۳ مرد متجاوز و اغفال دختران جوان و دانشجو

3 مرد متجاوز و اغفال دختران جوان و دانشجو

 صبح امروز 3 تن از متجاوزان به عنف در ملاء عمومی در بابل به دار مجازات آویخته شدند. به گزارش فارس، این متجاوزان به نام‌های «هادی ـ ج» مجرد، «میرشجاع ـ م» ملقب به ابراهیم متاهل و «هادی ـ م» متاهل و ساکن روستاهای بابل به اتهام تجاورز به 12 نفر از دختران که اکثر آنها دانشجو بوده در ساعت 6 صبح امروز با حضور مقامات قضایی و مردم بابل در ملا عام در ورزشگاه شهدای 7 تیر بابل به دار مجازات آویخته شدند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بابل در این باره گفت: این متهمان که اعمال غیر اخلاقی خویش را از سال 83 آغاز کرده بودند اقدام به اغفال دختران جوان و تجاوز به عنف و سرقت اموال آنان می‌کردند. فضل‌الله وکیلی راد افزود: آخرین طعمه این باند فحشا یک دختر دانشجو اهل اهواز بوده که بعد از اغفال با گریه و زاری و دادن مبلغ هنگفتی پول به این افراد از آنان تقاضا کرد که با وی کاری نداشته باشند و درعوض پدرش میلیون‌ها تومان پول به حساب آنها واریز کند. وی ادامه داد: متهمان پیشنهاد دختر دانشجو را پذیرفتند و وی را رها کردند، وی پس از آزادی با مراجعه به نیروی انتظامی بابل به شرح حادثه پرداخت و نیروی انتظامی نیز با دستور مقامات قضایی، نیروهای بسیجی و کمک مردم شهر بابل باگذشت حدود 10 ماه موفق به کشف مخفیگاه این متهمان شد. وکیلی راد اظهار داشت: بعد از دستگیری مجرمان و صدور حکم اعدام از سوی مقامات قضایی کشور و شهرستان این افراد صبح امروز به سزای اعمال خود رسیدند. دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بابل در پایان افزود: یکی دیگر از متهمان این پرونده با اعتراض به صدور حکم اعدام و ارسال آن به دادگاه تجدید نظر هم اکنون در زندان منتظر صدور حکم قطعی است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +228اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید