بگوویچ: پرسپولیس قهرمان لیگ برتر می‌شود

بگوویچ: پرسپولیس قهرمان لیگ برتر می‌شود

سرمربی تیم فوتبال پاس همدان گفت: در هفتمین دوره لیگ برتر تیم پرسپولیس تهران عنوان قهرمانی را کسب خواهد کرد.

وینگو بگوویچ در گفت‌ و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: لیگ برتر با حساسیت و جذابیت بالایی آغاز شده است و به عقیده من پرسپولیس بیشترین بخت را برای قهرمانی دارد.

وی ادامه داد: این تیم بهترین بازیکنان فصل گذشته را جذب کرده و در شرایط فعلی روند رو به رشدی دارد.
سرمربی پاس همدان عنوان کرد: تیم‌های استقلال تهران، سپاهان اصفهان و سایپا نیز از مدعیان کسب جام قهرمانی هستند؛ اما شرایط پرسپولیس تا حدودی بهتر است. وی در مقایسه تیم فعلی با مربیگری افشین قطبی با زمان مربیگری خود تصریح کرد: پرسپولیس بازی‌های خیلی خوبی را با من انجام داد؛ اما باید پذیرفت که این تیم به مراتب قوی‌تر شده است. بگوویچ در خصوص غیبت غیر موجه اصغر طالب نسب در تمرینات روزهای گذشته تصریح کرد: علت غیبت وی را نمی‌دانم؛ اما چنین بازیکنی دیگر برای من ارزشی ندارد چرا که در حساس‌ترین شرایط اردو را ترک کرده است. اگر علت نیمکت نشینی بوده، بهتر است چنین بازیکنی را فراموش کرد. وی ادامه داد: زمانی در پرسپولیس ستاره‌های بزرگی چون کریم باقری و حمید استیلی را روی نیمکت‌ نشاندم، بنابراین تصمیم‌گیری درباره طالب نسب راحت‌تر از آنها است. سرمربی پاس همدان درباره دیدار حساس در هفته چهار لیگ برتر تصریح کرد: برق شیراز تیم بسیار خوبی است؛ اما بازیکنان ما برای برتری در این دیدار مصمم هستند. در واقع مقابل نماینده شیرازی نیاز مبرمی به پیروزی داریم. پاس همدان در هفته سوم لیگ برتر، در ورزشگاه خانگی برابر سایپا با نتیجه 3 بر یک شکست خورد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +221اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید