ایران خواستار تحریم کنفرانس خاورمیانه شد

ایران خواستار تحریم کنفرانس خاورمیانه شد

آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران کشورهای مسلمان را به تحریم کنفرانس آتی خاورمیانه تشویق کرده است.

آیت الله خامنه ای که در خطبه نماز عید فطر در تهران صحبت می کرد، گفت هدف از این کنفرانس تقویت موضع اسرائیل است.

رهبر ایران کنفرانس ماه آینده صلح خاورمیانه را تلاشی از سوی آمریکا برای نجات اسرائیل خواند و گفت این کنفرانس مورد قبول فلسطینی ها نیست.

آیت الله خامنه ای گفت: "تاکنون هر اجتماعی به نام صلح برقرار شده به ضرر مردم فلسطین بوده است، به همین علت ملت فلسطین کنفرانس پاییزی را نیز رد می ‌کند، با این وصف دولتهای ‌دیگر چگونه می ‌توانند در کنفرانسی شرکت کنند که ملت فلسطین آن را خدعه می ‌داند."

محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطینی اظهار امیدواری کرده که این کنفرانس آغازگر گفتگوهای مهم با اسرائیل در مورد تشکیل یک کشور فلسطینی باشد اما حماس که کنترل نوار غزه را در دست دارد، با این کنفرانس مخالفت کرده و گفته است هیچ منفعتی برای فلسطینی ها ندارد.

آیت الله خامنه ای در خطبه های نماز عید فطر همچنین به مردم ایران هشدار داد که از اسراف و مصرف گرایی بپرهیزند تا از فشارهای اقتصادی کشورهای غربی کمتر دچار آسیب شوند.

وی افزود: "میانه روی برگرفته از ماه رمضان را به صورت فرهنگ ملی دربیاوریم که در این صورت تهدیدات مکرر دشمن درباره تحریم نیز حتی در صورت اجرا شدن بی ‌اثر خواهد بود."

ایران همواره بر این نکته تاکید کرده که تحریم های آمریکا و شورای امنیت سازمان ملل به اقتصاد این کشور لطمه نزده است.

آمریکا و چند کشور غربی دیگر ایران را به دلیل نپذیرفتن قطعنامه شورای امنیت در تعلیق غنی سازی اورانیوم تحت تحریم قرار داده اند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +320ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +238اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +181ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +161شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید