعه نویی نیستیم که روی هم را ببوسیم. اصلاً چه خصومتی با هم داشته ایم.» مدیرعامل استقلال در پایان جلسه تاکید کرد از ابتدای فصل تنها 500 میلیون تومان از سازمان دریافت کرده اما قرار است یک میلیارد تومان دیگر به استقلال کمک شود.» نشست مطبوعاتی مدیرعامل و سرمربی استقلال در شرایطی به پایان رسید که چند خبرنگار ادعای جالب فتح الله زاده در برنامه نود را به او یادآوری می کردند و با لبخند او مواجه شدند؛ «بله مطمئنم پرسپولیس را می بریم.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +202شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم