تایم: چرا احمدی نژاد عاشق نیویورک است؟

تایم: چرا احمدی نژاد عاشق نیویورک است؟

تبسم محمود احمدی نژاد در طول سخنرانی اخیرش در دانشگاه کلمبیا جای هیچگونه تعجبی ندارد چرا که این رویداد یک پیروزی جانانه برای رییس جمهوری ایران محسوب می شود.

هفته نامه آمریکایی تایم با تیتر "چرا احمدی نژ‍اد عاشق نیوریورک است؟" ضمن بیان این مطلب افزود: "البته تعدادی از دانشجویان و اساتید در محل سخنرانی رییس جمهوری ایران در دانشگاه کلمبیا و خارج از آن اعتراضاتی برپا کردند اما همه اینها برای احمدی نژاد بی اهمیت بود."

مطمئناً هیاهوی ناشی از این رویداد باعث شد که آن از حالت یک سخنرانی نسبتا مبهم در یک تالار دانشگاهی کوچک به "رویداد رسانه ای ملی" تبدیل شود که رییس جمهوری ایران با در اختیار گرفتن میکروفن، بدون دغدغه خاطر و برای یک ساعت نظراتش را بیان کرد.

کریتسین کویین، رییس شورای شهر نیویورک پیشتر از دانشگاه کلمبیا برای میزبانی از احمدی نژاد انتقاد کرد اما با وجود اظهارات تلخ وی و بولینگر رییس دانشگاه، احمدی نژاد (در طول سخنرانی) بر پیام خود ایستادگی کرد، آرام، منطقی، روراست و حتی کاریزماتیک جلوه کرد.

اینکه بیندگان تلویزیونی آمریکا سخنان احمدی نژاد را باور کرده یا نکرده باشند مهم نیست چرا که مستمعان اصلی وی آمریکایی ها نیستند ، در واقع بخشی از سیاست داخلی احمدی نژاد، مشوق وی برای سفر به نیویورک بود که موفقیت آن منوط به توان احمدی نژاد برای القای پیام ملی گرایانه به مردم آمریکا درباره حقوق هسته ای ایران و سخنرانی برای آنها در خصوص خداوند است.

برای مثال احمدی نژاد در اظهاراتش هولوکاست را زیر سئوال برد و گفت: "چرا مردم فلسطین باید بهای رویدادی که هیچ ارتباطی با آن نداشته اند را بپردازند؟"

به نوشته تایم شاید استدلال احمدی نژاد با ابراز همدردی چندانی از سوی حضار آمریکایی مواجه نشده باشد اما مبارزه در راه فلسطین به استراتژی ایران مبنی بر تضعیف رژیم های عربی میانه رو و متحد واشنگتن کمک می کند.

تایم می نویسد: "با این حال مستمعان اصلی احمدی نژاد در ایران هستند جایی که وی در سال 2009 باید در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند."

گفتنی است رییس جمهوری ایران شب گذشته در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه کلمبیا شرکت کرد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا