ورود هواپیماهای اسرائیلی به حریم هوائی سوریه

ورود هواپیماهای اسرائیلی به حریم هوائی سوریه

ارتش سوریه اعلام کرده که هواپیماهای اسرائیلی از فراز دریای مدیترانه وارد حریم هوائی سوریه شده و دیوار صوتی را شکستند اما پس از آنکه با آتشبار پدافند هوائی سوریه مواجه شدند، بمبهای خود را در منطقه ای غیرمسکونی فروریختند و از حریم هوائی این کشور خارج شدند.
از پانزده ماه پیش، این نخستین بار است که ورود به حریم هوائی سوریه به اسرائیل نسبت داده می شود

ارتش سوریه با اشاره به اینکه بمباران هواپیماهای اسرائیلی تلفات یا خسارتی برجای نگذاشته به اسرائیل نسبت به آنچه حرکت تجاوزکارانه خوانده هشدار داده و اعلام کرده که حق پاسخگویی به چنین حرکتی را به هر شکلی که صلاح بداند برای خود محفوظ می دارد.

اما اسرائیل هنوز خبر ورود هواپیماهای خود به حریم هوائی سوریه را تأیید یا تکذیب نکرده است.

از پانزده ماه پیش که هواپیماهای نظامی اسرائیلی بر فراز کاخ بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در شمال غرب سوریه به پرواز در آمدند، این نخستین بار است که ورود به حریم هوائی این کشور به اسرائیل نسبت داده می شود.

در آن زمان، به دنبال عملیات اسرائیل علیه گروههای فلسطینی مورد حمایت سوریه و اشغال نظامی باریکه غزه، روابط سوریه و اسرائیل وارد شرایطی بحرانی شده بود و اکنون نیز، درگیری میان گروههای فلسطینی و متهم کردن سوریه به دخالت در این درگیریها، بار دیگر سوریه و اسرائیل را بیش از پیش رو در روی هم قرار داده است.

اسرائیل از چهل سال پیش بخشی از خاک سوریه را در بلندیهای جولان در اشغال خود دارد و از آنجا که بین دو کشور هنوز پیمان صلحی امضا نشده، طرفین رسماً در حالت جنگی به سر می برند.

با این حال مقامات اسرائیلی بارها تأکید کرده اند که خواهان جنگ تازه ای با سوریه نیستند و معتقدند که سوریه نیز به دنبال جنگ با آنها نیست.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی