علی شاکری از زندان آزاد شد

علی شاکری از زندان آزاد شد

بنابه گزارش ها سومین و آخرین فعال ایرانی تبعه آمریکا که در شش ماه گذشته در ایران بازداشت شده بودند از زندان آزاد شده است.

علی شاکری، ساکن جنوب کالیفرنیا که بهار گذشته در جریان سفری به ایران بازداشت شده بود اکنون پس از 139 روز حبس آزاد شده است.

علی شاکری 139 روز در حبس بود و اتهامات وارده به وی همچنان مبهم است

آقای شاکری، 59 ساله، در ماه مارس برای عیادت از مادر بیمارش به ایران رفته بود و اوایل ماه مه هنگام بازگشت به آمریکا در فرودگاه مهرآباد تهران توسط ماموران اطلاعاتی جمهوری اسلامی بازداشت شد.

اتهامات آقای شاکری که عضو اتحاد جمهوریخواهان ایران و تشکیلاتی با عنوان ابتکار شهروندان برای صلح است که در دانشگاه کالیفرنیا تشکیل شده، هرگز رسما اعلام نشد.

یک سخنگوی قوه قضاییه ایران گفته بود که هرچند آقای شاکری تقریبا همزمان با هاله اسفندیاری و کیان تاجبخش دستگیر شد اما اتهامات او فرق می کند.

خانواده آقای شاکری در این مدت بارها تاکید کردند که وی به دنبال تغییر حکومت ایران نبوده است.

خانواده شاکری که ابتدا در مورد بازداشت وی سکوت اختیار کرده بودند پس از گذشت چند هفته از بازداشت او در بیانیه ای نسبت به اتهاماتی که برخی روزنامه های دولتی ایران به آقای شاکری وارد کرده بودند نوشتند: "دردناک اتهاماتی است که چند روزنامه علیه علی محمد شاکری وارد می کنند که کارنامه زندگی اش هم برای ایرانیان مقیم کالیفرنیا و هم روشنفکران و محافل فرهنگی کشور ناشناخته نیست."

"اتهام نزدیکی با نومحافظه کاران، برای کسی که نزدیک شش سال گذشته همواره با دولت جنگ طلب جورج بوش مخالف بوده است، خنده دار و نشان دهنده بی اطلاعی است. علی مخالفت خود را با سیاستها و حرکات حزب جمهوریخواهان آمریکا چه قلمی و چه زبانی همیشه ابراز می کرد و می کند. علی شاکری هرگز وابسته و عضو هیچ سازمان اطلاعاتی نبوده است. این دروغ است."

آقای شاکری در دهه 1970 برای تحصیلات عالی به آمریکا رفت و شهروند این کشور است.

در دوران بازداشت، او تنها در موارد انگشت شمار موفق به تماس تلفنی با خانواده اش شد.

در هفته های اخیر هاله اسفندیاری و کیان تاجبخش، دو ایرانی آمریکایی دیگر پس از چند ماه حبس به اتهام تلاش برای کمک به "انقلاب مخملی" در ایران از زندان آزاد شدند.

خانم اسفندیاری اجازه خروج از ایران یافته اما آقای تاجبخش ظاهرا همچنان ممنوع الخروج است.

پرناز عظیما، خبرنگار رادیو فردا، نیز که پس از سفر به ایران به اتهام "تبلیغ علیه نظام" ممنوع الخروج شده بود، سرانجام هفته گذشته اجازه یافت از این کشور خارج شود اما پرونده او نیز همچنان گشوده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +317ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +232اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید